Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

sunnuntai 17. toukokuuta 2020

8000 askelta

Huh huh. Olin 18:22 perillä Prismassa kun kävelin sinne. Ostin kaapelin tohon varalaturiin luuriin. Se ainakin lähti lataa, mutta toivottavasti toimisi vielä. Lähdin sit Gigantista vielä ruokaostoksille ja kärryyn tuli aina vaan lisää tavaraa. Roiskeläppä pitsasta jogurttiin, kengistä teehen ja hunajaan, makaroneista tuorepastaan. Lähdin Prismasta, join köhien energiajuoman äkkii ja siitä sit lähdin johonkin suuntaan. Kaikki bussit menee eri suuntaan sieltä ja mulla oli kannettavaa.
Otin sitten toisen vastaan tulleen sähköpotkulaudan ja ajoin sillä vajaan 3 euroa kunnes kenkä lähti liikennevaloissa irti ja joku pyöräilijä kävi noukkii sen mulle. Olisin voinut jatkaa mutta siinä oli jotenkin vähän akkua ja olin vaihtanut uudet kenkäni jalkaan joita vähän kokeilla.
Kävelin lisää bussipysäkille ja bussista kävelin vielä vajaan kilsan alamäkeen. En oisi metriäkään enää jaksanut kotona. Virstanpylväät oli se kun näki bussipysäkin ja melkein näki kotinsa.  Pesin hikeä naamasta etten tuu kipeäksi ym. Rintsikat poistin vasta äsken kun ne oli litimärät. Kävellessä ranteet kiilsi hiestä ja toi takin selkä varmaan vähän kostea. Hiusdonitsikin on märkä?
Purkasin ostoksia tonne kuluttajapaneeli laitteella ja otin huikat jogurttia, keitin teetä, otin pari teelusikallista suklaalevitettä, join vettäkin toki. Avasin telkkarin ja kohta sipsipussin tai sit meen röökille tai juon toisen kupin teetä tms tms.
Rahaa meni. jotai 66e ja sit vielä bussikortilta loppui rahat. On nyt ainakin kengät.
Oli pakko ostaa 41 kokoa. Oon ehkä lähempänä 42:sta nää tassut on vaan niin leveät. Nyt kun muuten katson kantapäitä niin ne on tietty hangannut molemmista jaloista kenkulit verille... hiton hitsit. Onneksi ne ei ollut 19,90 vaan siitä -5e joku tarjous... tää on niin tätä.
En edes kaikesta muusta tuskasta huomannut enää tota hankausta kun muita kipujakin tietty kävellessä oli vaikeaa olla, mutmut. Ihan mielellään mä ton matkan tein. Jos toi vara-akkulaturi ei toimikaan niin mä en kyllä enää ala. Telialla tuskin enää on palautusoikeutta vaikka se on kyl melko uus.