Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

perjantai 18. joulukuuta 2020

Ette te minusta vielä eroon pääse

Tulin kotiin ja patteri ei lotissut mitä se aina tekee, täällä on 21 astetta lämminkin. Satuin lähtiessä nähdä jonkun huoltomiehen käytävässä. Sain lähetteen puhelimitse ja kävelin Taysiin. Saatu taysin naistentaudeilta (päivystys) reseptit lääkäriltä kohtutulehduksen hoitoon eli toimenpiteen jälkeinen infektio. Jätin pois entisen puolison yhteyshenkilöistä kummittelemasta. Tipaton loppuvuosi hahha eikä lääkkeitä saa ottaa tyhjään vatsaan joten kai mun täytyy syödä kolme kertaa päivässä. Kävin Lidlissä bussilla, jätskiä ja suklaata ja vessapaperia ja papuja, maksalaatikko. Lähikaupasta nenäliinoja. Siirsin hoitajan ajan maanantaille. 

Verenpaineet oli melko korkealla ja maailma pyöri vähän pääni sisässä vaikka istuin odotushuoneessa. En tiedä miten ominaista se on mulle lääkkeistä johtuen oikeasti. Housut väärinpäin laittanut lähtiessä kotoa. 

Kaikki on toivottaneet mulle paranemisia ja että pysyn vahvana jne. En ole kotona juuri siivonnut tai jaksanut edes paketoida joululahjoja vieläkään. Ehkä tämä tässä muuttuu että löydän asioille omat paikkansa. Jaa-a. Kävin partsilla röökillä ja kahva jäi käteen. Kiroilin. Kyllä tämä tästä ehkä. Olen vielä nuori.

Tiistaina tulee vasta rahaa, menee kaikki laskuihin. Miten mä pärjäisin jos ei olisi sukulaiset elossa. Ei olisi säästöjä minulla. Kädestä suuhun.

Olisivat antaneet mulle parikymppisenä sen miljoonan eikä odottaa että olen 60v ja olen käyttänyt verorahoja niin paljon. Eipä mun kai oletettu niin kauaa elävän kun kerran pelkkää negatiivistä näkivät lääkärit oireita. Tottakai olen mykkä ja vaisu jos en fyysisesti kykene puhuu kun ääni menee. Pihahdukseksi itseni puolustamisesta kun halusivat analysoida nettikirjoituksiani, ja 1+1 äidinäidillä oli skitsofrenia ja olette tuoneet mut tänne iässä jossa se yleensä puhkeaa ym loput ne keksi itse.

Mutta joo. Piti kai lukea vielä noita mun päiväkirjoja niiltä ajoilta, kun kaveri väitti että tavattu 2008 vaikka noi on päivätty 2009. En ole koskaan muille kirjoittanut. Jos tekstistäni saa oikeasti selvää niin se on tarkoitettu muiden luettavaksi. Muuten se on mulle itseäni varten. Niin.

Kirjoita kuin kohtelisit lukijoitasi kuten he olisivat todella tyhmiä. Muuten lauseista tulee liian pitkiä. Jälkiajatuksia. Muihin kieliin johdannaisia. Siansaksaan, latinaan, jne. Ajanmääreet mulla tuppaa aina tulla loppuun. Silti enkku ei ole natiivia kun ymmärtävät ehkä mutta eivät itse käytä niitä muotoja.

Oui... bonne merde