Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Maha täys, väri päässä, voidetta kantapäissä, viemäri tukossa

Hampaat välähtää, kurkku katkeaa. Katson Draculaa. Se oli hyvää kirjallisuutta joskus yläkoulussa ahmin sen kirjastosta. Samoihin aikoihin luin S.Kingiä. Melkein tekisi mieli tilata joku sen kirja jota en ole vielä lukenut. Kirous eli Thinner. Eilen varmaan tutkin kirjakauppojen valikoimia netistä, mutta ei ole rahaa uusimpiin YA-novelleihin. Antaisin ne vain kuitenkin pois kun ei jaksaisi kiinnostaa. Tein youtubeen lyhyen videon kirjoista englanniksi eilen. Mulla on ongelmana etten jaksa lukea kuin noin 30 sivua kerrallaan. Kävin tänään kaupassa ja mulla oisi nyt hopeashampoota kun hain tilauksen. Toinen ostos ohjattiin toiseen Prismaan ja pitäisi kävellä 2x2km sinne hakeakseni sen, mutta odotan sään lämpenemistä vaikka hikoilen ulkona ja pelkässä kolitsipaidassa... Siellä on Calvin Kleinin Obsessed naisten parfyymi.
Ostin tänään kantapäärasvaa ja trooppisia suukkoja sekä jonkun maissisuklaa levyn, ruohomunia ja toffeeta salaattiainesten lisäksi. Söin matkalla kolmiovoileivän alennuksesta, mutta en juo mitään tarpeeksi.. on tossa munia ja sitruunakin jos tekisin loput katkarapuleivät. Olin arkussani kauneusunilla pari päivää ehkä, en käynyt pesulla, pidin vain tukisukkaa toisessa jalassa. Mulla oli pari vuotta sitten vahvaa hydrokortisonivoidetta ja toisesta jalasta hävisikin tuo ihottuma. Nyt oon pitänyt kymmenen minuuttia ruusukulta shokkiväriä hiuksissa ja mietin että värjääköhän se mitään. Kotipakkauksilla vaalennuaineita menee helposti vuosi saada ihan vaaleiksi hiukset ja sekin aiheuttaa joillekin syöpää. En edes mainitse juurikasvua ja sitä jos haluaa omat hiukset jossain välissä takaisin joten leikkaa lyhyiksi vaikka voisi ihan hyvin vaan kasvattaa tai tummentaa mutta mikä nyt kävisi ikinä järkeen?

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy