Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

lauantai 19. joulukuuta 2020

Hiljaista on kaikkea kyllä dokumentoidaan elämän loppuvaiheita

Maksalaatikkoa aamupalaksi vai olisiko jo lounas. Pitäisi pakata vaatetta jne jos meen joulunalusviikolla kylään. Viikonlopun aikana. Sen sijaan sijaistoimintoa. Ei välttämättä Tiktokkia mutta youtubea. Näin onnistut 2021. En tutki suomitubea koskaan.

Äiti lähetti jotain enkelivoimaa mulle. Se on harrastanut Reikiä jne

Tekisi kyllä mieli meditoida. Ei kai tästä päänsärystä muuten eroon pääse. Kunhan ei ajattele 2020 lol

olotiloja. Jumissa.

Muoks. Katsoin videota Lontoon kaduilta nimeltä London Has Fallen. Hyvä leffakin se oli. Kaikki suljettu liikkeet eikä ihmisiä missään ruuhka-aikoina, vain poliiseja ja ambulansseja ja kauppojen etusivut teipattu näyttää kuin ne ei olisi kiinni. Melkein nousi ahdistus. Toisaalta mietin mistä ihmiset tekee ostokset. Tilaako ne kotiin Amazonista jne vessapaperinsa.

Syön jätskiä sen sijaan että menisi takas kuntopyörälle. Sokeri on liikaa. Kuunnellut kyllä brittiradiota mutta se on eri nähdä toi hiljaisuus.

Ehkä vähemmän päästöjä kun ihmiset ei tee turhia tavaroita ja kuluta. Kaikilla on silti se halu tallessa (saada kaikki heti) eikä kukaan halua säästää luonnonvaroja tuleville sukupolville.

Hmm, katselin tilastoja. 7 miljardia ihmistä ja pari miljoonaa vasta kuollut pandemiaan. Afrikka on turvassa koska niillä on auringonvaloa eikä kylmää ja kosteaa mikä pahentaa viruksen säilymistä siis.

Onhan se maailmanloppu tavallaan ei tarvita zombeja kun sairaalat täys kapasiteetti. Katsoin että Joe Biden ja Ian McEllen sai rokotteet ainakin. En ole vanha tai mies vaan köyhä mielenterveyskuntoutuja nainen, niin vaikka haluaisin rokotteen joskus niin kaipa ne puuttuisi just sopivasti. Varsinkin jos tarvii sen kylmäketjun.

looking out for me

Naistenhuone ryhmässä ilmoitettiin koronaton joulurauha. Eipä se silläkään katoa ettei siitä puhua saa.


Olen nyt elänyt jo kaksi kertaa 16 vuotta. Mistä keksisi uuden lempibändin kun toi Seether samankaltaisine bändeineen on niin raskasta.

past is gone, the future is not here yet


if anybody goes and fucks with my Ass I'll fucking stab him lol