ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Mitä minulla olikaan tapana tehdä

Onneksi en ota pariutumista harrastuksen kannalta.

Kolme tuntia pelasin pokemon go ja wizards unite yht. tänään.
TV ollut auki. Kunnes sieltä loppui ohjelma joka olisi katsottavaa jotenkuten.

Tykkään mun käsialasta. Pakko ottaa muistiinpanoja. Ensin täytyy muistaa ja oppia ja tankata sienenä itseensä kaikkea faktaa ennen kuin sitä uskaltaa alkaa soveltaa.

Lähikaupassa oli 2kg jauhoista perunaa puoleen hintaan eli eurolla. Mutta ostin samalla herkkuja. Siinä oli neljän päivän safkat ja oksensin sitä paitsi. Vedin popparit ja nuudelit jonka lisäksi aamulla kauhea keko puuroa, marjaa, ja 4kuppia kahvia.

Ei oikein ollut hyväksi keittää kattilallista perunaa kuorineen ja heittää majoneesia siihen. Ehkä mä vaan unohdan että oon syönyt tai jos päivässä on kerran nälkä niin sitten se jää päälle tjtn pakko saada vatsaan murkinaa rinnan alle jotain ylensyöntiä kun en terveellinenkään ole kun vaan ehkä kädet heiluu vähän pelin tahdissa ja hyödyn arkijumpasta jne mutta mikään ei laihduta päinvastoin toki.

Yritys hyvä jaksaisi vaan ja sit jos luovutan niin nukun kolme päivää putkeen ja paino laskee mutta kun sitten kun ei jaksa enää nukkua niin nousee paino sitäkin nopeampaa ja peilissä näkyy se sama pylleä pallero tjsp

Haluaisin vaan opiskella ja oppia ja soveltaa ja luoda jonkin rinnakkaisulottovuuden josta myydä oheistuotteita mut mitä se sit onkaan mulla ei oo siihen idistä.

Bloggaus on typerintä mitä tiiän mutta onneksi en ole pitämässä porttia auki muille