ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

keskiviikko 9. joulukuuta 2020

Heitän agendaa ja sä heität mut kuin kuseen

 Pahoitteluni. Ei nyt niinkään pelkästään vatsanväänteitä- mutta jotain nipistelyä, vähän kuin menkkakipuja. Kuulemma kahden vuoden päästä on jo toipunut, tosin se taitaa päteä melkein mihin vain... paitsi jos sitä ei voi kasvattaa takaisin, niinku hehe.

En hakenut medianomiksi. Kävin hakemassa sokokselta lahjoja tänään, kävin samalla silmänpaineet mittaa, oli molemmat 23. Sitten tein toisen erän brittiläisiä joulupiiraksia lopputäytteestä. Siihen meni liian monet paperiset vuoat.

En ole paketoinut. Huomenna tulee joku hakemaan sellaista piuhaa minkä löysin ylimääräisenä, joku ääni&kuvan tulo johto telkkarin ja muun viihdelaitteen väliin. Roskalavalla joku kyseli. Sitten pitäisi mennä kaverin kanssa kahvilaan illalla.

Laitoin ulko-oveeni ruuvin ja "kranssin". Kokeilin siihen eri koristeita. Tuskin sitä kukaan vie kun sitä ei edes huomaa mutta jos se nyt jäisi puuttumaan mun sähkökyntteliköstä niin olisi se opetus sekin... laadun huomaa kauan sen jälkeen kun hinta on jo unhtunut -ei mikään Gandhin sanonta, vaan lupaus tuotelapussa

Söin tänään, nugetteja rasian, subissa puolikkaan ja kahvin, loput enkelisuklaapötköt, pari murutaikina piiraita, nuudeleita, energiajuoman. Varmaan liikaa tai sit olen jo tottunut tähän äklötykseen lihavuuden rasvankiertoelimen tuntemuksiin

Kirjoitin pokemongoseikkailu.blogspot.fi uuden päivityksen ja tilastot.

Tekemistä riittäisi jos kaikki ei väsyttäisi. Saan toki aikaan, ei siinä. Yöllä vaan kun heräilee vetisiin vuotoihin niin ei juuri kiva ole se.

Eilen näin tunnin verran kaveria kaupungilla. Osoitti mulle kaikki Peppa Possu tuotteet kirjaosastolla. Synkkää piikittelevää huumoria. Ekaks se kyl otti Hau Hau kirjasen ja sanoin että se on väärää merkkiä, mä itken jouluaattona. tms niinku siinä Babe leffassa se hemmoteltu tyttö jolle se isäntä askartelee itse nukketalon.

Vaiva tuu saamaan palkkaansa. Kyllä mä mieluusti jättäisin tuleville sukupolville maapallon joka olisi asumiskelpoinen mutta eikö se köyhyys rasittanut eniten maapalloa heti nuoruuden jälkeisenä syynä. En menisi tietää asioita, kun en ole viisaampi ja yhtään vaikutusvaltaisempi.

Ihminen on mätä joten tukehtukaa onkimatoihinne omenoissa. Kaikki lyhenteet käyttöön. evvk, emt, etv ja muut ängstit urbaanisanakirjoista.