Translate

kävijäpiikki

Mun korttitalot on liimattu kasaan

Poikkeukset vahvistaa säännön siksi ne on niin harvinaisia ja labelisoitu ja mainitaan kaikissa tiedejulkaisuissa sivulauseella

terveisin negatiiviset oireet, kuunnellen EP3: Why do we believe lies? (Rashida Jones, Bill Gates Ask Big Questions)

Lies, fiction and conspiracy. A new scientific tool. Witchhammer is still the most sold book. Lol.

Oon välillä miettinyt mikä ohjaa meitä kaikkia, mutta ihmiset uskoo, aina isompiin asioihin kuin he itse. Suosittelen syömään enemmän ja suosittelen yhtä paljon uskomaan Just Siihen Oikeaan uskontoon Mikä Se Nyt Onkaan teille. 

Mä mietin paljon vanhan liiton asioita, tuttuja jostain alakoulusta tai lukiosta ja uneksin niistä, mutta toisaalta mulla on vieläkin ihan laaja tuttavapiiri, kukaan ei vaan ikinä lähetä mulle viestiä ensimmäisenä.

Evoluution mukaan tarttee sosiaalisia suhteita. Mitä jos mä vain uskon menneisyydessä heihin joten ne tulee ulos mulle kuvina ja unina kun makaan sängyssä päivät vuotaen jne kivuissani mutta silti yritän kestää todellisuutta.

Microsoft myy Windows käyttöjärjestelmiä.

Shamaanit eli lakimiehet kertovat tarinaa vieläkin.

P.S. Kuuntelen podcastia rehellisyydestä tms missä on Bill Gates ja jokin naishaastattelija myös ja niillä on joku itsenäinen ajattelija vieraana.

Kärsimys johtuu tarinoista. Uskoako valheita vai fiktiota.

Mutta jooh yritän olla muistelematta menneitä ja miettimättä tulevaa. Jossain siinä nykyhetkessä tapahtuu asiat.

Software will know me better than other people do. I will know where the software is if I need it. Knowledge  Intelligence 

Little gods on clouds. iCloud haluaa päivittyä 200 gigaan. Mä en halua maksaa. En tarvitse lainaa pikseleille.

Tulevaisuudeen voi suhtautua monella tapaa ja reagoida eri tavoin. Tulevaisuus ei noudattele kaavaa jota voisi ennustaa menneisyyden avulla. Ei kukaan tiennyt että mustaa surmaa levitti rotat.

Ei kannata aliarvioida typeryyttä... tavaroiden tekeminen on halpaa ja moderni elämä on abstraktia ja selkeesti valheet huolettaa.... sain äidiltä satkun lahjakortin Lidliin. Valmistautua jouluun.

Kuulostaa hyvältä mutta ihmiset seuraa nenäänsä kuin mohammed. Löysihän sekin Mekkaan. Etsi ja löydät. Taivas ei ole vihreä vaan maapallon on sininen planeetta.

Suhtautuminen jäähän

 Kysyin parilta tusinalta tuttuja (n20-21 yht, mukaanlukien yksi miitti keskustelu ja avoin Uusia ystäviä -Tampere fb ryhmä) saisiko niistä luistelemiseen seuraa. 

Tekisi mieli tehdä tilastopiirakka moniko oli varma että ei luistele, kiire, ei vastausta tai niin edelleen toivoivat että löytyy joku tai ehkä sopii ensi viikolla. Paikkoja on vain se yksi vasta Tampereella, toivon että toi lähipuistoni olisi luisteluvalmis joskus.

Ostin silloin maaliskuussa KAHDET 42 koon taitoluistimet. Toiset hain Ylöjärvellä joltain sellaiset osaksi pinkit Princess luistimet ja paremmat Galaxyt sekä yhdet suojat terille tilasin Amazonilta.

Viimeksi luistelin 2008. Haluan myös pysyä pystyssä ja päästä niillä eteenpäinkin. Liekö tuo kuin pyörälläajo. Sulkapallossa ainakin edistyin kaverin kanssa, vaikka sählyyn ehkei riittäisi kunto vielä.

<3<3

Trooppinen ilmasto eiku visuaalinen metafora tai siis en ole tietoinen mutta muistan kyllä kun etsitään paperisilppuria

 Heräsin painajaisesta äänettömään tuskanhuutoon. Olin jossain häissä ollut ja kaikki vanhemmat dissasi mua ja esti mun lähdön lentsikalla. Olin kai pilannut bileet vaikka olin vain estänyt jonkun mummelin facebookissa ja häät oli saaneet yhden tähden arvion. En tiedä kauanko sitä painajaisseikkailua kesti todellisuudessa kaikki oli melko yksityiskohtaista.

Katsoin illalla kauhujuttuja yhtä ryhmän kilpailua varten jne kommentoin asioita kauhuelokuvista. Enemmän katson seikkailua ja sci-fiä mutta kauhua kaksi seitsemästä elokuvasta.

Huh. Olin eilen kaverin luona. Se antoi jotain luontaistuotteita joululahjaksi. Kuituja sun muuta suolen toimintaa ja nälkää estävää konjak juttua jotain kaksi eri putelia emt. Keitettii kahvit, sen kaukosäädin ei toiminut ja olin liian lyhyt verhot laittaa sille, istuin kuplamuovi kasan päällä ja join kahvia mustana jäähtyneenä. Oli parhaat sukat jalassa.

Piti nähdä kaupungilla, tyyppi muka nukkui eikä nyt jäänyt selväksi että eikö se vain uskaltanut.

Mitähän muuta eilen olisi tehnytkään. Taisin muutaman tiktok videon suoltaa ajan tappamiseksi. Pitsaan tilasin oregano, pippuri, valkosipuli ja se sipuli sai itkemään vähän. En yleensä pidä valkosipuleista. Ummetti, oksetti, nipisteli vatsaa.

Jos yrittäisi takaisin maanpinnalle eli mitä se nyt sitten olikaan mitä ennen oli tapana tehdä.

Heitän agendaa ja sä heität mut kuin kuseen

 Pahoitteluni. Ei nyt niinkään pelkästään vatsanväänteitä- mutta jotain nipistelyä, vähän kuin menkkakipuja. Kuulemma kahden vuoden päästä on jo toipunut, tosin se taitaa päteä melkein mihin vain... paitsi jos sitä ei voi kasvattaa takaisin, niinku hehe.

En hakenut medianomiksi. Kävin hakemassa sokokselta lahjoja tänään, kävin samalla silmänpaineet mittaa, oli molemmat 23. Sitten tein toisen erän brittiläisiä joulupiiraksia lopputäytteestä. Siihen meni liian monet paperiset vuoat.

En ole paketoinut. Huomenna tulee joku hakemaan sellaista piuhaa minkä löysin ylimääräisenä, joku ääni&kuvan tulo johto telkkarin ja muun viihdelaitteen väliin. Roskalavalla joku kyseli. Sitten pitäisi mennä kaverin kanssa kahvilaan illalla.

Laitoin ulko-oveeni ruuvin ja "kranssin". Kokeilin siihen eri koristeita. Tuskin sitä kukaan vie kun sitä ei edes huomaa mutta jos se nyt jäisi puuttumaan mun sähkökyntteliköstä niin olisi se opetus sekin... laadun huomaa kauan sen jälkeen kun hinta on jo unhtunut -ei mikään Gandhin sanonta, vaan lupaus tuotelapussa

Söin tänään, nugetteja rasian, subissa puolikkaan ja kahvin, loput enkelisuklaapötköt, pari murutaikina piiraita, nuudeleita, energiajuoman. Varmaan liikaa tai sit olen jo tottunut tähän äklötykseen lihavuuden rasvankiertoelimen tuntemuksiin

Kirjoitin pokemongoseikkailu.blogspot.fi uuden päivityksen ja tilastot.

Tekemistä riittäisi jos kaikki ei väsyttäisi. Saan toki aikaan, ei siinä. Yöllä vaan kun heräilee vetisiin vuotoihin niin ei juuri kiva ole se.

Eilen näin tunnin verran kaveria kaupungilla. Osoitti mulle kaikki Peppa Possu tuotteet kirjaosastolla. Synkkää piikittelevää huumoria. Ekaks se kyl otti Hau Hau kirjasen ja sanoin että se on väärää merkkiä, mä itken jouluaattona. tms niinku siinä Babe leffassa se hemmoteltu tyttö jolle se isäntä askartelee itse nukketalon.

Vaiva tuu saamaan palkkaansa. Kyllä mä mieluusti jättäisin tuleville sukupolville maapallon joka olisi asumiskelpoinen mutta eikö se köyhyys rasittanut eniten maapalloa heti nuoruuden jälkeisenä syynä. En menisi tietää asioita, kun en ole viisaampi ja yhtään vaikutusvaltaisempi.

Ihminen on mätä joten tukehtukaa onkimatoihinne omenoissa. Kaikki lyhenteet käyttöön. evvk, emt, etv ja muut ängstit urbaanisanakirjoista. 

Somaattinen nälkä käskee katkaista yölllisen paaston

 Sain vihdoin nukuttua. Eilen aamulla olin niin pirteä että leivoin brittiläisiä minipiiraita. Sain britti expaattien ryhmästä neuvoja seuraavaa kertaa varten. Tarvitsen sitä paitsi jonkun muffinssivuoan. Tuli niistä ihan hyviä, ei siinä. Laihtunut takaisin 122 kiloon kun ei ole huvittanut syödä. Illalla dippasin nachoja guacamoleen. En ollut saada purkkia auki, melkein tuli itku kunnes tungin veistä sinne rakoihin korkkiin tms.

Tulin suihkusta, muutaman tunnin päästä suunnilleen pitäisi käydä joulutorilla kaverin kanssa. Kenties haen samalla paketteja. Olisi joululahjoja ostettuna. Sitten olen tilannut kaverilta muotokuvan joululahjaksi. Jos siitä tulee tönkkö, niin se sopii heille kyllä, printtaan sen vaan jne.

Kaikenlaista unetonta levotonta juttua tulvinut somekanaviini. En jaksa välittää. Tajusin eilen illalla että minulla on tahdonalaiset ajatuksetkin siis mieli tai jotain pystyn käskeä aivojani tottelee? Sitä ahaa elämystä kesti sen verran sitten taas, pieni hetki. Kunnes tuli mieleen jotain pohjanmaalaista puukotuslaulua Rannanjärvestä.

Joku kävi hakemassa mun 2015 mallia olleen saamani sodastreamin oheisjuttuineen, tyypin vaimo ilmeisesti. Se ei oikein mahdu keittokomeroon, enkä ole sitä tarvinnut ja ne patruunat tulee aina niin kalliiksi. Mun mikrokin on makuuhuoneessa. Se oli pölyinen jne alunperin piti antaa köyhälle opiskelijalle mutta ei kelvannut kun ei ollut keskustassa.

Itsenäisyyspäivänä paketoin ekan lahjan. Olen täällä tehnyt vaikka mitä vaikkei ehkä siltä näytä. Päivittäin jotakin siivousta. Pyykkiä, imurointia, tiskausta, silittämistä, järjestelemistä. Tiedän että mulla on paljon turhaa sälää joka joutaisi roskiin mutta kerään sitä. Sain imurin toimimaan, vaihdoin vain täyden pussin siitä. Oletin vaan ettei imurit kestä kuin sen yhden tai kaksi kämpän loppusiivousta ja sitten se sanoo kaput.

Pitäisi viedä pahveja, paristoja, ja sitä turhaa pois. Vanhoista korteista muovisiin kansiin ja enimmäkseen jotain mappi Ö papereita.

Hiukset saisi kuivua, mutta en tiedä onko mulla vielä jossain sellainen pieni hiustenkuivain. Vai annoinko pois. Säilytinkö.

Uusi tyyny tuli itsenäisyyspäivänä pään alle. hmm, alkaa hieman nälkä vaivata tässä, teen ehkä puuron marjasekoituksella. Keitän vettä ja kaadan päälle.

Mulla oli Ruudusta auki jokin Lapsi tuntemattoman kanssa. Jäi cliffhangeri mutta se sijaisvanhempi olikin vaan homo. Eikä siihen mitään järkevää sitten. Inhottava antaa väärää toivoa naiselle ja antaa muidenkin luulla että siinä välillä olisi jotain. Joskus katsoin sellaista brittisarjaa Bob&Rose. Se oli ihan mukava ja hauska näyttelijöiden takia.

Mutta jos en laita suuhun kohta jotain niin mahdottomia tapahtuu. Googletin hysterian ja se on nykyään jokin somaattinen kipuoireyhtymä. Eikä somaattisuudesta sit enempää ellei toinen nimeni ole masentuneisuusoiretesti.

At least roads are paved with snow and not good intentions

 On a liquid diet, jaffa and mulled wine. Food sucks. Trying to avoid cooking so I'm not putting anything in my mouth. I had a shower earlier. The whole idea of eating is disgusting. Must be this depression. I can be anorexic for a day even though my weight does not indicate such.

Missed going to the graves. I was on the sofa still resting my eyes. I want to watch the Independence Day things on television even though there is no party, they're just showing old parties and whatnot.

8 years ago my flat was as cold as it is now. I might need mittens to type.

I wish I was elsewhere. I wish I knew how to make Christmas pudding and mince pies. At least those would have a bit of flavor. I miss British snacks and Yorkshire pudding and dumplings and peas and... I dunno... just trying to think of something I'd eat. Rice pudding. Pretend my french fries were grown on that soil lol and my milk in the chocolate was from British cows. It is a bit too much to be thinking. I guess I fell asleep thinking about my London trip of 2006 and the visits thereafter. It was just a year and it'se been years since I had the food but I was thin?

I'm not doing anything to get thinner again, just maintaining. I don't walk, I don't exercise, I don't lift weights. I'm getting anxious just thinking about it.

https://www.k-ruoka.fi/reseptit/mince-pies---brittilaiset-hedelmapiiraset

https://kotiliesi.fi/resepti/christmas-pudding-eli-liekitetty-brittilainen-joulukakku/

^

there you go, recipes. 1-4 hours might take. Too bad I did not save orange peels I could have sugared those for later.. it's just I don't have any raisins, or alcohol, I have the spices and I'd have to buy the dough maybe 

https://yhteishyva.fi/reseptit/murotaikina-makeille-piiraille/recipe-1858

or make it myself... it's all too hard I'm starving and do not want to go buy the ingredients.