Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

lauantai 12. joulukuuta 2020

Mun korttitalot on liimattu kasaan

Poikkeukset vahvistaa säännön siksi ne on niin harvinaisia ja labelisoitu ja mainitaan kaikissa tiedejulkaisuissa sivulauseella

terveisin negatiiviset oireet, kuunnellen EP3: Why do we believe lies? (Rashida Jones, Bill Gates Ask Big Questions)

Lies, fiction and conspiracy. A new scientific tool. Witchhammer is still the most sold book. Lol.

Oon välillä miettinyt mikä ohjaa meitä kaikkia, mutta ihmiset uskoo, aina isompiin asioihin kuin he itse. Suosittelen syömään enemmän ja suosittelen yhtä paljon uskomaan Just Siihen Oikeaan uskontoon Mikä Se Nyt Onkaan teille. 

Mä mietin paljon vanhan liiton asioita, tuttuja jostain alakoulusta tai lukiosta ja uneksin niistä, mutta toisaalta mulla on vieläkin ihan laaja tuttavapiiri, kukaan ei vaan ikinä lähetä mulle viestiä ensimmäisenä.

Evoluution mukaan tarttee sosiaalisia suhteita. Mitä jos mä vain uskon menneisyydessä heihin joten ne tulee ulos mulle kuvina ja unina kun makaan sängyssä päivät vuotaen jne kivuissani mutta silti yritän kestää todellisuutta.

Microsoft myy Windows käyttöjärjestelmiä.

Shamaanit eli lakimiehet kertovat tarinaa vieläkin.

P.S. Kuuntelen podcastia rehellisyydestä tms missä on Bill Gates ja jokin naishaastattelija myös ja niillä on joku itsenäinen ajattelija vieraana.

Kärsimys johtuu tarinoista. Uskoako valheita vai fiktiota.

Mutta jooh yritän olla muistelematta menneitä ja miettimättä tulevaa. Jossain siinä nykyhetkessä tapahtuu asiat.

Software will know me better than other people do. I will know where the software is if I need it. Knowledge  Intelligence 

Little gods on clouds. iCloud haluaa päivittyä 200 gigaan. Mä en halua maksaa. En tarvitse lainaa pikseleille.

Tulevaisuudeen voi suhtautua monella tapaa ja reagoida eri tavoin. Tulevaisuus ei noudattele kaavaa jota voisi ennustaa menneisyyden avulla. Ei kukaan tiennyt että mustaa surmaa levitti rotat.

Ei kannata aliarvioida typeryyttä... tavaroiden tekeminen on halpaa ja moderni elämä on abstraktia ja selkeesti valheet huolettaa.... sain äidiltä satkun lahjakortin Lidliin. Valmistautua jouluun.

Kuulostaa hyvältä mutta ihmiset seuraa nenäänsä kuin mohammed. Löysihän sekin Mekkaan. Etsi ja löydät. Taivas ei ole vihreä vaan maapallon on sininen planeetta.