ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

perjantai 11. joulukuuta 2020

Trooppinen ilmasto eiku visuaalinen metafora tai siis en ole tietoinen mutta muistan kyllä kun etsitään paperisilppuria

 Heräsin painajaisesta äänettömään tuskanhuutoon. Olin jossain häissä ollut ja kaikki vanhemmat dissasi mua ja esti mun lähdön lentsikalla. Olin kai pilannut bileet vaikka olin vain estänyt jonkun mummelin facebookissa ja häät oli saaneet yhden tähden arvion. En tiedä kauanko sitä painajaisseikkailua kesti todellisuudessa kaikki oli melko yksityiskohtaista.

Katsoin illalla kauhujuttuja yhtä ryhmän kilpailua varten jne kommentoin asioita kauhuelokuvista. Enemmän katson seikkailua ja sci-fiä mutta kauhua kaksi seitsemästä elokuvasta.

Huh. Olin eilen kaverin luona. Se antoi jotain luontaistuotteita joululahjaksi. Kuituja sun muuta suolen toimintaa ja nälkää estävää konjak juttua jotain kaksi eri putelia emt. Keitettii kahvit, sen kaukosäädin ei toiminut ja olin liian lyhyt verhot laittaa sille, istuin kuplamuovi kasan päällä ja join kahvia mustana jäähtyneenä. Oli parhaat sukat jalassa.

Piti nähdä kaupungilla, tyyppi muka nukkui eikä nyt jäänyt selväksi että eikö se vain uskaltanut.

Mitähän muuta eilen olisi tehnytkään. Taisin muutaman tiktok videon suoltaa ajan tappamiseksi. Pitsaan tilasin oregano, pippuri, valkosipuli ja se sipuli sai itkemään vähän. En yleensä pidä valkosipuleista. Ummetti, oksetti, nipisteli vatsaa.

Jos yrittäisi takaisin maanpinnalle eli mitä se nyt sitten olikaan mitä ennen oli tapana tehdä.