Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

lauantai 26. joulukuuta 2020

epäjärjestäytymättömyydelläänsäköhän

 Autoin juustokakun teossa aamusta. Koristelematta. Heräsimme molemmat painajaisista. Mulla oli joku koetilanne jossa luin sarjakuvaa enkä millään saanut siitä irti mitään analysoitua.

Kolmas päivä jouluruokaa. "for xmas I got fat" 121,5 painoin tänne tullessa, en ole käynyt mittailee painoa vaaoilla. Saatte kohta nostaa teollisuusvaa'alle kun lukemat on astronomiset. Täällä meinaan ollut tarjolla kaikkea.

Aamulla paahtoleipä ja kaakao maistui tismalleen samalta kuin lapsenakin.

Eilen täällä oli tasan yksi vieras ja kaikki kävivät saunan.

Mun tavarat on ehkä levittäytynyt täällä kun ne on tiellä jossain. Meikkipussi vessassa ja pesuaineet ja hammasharjat ja mihin sukat tai tohvelit sattuu riisua. Langat ja virkkuukoukut ja pelikoneet, siteet dödöt ja lääkkeet.

Noh pitkän tuumailun jälkeen eileen myönnettyä tuli vihdoin mun läppärin johdon olevan rikki. Uuden saa. Rahalla. 20-100 e haarukassa löytyisi niitä itämaissa tehtyjä Applen johtoja tori.fi:stä Giganttiin ja Amazoniin jne verkossa tai kauppiailta.

Kestänyt kolme vuotta. Hapartuu muovi siitä ympäriltä. Näkyy ne sisälmykset eli melkein alaston johto paitsi teipillä fixannut sen

Mekko aattona, eilen jouluneule lidlin 3xl ja tänään ehkä sama. Joku kumara pallero jolla on kaksoisleukoja ja paksut reidet näkyy ja haiseekin. Siis kaikkea sitä mitä pelkäisivät muut olla.