ihmisoikeudet

Kuules persikka, anna sen putkimiehen ottaa sut kiinni kun käy sääliksi että oot aina sen pahiksen luona

 Katsellut YouTubea... kaikenmaailman videoita mitä tallentanut 5-6 vuotta sitten Katso myöhemmin- listalle. Tai jotain? Yksi video sai mut ...

Translate

keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Pidähän huoli itsestäsi neito

 Oho oho. Sain sähköpostin että joku on ostanut mun kontenttia yhdellä pornosivulla muutamalla dollarilla. Suosittelisin kuitenkin vaikka tilaa sen pornhubin fans only kontentin kun samalla rahalla olisi saanut, en ole laittanut iWantClipsiin mitään vuosiin, dildokin on roskissa. Sitä paitsi en ikinä tuu saamaan 50 täyteen minimiä et saisin ne rahat, ja toisekseen Paxum, se ainoa tapa jolla ehkä saisi tilille rahat on vaikea kun pitää 3kk välein toimittaa jokin utility bill ja mulla on uusi henkilötodistuskin ja ne kysyi mihin aion käyttää heidän palvelua enkä kuullut sen jälkeen mitään... tein tilin joskus 2012 tms ja ne kysyi puhelimessa silloista osoitettani jne en oikein muista enää Nordean tilinumeroa joka oli monta vuotta kyllä käytössä ja ulkoa sen tiesin.

Siis pelkkää vaikeuttamista. Ei oikein wörttii. Alastonsuomessa on joulukalenterin tynkää.

Ja toisekseen askartelin. Kuuseen foliosta ja vessapaperirullasta nitoen tähden. Hometalk oli se lähde Pinterestistä. 

Jutskailin jollekin lappilaiselle mesellä. Sanoi että minussa on jotain. Kauneus tulee filttereistä. TikTokin pistin tauolle kun olen liian kaunis kun se tunkee sitä Beautify:tä jota ilman toki en pärjäisi. Mutta teepä ihan ku olisit muutenkin tehnyt, ei siinä... oman mielen mukaan. Mikä ikinä saa sukat jalasta tai keinuttaa sun aluspöksyjä.