ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

perjantai 4. joulukuuta 2020

Eikä mulla sit pikkujouluja

 Meikä nukkui poikkeuksellisesti kolmeen päivällä. Join eilen illalla yhden tölkin kaljaa ja sit odottelin rahoja tilille että voi maksaa laskuja ja streemasin 75 minuuttia puolelta öin live.me:ssa kaverin kanssa. En ole syönyt ainuttakaan piparia tai juonut glögiä vielä... sekin!

Todennäköisesti niin väsynyt. Olihan tätä sisustamista tässä kun siirtelin huonekaluja ja tiskeistä tein puolet ja piti aloittaa silittää muutama lakana. Streemaus taisi vetää veronsa. Lähetyksessä juteltiin. Alkoi olla levotonta niin onneksi lopetettiin.

En yleensä nuku näin myöhään tai jätä vastaamatta kaverien viesteihin heti... Päivystämällä odotan että joku vastaisi... ehkä ei veri kulkenut aivoissa tarpeeksi olisin saanut ajatuksia syntyy artikuloiduiksi vastata... Ennakoidusti ihmiset eivät toimi. Siellä on lunta ja vedän "aamupalaksi" mansikkajuustokakku tuubia jätskiä eli tupla freeze. brrhh

Jaa-a että mitähän vielä. I spy heavy snowy tree branches moving in the wind after sun has set, it's dark cold and grey.