ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

perjantai 25. joulukuuta 2020

Kiellettyjen listalla konjakit ja kotikalja ja tikulla silmään jos vanhoja kaivelee

Koko joulunalusviikon herännyt 7-9 väliin aamulla. Onpas erikoista minulle.

Vähän ehkä jouluaterian jälkeen menin sohvalle loikoilee. Tunti mässäilyä kuitenkin. Sitten vielä joulupuurot ja kahvit ja tarjolla oli suklaita ja marmelaatipalloja koko ajan ja... emäntä kuori mulle mandariinin kun olin laiska.

Sain ensiapupakkauksen, wokkipannun, neulontakirjan, s-ryhmän lahjakortin, rahaa, sähköhammasharjan, muffinssivuoan, karkkeja ja joulukoristeen ainakin. Halauksen pyysin vielä. En sentään ollut se joka kuorsasi sohvalla tällä kertaa.

Asensin kirjasovelluksen mummun uuteen tablettiin ilmainen 2vk kokeilu ja laitoin verkkoon ja ajan automaattiseksi. Se kuunteli jotain Pitääkö olla huolissaan.

Höpötin paljon ja telkkaria oli taustalla aamusta iltaan. 14-22 ohjelmaa

Joulun ihme ehkä se mun vuoto on lakannut jouluyönä. Saisi pysyä poissa.

Toin kaikille jouluhatut ja ne myös piti niitä päässä. Tuli otettua perhepotretti. Tosin en saa taaskaan jakaa mitään missään.

Tänään tulee vielä ateria numero kaksi. En ymmärrä säilöttyä punasipulia pikkelssejä piparjuuritahnoja tai etikassa keitettyjä silakoita jne lievätkö koristeena lihoille ja kalalle. Suolaisamman ystävät pysykööt laktrisoissaan.