ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Voisinpa puurokauhalla antaa joulurauhan

Joulukauden ilosanomaa vai kirous? Ostin jouluisen villapaidan ja huomasin äsken että tän kuuluisi soida ja olla valot tossa lumiukossa. Ei toimi ei. Tämä oli kokonsa puolesta ihana ja muutenkin kiva 3xl. Pullealle sopiva. En jaksaisi mennä esim. palauttaakaan. En edes tajunnut että joku efekti pitäisi olla ennen kuin aloin lukea pesuohjetta.

Ostin vain n30e ruokaa. Nälkäkin olisi mutta kirjoitan tänne koska jotkut nuoret miehet tuijotti mua kun törmäsin niihin joka käytävällä kauempaa ja tunsin niiden tuijotukset vaikka rillit huurussa, hiki valui silmiin, ja bad hair day lisäksi maski.

Juustosämpylöitä kaakaolevitteellä, suklaapatukoita, kilo macncheese kinkulla ja kilo sokeria ja sitruunamehua jos teen kiisseliä, sekä perunamuusijauhetta soijarouheen kanssa lisää vain vesi sörsseliin majoneesi perään ehkä tabascoa. Pieni pähkinämaitosuklaalevy.

En ostanut jätskiä enkä sipsiä enkä keksejä tai karkkia. Turhia kaloreita joo. Eihän täällä kotona mitään ollutkaan muuta kuin terveellistä jäljellä.