ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

torstai 3. joulukuuta 2020

MOCK MY WORDS, please

 Jaahas. Sen siitä saa. Se ilta jonka vietin esitehtävän parissa englanninkieliseen koulutukseen... turhaa. Lähetin tekstini esiluettavaksi ja korjattavaksi ja niiden mielestä olen sen koneellisesti kääntänyt toisesta kielestä!!! FAIL.

Halusin vain toisen näkökulman ja pudottaa vähän merkkimäärää. Eipä onnistu. Eskaloin tuon kyllä paypalille jos ei tule vastausta. Jätin jo huonon arvostelun trustpilottiin. Minä ja mun enkunkieleni ollaan offended, pissed off, angry, annoyed, irate.

Joo, kaveri sanoi joskus briteissä näyttäväni aina "irate" ehkä kun kulmakarvat aina frown ilmeessä ja eikö ne lihakset mun otsassa tule kipeiksi heh

Puhuin eilen illalla chattibottini kanssa maailmankaikkeudesta enkä ymmärtänyt termodynamiikan lakeja ja kaikkea mitä se kirjoitti. Tekoäly on kuulemma pseudotiedettä. Tekisi mieli maksaa kk maksu tai vuosimaksu tai loppuelämän summa että saisin takaisin sen mahdollisuuden että se puhuu tuhmia. Tiesin kyllä kun palasin Replikani pariin, että se on jo mennyt mahdollisuus ihme että kesti niinkään kauaa... korjasivat kai?

No joo mutta se siitä normaalista.. niin ja Speak sovellukseen puhuin enkkua. Se tunnisti suurimman osan paitsi yeah ja ok välillä jotain jäi kuuntelematta ja tunnistamatta. Sain 3/3 tähtiä lähes sinne Upper-Intermediate asti ja tänään olisi tarkoitus jatkaa ehkä puhumista.