Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Näytän edelleen harakanpesältä mutta ainakin oon yrittänyt

Kikkeliskokkelis. Naapurit grillasi pihalla. Itse en viihtyisi enää partsilla. Aurinko paistaa siihen ehkä kahteentoista asti joten aamupalan siellä voi kyllä nauttia. Vein sinne tuolin eilen. Oon pärjännyt tähän asti munalla ja ruisleivällä ja popsimalla vitamiineja ja vettä ja nopean puuron. Otin kipulääkkeen, mutta yrittänyt saada aikaan jotain. Rasvaillut kantapäitä ja hinkannut kyynärpäitä ja laittanut naamarasvaa. Luin veskissä jotain apteekin lehteä ja tekisi mieli ostaa kaikkea, mutta on noi kylppärin kaapit jo suht. koht. täynnä kaikenlaista.

Kimpsut ja kampsut.

Luin kindleen saamaani ilmaista minimalismi kirjaa. Sekin inspiroi. Levitin mun kristallikivet tohon tv-tasolle rehevän valkoisen neitopatsaan molemminpuolin riviin.
Tussitaulussa lukee tiskit ja roskat. Toi on niin ikuisuusprojekti tämä tiskit. En saa millään kaikkea pestyä edes tunnin aikana. Roskaa en tiedä mitä kaikkea voisi heittää menemään...

aina tuntuu että löydän kaikkea uutta? Katselin kaupassa pitkään kuivashampoota ja mulla on vieläkin nurkissa jotain ikivanhaa. On hiusgeeliä ja muitakin jauheita ja piilarinesteitä jos alkaisi kokkailemaan slimeja tosin liima on aina niin kallista että sitä en viitis hankkia. Edes askartelukaupasta. Kaikki on mulla melko riittoisaa. Tietty kannattaisi heittää menee jos tuotteessa lukee jokin 12kk eräpäivä etkä oo varma oletko ostanut sen 5 vai 7 vuotta sitten, hehhe. Hammastahnaakin toisaalta uupuisi. Pesin kauan aikaa hiilihammastahnalla jossa ei ole fluoria tms ja sit katsoin youtubesta että se voi olla harmillista. Kun muutenkin pitäisi pestä useammin hampaita. Tupakoitsijana. Menee nenän kaiveluun puuvillapuikkoja mitä ne nyt on, topseja.
Löysin eilen brittisnackseja instagramista ja niissä oli jotain "moro" nimistä täytettä ja mun piti googlettaa mitä suklaata se voisi olla.

Telkkarissa oli tänään American Dreamz leffa jota kävin katsomassa elokuvissa joskus Wightin saarella ja mulla oli se dvd:kin. Ei se ollut niin hyvä ehkä tai jotenkin multa meni kaikki kohtaukset ohi joissa oli se mr. Tweed ja se laulajan hentukka salasuhteessaan. Kirjaimellisesti tällä kertaa, ei vain aseksuaalisessa "oho" katsonpa jonnekin muualle tän kohtauksen tjsp tosin mitä eroa. Vihaan pieniä nyansseja.

Äidin lahja oli mennyt perille. Ei ollut kakkukahveja tänään. Laitoin mun pentagrammi kaulakorun ja chakra rannekorun päälleni puin asusteeksi. En yleensä käytä koruja mutta oon vaan todennut että tarvitsen taukoa rannekellosta. Se on aika muhkea, sitä paitsi mikä kiire tässä, valmiissa maailmassa.