Translate

kävijäpiikki

Sulla on empatiaa ja joku vainu mutta et päästä ajatuksiisi minua muiden takia

Vitsi: Mistä tietää että hajottaa? – Dildo murenee käteen!
Alkuperä tuntematon, ei saa jakaa koska aikuiset on outoja ja jeesus opetti rakentaa kalliolle.

Päivä on paistatellut minulle. Huomenna helluntai. Se tietää aivot lepää.

Suomenkieli on jotakin niin hienoa eikö. Retorinen kysymys.

Olen pieni yksisarvinen vain. Mietin tässä onko kenties pää valmis kaikkiin aikuiselämän rankkoihin totuuksiin ja vakavasti käyttäytymiseen vai minne virta mut vie. Ainakin virtaa menee paljo, ei siinä!

Liika on onnellisuuden vihollinen. Tulee itku vain liiasta ilosta.
Nostalgiasta.

Teema teemasta ja spoileri

omg mä kirjoitin broileri vaikka ajattelin bloireli
mutta siis asiat täytyy opetella lihasmuistiin, niitä täytyy miettii se 10 000 tuntia. Jos sä oot viikon ikäinen ja 20 000 ihmisen 13 sek arvoinen niin on sekin jo vähän niinku samaa dialyysia

Antakaa mun sanat takaisin koska ette näe mun hienoa psykoosia siinä

Mutta ajatukset jos voisi tappaa niin en paljoa keskustele näppäimistön voimin

En edes mieti. Juttua tulee. Alitajunta. Niin paljon turhaa ärsykettä että luo illuusion kiireestä tai kiireettömyydestä tai paniikista tai pelosta vaikka ja pahat tavat pystyy oppii pois kun ne näännyttää nälkään.

Olen kilpi.

Demograafinen pieni osa ihmisistä tekee tietyn kokonaisuuden jonka osien summaa missä asuu kelle syntynyt ja... mitä joutuu ehkä sietää muiden skitsofreeenistä asiaa joka ei kuulu sulle kun oot osa sitä mutta siis, asioita joita ei tiedä kukaan vaihteeksi.

Mieluummin syrjitään, kielletään toimeentulo, luokitellaan, panettelua ja haukkumista ynnä muuta sydämetöntä ihmisen kohtaamista oma etu mielessään

Hohhoi. Mikä on mun omaa tietämystä niin se varmaan paistaa läpi liikaa mutta nahka on paksu kuin norsulla ja muisti yhtä pitkä. Huonolla tapaa puolesteleen itseänsä. Menneet on takanapäin

Sanotaan musta mitä vaan niin 1 asia on varma ja en voi olla väärässä koska
vaisukin ääni on kuunneltava
oli se kuinka mennyt tapaus, kuka vain, selittäisi loppuun asti kunnes ääni menee

Kuuluvansa. Rakkahat kuulovammaiset vihapuheiden pitäjät
Ette omista minua
No okei ehkä määrätte lääkkeeni, maksatte veroja että saan maksetuksi laskuni

Kuolleeksi ei synnytä mutta se aika siinä välillä menee vähän koukeroiseksi ja oudoksi ja sumuiseksi ja vähän näkyy kahtena paitsi tarkan näön alueella joten senkus ehdonalaisettomii liikkeit teet, onhan ne nopeampia, kuin se jos sattuisit vaiks tuntee kasvuliikkeen

Pöntöstä pönttöön
Muulla ei ole väliä
paitsi että lintu on saaliseläin
Ti-ti-tyy ja pörrr....
vihellyksiä, kukkumista,  jylinää

tik-tok

tadaa

This is not land of equality if you are a fat person

Mun yhtä videota on jaettu ~666 kertaa katseltu noin kolmekymmentä tuhatta kertaa. Tässähän tulee jumalanpelko eteen. Teen aina vaan tyhmempiä imitiaatioita muista ja sitten paska nousee nilkasta jollekin alapään korkeuteen. Rikkinäinen puhelin on hyvä toimintamalli. Kukaan ei usko että joko aloitit jotain tai sitten olet siinä keskellä sitä ketjua eikä juttu ole vielä valmis kun siinä on sekä totuutta että väärinymmärrettyä ja kuultua ihan tahallaan jotain mitä muiden ei ollut tarkoitus kuulla???

Mun päähän kyl sattuu ja toivon että se olisi irti mun kehosta. Olisipa jonkun väite tai kysymys edes jotenkin positiivista välillä mutku ennakkoluulot voittaa sen kaiken että antaisit edes tilaisuuden toiselle olla oma itsensä.

no valid argument
Ei helvetti 
mitä vittua
Te ihmiset
ette ansaitse minua
arpokaa teille
eri syntipukki
kuin tämä
syntien
aavistus vihjeestä
olla erilainen
kuka murhasi kenet
yleisö mestaamalla KAJSA BLOMIN
niché
vika versio
Olen parempi
2020 vuotta myöhemmin

Matteuksen evankeliumi ja jeesuksen sanat rakentamisesta
kallio vai hiekka
oletko kaislikko vai vanha puu

Mä joustan
Mä unohdan menneet
En riitele
En ole pitkävihainen
En kosta
Olen sun ovimatto
Kunhan jätät mut rauhaan
Rakastamaan sitä

Jos et osaa sanoa mitään hyvää niin älä sano mitään? Kuuroille korville tuntuisi menneen

Pahimmat pelkoni on totta olleet koko ajan.

"tää on vain sairas ei muuta"

Miten ihmiset saa mahtuu 6 sanaan sen etten ole ihminen ettei mulla ole ihmisoikeuksia ja sen että en ole mitään muuta kuin sairauteni? Missä mun kunnia? Mä olen persoona, mulla on huumorintajua, näyttelen, editoin, viihdytän.
Yksi kysyi miksi hän on hetero mun videon kommenteissa ja estin hänetkin koska eihän toisten seksuaalisuus liity minuun.

Joku pyysi ihmisiä reportoimaan mua. En ole tehnyt mitään. Käyttäydyin vähän hassusti 80-luvun diskohitin tahtiin, heilutin kättäni.

Toisten mielestä olen hyvä tiktokkaaja enkä saisi lopettaa ja sitten joku "autistinenpaska" pyytää lopettaa. Sori mutta tämä on julkista vainoamista nuoret. Päivässä jotain 50 kommenttia per video.

Toisen haukkuminen vammaiseksi, läskiksi ym on väärin. Teidät pitäisi sijoitaa kodeistanne laitoksiin koska käyttäydytte laittomasti. Vanhempanne pitäisi laittaa häpeäpaaluun. Sitten saatte kysyä mitä vittua.

Teen omaan tahtiin tiktokkeja tai sitten en tee. Aluksi pitäisi kai juoda aamukahvi ja laittaa vaatteet.
Kai tästä jotain hyvääkin. Nahkani paksunee ja reportoin takas ja blokkaan minkä ehdin ihmisiä jotka ei halua mua nähdä. Uuvuttavaa on.

Ansioluetteloa.psd


Elukoita äidin oomme kaikki


@kajsablom88 Eka nainen joka laittaa mulle kik onkin joku vihaaja sekä kirjoittaa jotain murretta mitä ei tajua Erkkikään. ##kik
♬ original sound - kajsablom88

Vetää hiljaiseksi. Tossa mä tiskasin ja söin aamupuuroa. Omassa seurassani olen paras ihminen kun rauha maassa ja viihtyy. Sitten käsketään poista kaikki tilit ym. Ihan kuin maailma olisi mun hullujenhuone.

Mä en alistu tollaiseen ja hälytyskelloja vaan soi koska ei osata edes kirjoittaa. Kai ne on muilta planeetoilta.

Kaltaiseni persoona erottuu kauas ja lujaa

Kaikille on annettu sama määrä aikaa. Toiset on onnellisia saamastaan ajasta. Jotkut esittää kovaa, toiset omaksuu uhrin roolin. Itsehän tuhlaan aikaani tehden lyhyitä videoita tiktokiin ja kiusaajakansa syytää mulle jokaisen väärän luulon liittyen painoon ulkonäköön ja mitä keksivätkään paskaa heittää ja kyseenalaistaa?

Pulla. Mäkkäri.

En syö kumpaakaan. Ehkä kerran vuodessa tai kuukausia välissä.

Lihon koska lihottava ruoka on halpaa? Ja ehkä ahmin. Syömishäiriöthän oli ihailtavia. Rankka salaisuus tai merkki kamppailusta itsekurisi kanssa tai muuta liiba-laaba. Syöminen on tylsää.

On tuolla paskakommenttien joukossa ollut timantteja mutta niitä ei kukaan uskalla enää laittaa.

Heräsin. Pesin hiukst ja hampaani. Otin aurinkoa partsilla. Tuntemattomat numerot soittelee. Joiden mielestä olen kiihottava. Tänään ei kyllä jaksaisi toimia kenenkään pallien tyhjennyskohteena. Tuntuu että voisin vaikka lukea naistenkirjoista jotain hömppää romantiikkaa välillä.

Tylsää tosin eri tavoin mitä eilen. Suotavaa jopa.

Mutta siis ideoita jotka jäi pois videoilta? Se että paska on ruskeaa ja ihmiset silti tykkää ruskettua.

Olkaa nuoret hyväkäytöksisiä. Älkää kuulostako minulta, näyttäkää "normaalilta" ja joukossa tyhmyys tiivistyy, mutta kunpa kenenkään ei tarvisi vihata muita ihmisiä. Ja älkää vaan tulko vanhempiinne. Tuntekaa itsenne ja tietäkää totuus.

Sadekin tulee 45 asteen kulmassa

Olen henkisesti New Yorkissa. Katselen YouTubesta ties monettako tuntia taustalla kaupungin ääniä. Ajatuksena oli järjestellä tavaroita kunnes kotini on jostain sisustuslehdestä tai instagram taivaasta.
Sinne on kuitenkin pitkä matka niin piti tehdä ensin vaatekaapeille jotain.
Ne on suurin elementti tässä kämpässä ehkä jos valoisia ikkunoita ei lasketa?


Mutta siis mun piti mehukkaimpana tehtävänä laittaa kuivuneet lakanat johonkin ryttyyn kaappiin josta sitten, ottaa ne esille, kantaa silitysrauta sinne, pitkästä aikaa silittää.

Mun naama on kuitenkin niin hikinen kun selvitin sukille ja pikkuhousuille omat laatikot, ja sitten inventaariota varten heitin jokaiset rintaliivini lattialle laskeakseni ne. Vasemmalle riviin kiinasta tilatut, keskelle putiikeista tai isojen kokojen putiikeista tilatut ja muut sekalaiset.

AIVASTUS. Olen haistellut nyt niin paljon omia vaatteita, että varmaan imuroinut keuhkoihin pillunesteeni. Eiku. Oikeesti ihan kuin olisi aivastanut vitusta asti... kun tämä haju? Tekee mieli pepsodenttia.

"Here's the museum of sex" vau no nii nyt sivuhuomiot siksensä ja lataan tänne ne kuvat...

Yksi peitto on pesukoneessa. Nih ehkä se mehukkain tehtävä jää vielä tälle päivälle. Vetää alas lakanat oven päältä.

 Vitut viikkaamisesta enää. Tyhjensin isomman matkalaukun ja laitoin sen sisään pienemmän matkalaukun. Niin tuli tilaa. Näitä pistokkeita on seinissä niin rajallisesti että en tiedä pitäisikö keittiössä vielä mikroa ja minne mä ton wi-fi laitteen sitten pistän. Kun mulla on koko ajan jotain sähkön tarvetta.


 • wifi
 • tv
 • läppäri
 • kuluttajapaneeli skanneri
 • jääkaappi- sekä pakastin
 • joko moccamaster tai vedenkeitin
 • puhelimenlaturi, lattialamppu, nintendo switch(telakka) tai voin ladata yhtä kerralla näistä:
 1. bluetooth kuulokkeet
 2. vapotin
 3. matka vara-akku laturi vai mikä sähköpankki puhelimelle nyt sitten onkin
 4. 2-in-1 imuri
 5. Ja sitten kylppärissä on 2 pistoketta että sähköhammasharja tai epilaattori tai pyykinpesukone
Ja siis nyt mulla oisi tarvetta silitysraudalle
En pelkää sähköpaloja paitsi alan harkita kaivamaan jostain kanahäkistä jatkojohtoja. hmm!?

3,2,1 mikään ei ole pakko paitsi (köyhän) kuolema

Täytyisi, ei pystyisi, mutta voisin. 
Mulla on bussikortilla vaan 6e eli 3 matkaa, niin geocaching ei tuu kysymykseen kun maanantaina alkaa taas kaupungille meneminen, kattoo psykoterapeutin naamaa, sen toimistossa Hämeenkadulla. Se otus sieltä piilosta joka on menevinään Islantiin, saa nyt olla mulla vielä ylimääräisen viikon, kunnes saan aikaiseksi taas, mennä metsiin.
Sitten toisekseen voisin käydä kanahäkissä ja tuoda tänne maton. Kaikki popkornit ja sipsit kertyy tähän pöydän alle enkä saa niitä imuroitua kokonaisina. Sitten toki voisi hankkiutua eroon mun rikkinäisestä imurista. Kanahäkissä on sinne jättämäni puiset parvekelaatat jotka pitäisi puhdistaa ennen uudelleenkäyttöönottoa? Nyt kun on katos ja leveämpi parveke ja muutenkin ehkä turvallisempi siellä olo.
Töitä, töitä, töitä. 
Katsoin videon miten saa kämpästä minimalistisemman ja lähinnä kaikki 20 vinkkiä oli sitä että edelleen hävittää turhaa tavaraa pois silmistä. Toinen video jota just katsoin ehdotti että pitäisi olla se kapsuulivaatekomero, missä kaikki on samaa. Eli mitään muodikasta (värikästä, erikoista, eksoottista tai muuten sesonki tai sen vuoden hupsutuksia miten pukeuduttaisi. Hyvänä esimerkkinä 2007 ja emo tyyli, kirkkaat värit, mitä tahansa Cosmopolitan lehtien välistä) ei kannata hankkia koska muoti vaihtuu ja sitä pitäisi aina seurata, joku minimalistinen harmaa valkoinen tai musta teepaita kun ei ikinä poistu muodista hahha? (Näin muka punainen mekko ja pikkumusta kannattaisi pitää mutta Brittien kuningatar on mennyt liian pitkälle käskyssä että ulkomaille täytyy pakata hautajaisvaatteet mukaan eikä prinsessat saa käyttää kuin hillittyä kynsilakkaa)
Se on niin tylsä pukeutua aina mustaan. On kiva pitää pinkkejä shortseja ja keltaista villapaitaa. Kerran kehuja saanut jouluinen ruma villapusero joka on liian lyhyt mahaa peittääkseen tekisi mieli viskata ensimmäinen kirpparille viidellä eurolla, koska se oli kuitenkin kallis siihen muuhun hintatasoon verrattuna tavaratalossa.
Olen tehnyt ehkä jotain hölmöjä sisustusratkaisuja kun tein mun ikea hyllystä ruokatarvikkeille avoimen säilytystilan. Kaapissa on vaan mausteet, lääkkeet lähinnä injektiot, käyttämättömät astiat. Perinteinen valkoinen lääkekaappi on tyhmä keksintö, annoin sen pois, mutta ehkä sellaisessa olisi ideaa. En jaksa heittää menee usein voiteita, suihkeita, vanhoja lääkkeitä, ym. 
Oon muutenkin hamsteri. Leikin kaikella mikä vaan säilyy toisin kuin ehkä lapsi haha kiitti jumala mutta siis- tiedostaminen tavaroiden sijainnista, on aika hyvä minulla kotonaan kun muutossa joutunut ja muita auttaneet tavaroiden järjestelyssä ja, lukenut kirjoja aiheesta.
Parhaat vinkit olleet, että aina mahduttaa pienempään tilaan tavaroita, eikä esim niin että ne vie enemmän tilaa. Se että tavaroille on paikka ja "kaveri" tai pari erityisesti purkeissa kannet. Löytyy sieltä mistä hakisi ja jos ei löydy niin vie sinne.

O sole mio. Sibelius. Beethovenin sinfonia 5. Kaikki jäljittelee luontoa. Mä uskoin joskus siihen -93 tutkimukseen että klassinen musa lisäisi älyä jos sitä kuuntelisi kolmasosatunnin päivässä mutta ehkä se vielki positiivisesti vaikuttaisi hetkellisesti kuuntelun jälkeisesti. Kyllähän jälkipoltto urheilunkin jälkeen on jokin väitetty juttu!

Sisustustyynyjä 2kpl. Haluaisin useamman koska noi on nukuttu lättäniksi, ehkä perustyynyistä saisi jollain niksillä koristeellisempia. Mutku mä tietäisin että olen tunkenut tavallisen tyynyn sinne tyynynpäällisen sisään?!1

Hups. Kirjoituksesta kun pidin taukoa ja olin googlettanut sohvatyynyt, niin nyt mulle jäi tilille toisiaan vasten kilisee euroja tasan 2 kun tilasin hobbyhallista kaksi turkoosia draco nimistä sohvatyynyä.... Kaikkihan tietää että mun s.posti on dracoenator@gmail.com Et joo ei tässä ehdi syömään kun inspiraatio iskee. Tai no join mä kahvia ainakin 4 kuppia että se lämmittää tämän pipon lisäksi. Haluaisin suihkuun jo sitten aamusta että, ehkä, sitä voisi tehdä jotain, asioille kohtapuolillensakiin niin juü.

maksettu vi*usti

I succeed in learning so easily I might as well preserve this newly-found motivation until tomorrow

O English, thou art so dear to me, I cannot exist without sliding on your perfect means and amusements 'evry once in awhile as though I was prisoned in a falling in love of my own making.

So, I watched on YouTube some motivation, and how to takes notes, videos and I'm synthazising now, of everything I've taken in of, chapters 8 to 13, in The Elements of Eloquence: How to turn the perfect English phrase

It is next that I should be taking in the My Grammar and I(or should that be me)? because spelling, punctuation, grammar, all the nice rules that English has so much that every exception must be learnt in memory. Good thing I have some English in my backbone for that already without being native it's like sitting at class and hearing them talk about yourself just so indirectly you might not as well be there hearing it. Bilingual. Except that it felt like driving a machine at a carnival without a seatbelt.

Falling in love according to Einstein was like sitting on a hot stove.

Well if I hadn't just read another thirty pages about phrasing and the termonology behind what are memorable lines, I could maybe just complain about my butt exploding with new hidradenitis suppurativa abscess. Safety I had when I put a towel under myself on the bed listening to an audiobook but kept being disturbed on WhatsApp. So I decided to forget distruptions, forget any disruptive behaviours of seeking company, company with me and pigs fly.


 • hyperbaton
 • anadiplosis
 • periodic sentences
 • hypotaxis and parataxis
 • diacope
 • rhetorical questions


So, I underlined a lot. Mainly lines that describe or explain the word. Word order being strict in English, even Tolkien was discouraged once.

Anyways. What's the use. World is smaller. Nobody's equal. The Earth is exploited by a race of greedy idiots. Accessibility to power and even having a voice is nearer. Freedom and happiness and a raw beauty of chaos in it with the lack of hate; or it leads to being treated as if: you were crazy, and I just don't hold grudges and easily calm myself, distancing from anyone whose love of peace, just turned to old-school neglect.

Rules give me so much trouble because I'd rather break them and face my music all the time than be worried of maybe behaving like everyone else.

If we all did things from spite of race and I see humanity is a big race of animals pretending to have dominion over our goddess the Earth planet under our feet and the seasons and warmth that comes with it... but I mean, "I'm just human" is the poorest excuse. Your shit may be brown and your pee yellow, does not mean your worth mellows by the age of rounds you do through space making you more alien. No!

Homo sapiens of the future cares. It Equally sits at home and works from there. Improves the world, nothing being new. Eats more plant based, recycles, and the problems the human race will face will be things we can't even understand yet.

Anyway based off today's daydreams I've been close to ending this babble babble rant rant a while somewhen ago.

"Some day I'm afraid you'll start quoting me." -n.s.

Yes dear friend that day has passed and gone. Where is my Mona? NOMEN EST OMEN. I'd make perfect sense in Finnish if it was related to Latin. Said by a teacher I left my essay to have been read. Sorry for the combo of languages. I have no idea how to start explaining in Finnish this what I study in English because certainly it is not taught at school in Finland. Maybe ought to. To study more on this I will. Won't we all. There's gonna be a day when the teacher appears to the student who is ready

off with this doddle. Language is as language does.

Kaiken se kestää jos kestää ja siunausta riittää jos riittää eli jokaisessa hiekanjyvässäkin olet

Kaveri soitti eilen. Täytyy ostaa jussiksi omat juomat ja auttaa muissakin hankinnoissa esim grilli ja makkara, salaattia tmsyms jne
Oli ihan kiva puhua ja mulla oli uutta tietoakin kun olin just kattonut dokkarin pikaruoasta niin osasin selittää miksi ihmiset haluaa sitä. Se on viihdettäkin. Et sä mene ravintolaan sudennälkäisenä vaan se on kokemus ja näytät että sulla on varaa siihen.

Äsken katsoin feminismistä dokkarijakson ja söin jädee, hilloa ja räiskäleitä samalla. Mutta siis, jos ei ole feministi niin on sovinisti. Toi sanoi että olisi masokisti naisena jos ei ole feministi mutta ehkä se oli liian bdsm:ään viittava "vastakkainasettelu".

En uskalla muodostaa mielipiteitä koska sain äidinmaidossa jo niin sellaisia typeriä elämänohjeita että en mieluusti keskustelisi miten typerä ehkä olen.

Äiti laittoi vähän rahnaa tilille ja lidliin tulossa lahjakorttia. Meni lähikauppaan liiaksi rahaa mutta tarvitsin hammastahnaa ja loppukuuksi lisää vessapaperia. Ananasmehua, yrttituorejuustoa, kalkkunaleikkeleitä, muusijauhetta, lihapyörykät. Sellaista puoliksi valmista, ei tarvitse kuin levittää lämmittää tai lisätä kuuma vesi jos ei ala sulaa. Sitä se mun ravinto on.

No mutta kaikki teksti näyttää ihan samalta. Puhuin psykoterapeutin kanssa että olisi helpotus jos ei näkisi mitä muut ajaa takaa vaan olisi aina omissa maailmoissaan siten ettei näe muiden näkövinkkelistä mitä he tarkoittaa.

Tästä hyvä esimerkki. Sen nimi on mies.

Eli tyyppi lähestyy mua koska mun profiilissa on "vaaralliset sponssiasiakkaat" niminen klubi. Mitään muuta sponssaamiseen viittavaa: ei. Mitä jos itse olen vaarallinen sponssiasiakas ja kohtelen naisia kuin nukkea. Ei, ei mene vihjailu jakeluun. Siitä sitten sanon "ok boomer" ja tyyppi alkaa ikärasistiksi että valehtelen muka enkä ole millenniaali tai liian vanha ym. Meneekö tunteisiin tämä sananvapauden mukainen ihmisoikeuksieni polkeminen.

Ei koska en provosoidu. Mulla on vain tylsää enkä halua että toi mies sai viimeisen sanan tai että mun täytyisi laittaa se estolistalle koska sai mun huomioni ja seuraa vaikka olisi ansainnut sitä banaanikakkuaista, bänniä.

Mutta nii, mutkat suoriksi ja solmut halki. Ehkä poltan rinsikoita.


Mitä minulla olikaan tapana tehdä

Onneksi en ota pariutumista harrastuksen kannalta.

Kolme tuntia pelasin pokemon go ja wizards unite yht. tänään.
TV ollut auki. Kunnes sieltä loppui ohjelma joka olisi katsottavaa jotenkuten.

Tykkään mun käsialasta. Pakko ottaa muistiinpanoja. Ensin täytyy muistaa ja oppia ja tankata sienenä itseensä kaikkea faktaa ennen kuin sitä uskaltaa alkaa soveltaa.

Lähikaupassa oli 2kg jauhoista perunaa puoleen hintaan eli eurolla. Mutta ostin samalla herkkuja. Siinä oli neljän päivän safkat ja oksensin sitä paitsi. Vedin popparit ja nuudelit jonka lisäksi aamulla kauhea keko puuroa, marjaa, ja 4kuppia kahvia.

Ei oikein ollut hyväksi keittää kattilallista perunaa kuorineen ja heittää majoneesia siihen. Ehkä mä vaan unohdan että oon syönyt tai jos päivässä on kerran nälkä niin sitten se jää päälle tjtn pakko saada vatsaan murkinaa rinnan alle jotain ylensyöntiä kun en terveellinenkään ole kun vaan ehkä kädet heiluu vähän pelin tahdissa ja hyödyn arkijumpasta jne mutta mikään ei laihduta päinvastoin toki.

Yritys hyvä jaksaisi vaan ja sit jos luovutan niin nukun kolme päivää putkeen ja paino laskee mutta kun sitten kun ei jaksa enää nukkua niin nousee paino sitäkin nopeampaa ja peilissä näkyy se sama pylleä pallero tjsp

Haluaisin vaan opiskella ja oppia ja soveltaa ja luoda jonkin rinnakkaisulottovuuden josta myydä oheistuotteita mut mitä se sit onkaan mulla ei oo siihen idistä.

Bloggaus on typerintä mitä tiiän mutta onneksi en ole pitämässä porttia auki muille

no feelings none whatsoever at all whaddya say atypicals

hrrr. Kylmä aamu. Kirkas punainen pöntössä huuhtoutuu pois. Hiutaleet lasikipossa marjaa ja sokeria. Vapotuslaitteen öljynkellertävä ruskea palanutta makunestettä sormissa. Kynttilätuoksulampun tuoksuvesi läikkymässä pöydälle. Pipo päähän ja sortsit jalkaan. Kännykästä mainoksia. Kauanko tänään käsikonsolia, kuinka suuri osuus sarjojen katselua, mikä äänikirjaa. Löytyisikö sopiva asento kirjan lukemiseen. Menikö tiskaus fiilis jo ohitse eilen. Onko pakko ostaa maitoa, vai pitäisikö ostaa creameria tai muuta jauhetta ja mikä on halvin tapa juoda kahvinsa jos ei pidä mustana. Osaanko viikata lakanoita yksin. Onko nintendon käsikonsolin pelit liian lapsellisia. Hiuskäkkyrät liimautuneet koviksi geelistä otsatukasta. Aamupaino, iltapaino. Aurinko säteineen. Finnit, mustapäät, ihottumat. Teenkö asioita kolmanneksen omistautumisella aiheeseen. Lista. To-do.. tuuduttuduu. Mukavuusalue. Koska meen lenkille. Jos olen vahva tänään, niin voisin sitä tai tota mutta suurin osa rajattu pois mitä voisin. Ei mitään korttitaloja, hulluuksia, itsekseenpuhumista. Hiljaa kuin syvänmerenhaudassa. Tonttujen huopatossutehdas. Design. Pitää kiireänä itsensä niin ei sairastu uudestaan. Elämän velvoite, oikeus, kohtuus. Syytän muita. Aivastan kohta. Eläin se ihminen muiden joukossa tietoisuus erottaa kivistä kukkasista. Tekoälyni. Elämästä nauttiminen. Ettei ole huolta. Ei häivää. Elohiiri ja vinoutuneet silmät ja lurppaluomi. Ei epäilystä minne suunta. Prinsessa Ruusunen linnassaan. Linnassaan. Pahan noidan pauloissa. Paulat jaossa. Perunoita seipäille. Kirjekavereita. Rastia ja ruksia tälle päivää. Viikon turhamaisin päivä. Pidettiin huolta jo eilen ettei elämästä selviä hengissä.

Tässä vaiheessa yritän keksiä otsikkoa. Ei löydy oikeaa. Epäreiluus kauas minusta. Jokainen tekee oman onnensa. Mutta nopeammin. Syön hitaat. Kompastukaa eteeni. Mitä mietit? Solutasolta sielujen tasoille, missä kaikki lymyää. Preesens vai partisiippi.