ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Maha täys, väri päässä, voidetta kantapäissä, viemäri tukossa

Hampaat välähtää, kurkku katkeaa. Katson Draculaa. Se oli hyvää kirjallisuutta joskus yläkoulussa ahmin sen kirjastosta. Samoihin aikoihin luin S.Kingiä. Melkein tekisi mieli tilata joku sen kirja jota en ole vielä lukenut. Kirous eli Thinner. Eilen varmaan tutkin kirjakauppojen valikoimia netistä, mutta ei ole rahaa uusimpiin YA-novelleihin. Antaisin ne vain kuitenkin pois kun ei jaksaisi kiinnostaa. Tein youtubeen lyhyen videon kirjoista englanniksi eilen. Mulla on ongelmana etten jaksa lukea kuin noin 30 sivua kerrallaan. Kävin tänään kaupassa ja mulla oisi nyt hopeashampoota kun hain tilauksen. Toinen ostos ohjattiin toiseen Prismaan ja pitäisi kävellä 2x2km sinne hakeakseni sen, mutta odotan sään lämpenemistä vaikka hikoilen ulkona ja pelkässä kolitsipaidassa... Siellä on Calvin Kleinin Obsessed naisten parfyymi.
Ostin tänään kantapäärasvaa ja trooppisia suukkoja sekä jonkun maissisuklaa levyn, ruohomunia ja toffeeta salaattiainesten lisäksi. Söin matkalla kolmiovoileivän alennuksesta, mutta en juo mitään tarpeeksi.. on tossa munia ja sitruunakin jos tekisin loput katkarapuleivät. Olin arkussani kauneusunilla pari päivää ehkä, en käynyt pesulla, pidin vain tukisukkaa toisessa jalassa. Mulla oli pari vuotta sitten vahvaa hydrokortisonivoidetta ja toisesta jalasta hävisikin tuo ihottuma. Nyt oon pitänyt kymmenen minuuttia ruusukulta shokkiväriä hiuksissa ja mietin että värjääköhän se mitään. Kotipakkauksilla vaalennuaineita menee helposti vuosi saada ihan vaaleiksi hiukset ja sekin aiheuttaa joillekin syöpää. En edes mainitse juurikasvua ja sitä jos haluaa omat hiukset jossain välissä takaisin joten leikkaa lyhyiksi vaikka voisi ihan hyvin vaan kasvattaa tai tummentaa mutta mikä nyt kävisi ikinä järkeen?