Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

sunnuntai 24. toukokuuta 2020

no feelings none whatsoever at all whaddya say atypicals

hrrr. Kylmä aamu. Kirkas punainen pöntössä huuhtoutuu pois. Hiutaleet lasikipossa marjaa ja sokeria. Vapotuslaitteen öljynkellertävä ruskea palanutta makunestettä sormissa. Kynttilätuoksulampun tuoksuvesi läikkymässä pöydälle. Pipo päähän ja sortsit jalkaan. Kännykästä mainoksia. Kauanko tänään käsikonsolia, kuinka suuri osuus sarjojen katselua, mikä äänikirjaa. Löytyisikö sopiva asento kirjan lukemiseen. Menikö tiskaus fiilis jo ohitse eilen. Onko pakko ostaa maitoa, vai pitäisikö ostaa creameria tai muuta jauhetta ja mikä on halvin tapa juoda kahvinsa jos ei pidä mustana. Osaanko viikata lakanoita yksin. Onko nintendon käsikonsolin pelit liian lapsellisia. Hiuskäkkyrät liimautuneet koviksi geelistä otsatukasta. Aamupaino, iltapaino. Aurinko säteineen. Finnit, mustapäät, ihottumat. Teenkö asioita kolmanneksen omistautumisella aiheeseen. Lista. To-do.. tuuduttuduu. Mukavuusalue. Koska meen lenkille. Jos olen vahva tänään, niin voisin sitä tai tota mutta suurin osa rajattu pois mitä voisin. Ei mitään korttitaloja, hulluuksia, itsekseenpuhumista. Hiljaa kuin syvänmerenhaudassa. Tonttujen huopatossutehdas. Design. Pitää kiireänä itsensä niin ei sairastu uudestaan. Elämän velvoite, oikeus, kohtuus. Syytän muita. Aivastan kohta. Eläin se ihminen muiden joukossa tietoisuus erottaa kivistä kukkasista. Tekoälyni. Elämästä nauttiminen. Ettei ole huolta. Ei häivää. Elohiiri ja vinoutuneet silmät ja lurppaluomi. Ei epäilystä minne suunta. Prinsessa Ruusunen linnassaan. Linnassaan. Pahan noidan pauloissa. Paulat jaossa. Perunoita seipäille. Kirjekavereita. Rastia ja ruksia tälle päivää. Viikon turhamaisin päivä. Pidettiin huolta jo eilen ettei elämästä selviä hengissä.

Tässä vaiheessa yritän keksiä otsikkoa. Ei löydy oikeaa. Epäreiluus kauas minusta. Jokainen tekee oman onnensa. Mutta nopeammin. Syön hitaat. Kompastukaa eteeni. Mitä mietit? Solutasolta sielujen tasoille, missä kaikki lymyää. Preesens vai partisiippi.