Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

perjantai 22. toukokuuta 2020

Blogin installaatio

Taidepiireissä tämä on epäonnistunut savilautanen, oisi pitänyt työntää pääni uuniin.

Jos lakkaan ajattelemasta kuten noi roastaajat Amerikoissa niin todellakin kyllä toi savinaamio irrotti kymmenen vuotta naamasta.

Jätän huomiseksi sheivaukset ja sunnuntaille tiskit. Unohdan viedä roskat koska palautan pulloja ja saan siitä loput rahat että saan ostetuksi Suomi suklaata 2000 kalorin edestä.

Olen juonut myös 3L pepsi maxia. Kofeiinillakin on nuorentava vaikutus.

Toinen kuva, siinä on jokin 80-luvun lastenohjelmien pervo namusetä ja sit vähän uudempi pokemon nostamassa rautaa. Congkeldurr? Duurista sanan päätteessä tulee aina mieleen se pillipiipari joka ensin hoiti rottaongelman ja sitten se vei kaupungin lapset kun ei saanut palkkaa.

Toi pinkki väri sopii näihin mun haalareihin jotka on XL ja liian isot niin olen sitonut ne henkselit edestä ja nyt oon kuin jostain star warsista sekä se Hutt että Leia.

Emt kenties sarkasmin tavoite on vaan tehdä huonoja viittauksia populaarikulttuuriin tjsp Ja jos ei tajuu, niin kukkuu. Nukkuu, koska eihän sitä päivällä esitetä. Pitää ottaa vähän huikkaa tai muuta että uskaltaa ystävällisessä mielessä purkaa vihaa ja kateutta.