ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

tiistai 15. joulukuuta 2020

Vastaukset adminien moderointikysymyksiin kun en ole liittynyt ryhmään eli haistakaa paska terv. huono suomi

Aamupaino 122 kg.  Kärsin illalla ihan saatanasti. Hs-taudin patin sain puhjottua suihkussa nivusista. Laitoin yöksi alle kolme pyyhettä ja silti meni patjalle. Hikoilin ja palelin ja oli kuuma kuuman suihkun jälkeen. Sattui alavatsaan, päähän, väsytti. Jos yskäisee niin siinä on mukana koko pallean seutu jne alakroppa ja se tuntuu hassulta. Olin varma että mulla on joku korona. Lämmitin mikrossa ranskiksia ja kalapuikkoja ettei ole kaiken lisäksi nälkäkin. Idiootit kyselee "entä paneminen?" Olisiko viimeisenä mun mielessä. Panetus tekee jokaisesta vastaantulevasta miehestä idiootteja. En ole tavannut ainuttakaan miestä joka olisi ihana. Korkeintaan söpöt pikkuveljet ja niistäkin puri mua kerran kunnes lähetetettiin "huutohuoneeseen".

19° asteen sisälämpötila. Osasyy miksi menin kaverille yöksi ja saunaan. Perjantaista lähtien ollut myös jotain ruskehtavaa vuotoa 3vk mun Novasure operaation jälkeen.

Kaikki stressaa. Eilen sattui käymään se Googlen palveluiden katkos.

Jaoin ekan luistelukuvan hashtagilla fit at every size eli hyvässä kunnossa joka koossa. Sen takaa löytyi lisää julkaisuja, fat shamingia, ja muuta "haluatko aloittaa tankotanssin? Harjoitellessa keskikropan kunto kohenee" lol ilmeisesti lihava ei saa olla hyvässä kunnossa. Mulla on 67kg lihasta perkele ja siirsin kaverin massiivista juoksumattoakin yhdellä kädellä.

Onneksi oli panadolia vielä kotona koska muuten ei varmaan olisi kivut lakanneet ja olisi ollut sietämätön levottomuus.

Nyt tulee lunta ja sovin kaverin kanssa säävarauksen että käyn siellä kamppeet hakee ja tuomassa mitä lupasin kunhan vähän taukoaa.