ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

tiistai 19. toukokuuta 2020

Olkoon onni teille aina myönteinen❤️

Tässä on kuva, lista (12) kirjoista, joita mulla on kesken lukeminen 2017 asti. Uusimmasta vanhimpaan. Nälkäpeli osa 0 menossa nyt äänikirjana. Kuuntelin loput puoli tuntia Gray kirjaa joka on Fifty Shades of Grey eka osa mutta sen miehen näkökulmasta. Kaikki mun tän vuoden luetut kirjat on äänikirjoja. Olen lukenut alle sata sivua muutamasta, mutta silti vähän huonosti menee lukeminen.

Eilen yöstä pyysin lukusuosituksia metson lukuoppailta. Viimeksi 2018 pyysin ja olin joko lukenut niistä kaikki tai ainakin kuullut niistä joten siinä 11 kirjan listassa oli vaan 3-4 vaihtoehtoa joita harkita luettavaksi. /:
Jos oisi varaa, tilaisin yhden tietyn kirjan. Odotan että se ei ole ennakkotilaus enää. (The Wig, The Bitch& the Meltdown, Jay Manuel)

Mulla ei ole varaa edes uuteen äänikirja krediittiin. Loput rahat meni käytettyyn switch peliin mun budjetista. Pelästyin siksi kun tiputin kaukosäätimen käsistä pari kertaa eikä tv enää reagoinut siihen. Niin vaihdoin AAA-paristoja keittiövaa'asta ja se onneksi toimi koska viimeksi vaihtokaukosäädin maksoi yli 50 euroa.