ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

perjantai 29. toukokuuta 2020

Kaltaiseni persoona erottuu kauas ja lujaa

Kaikille on annettu sama määrä aikaa. Toiset on onnellisia saamastaan ajasta. Jotkut esittää kovaa, toiset omaksuu uhrin roolin. Itsehän tuhlaan aikaani tehden lyhyitä videoita tiktokiin ja kiusaajakansa syytää mulle jokaisen väärän luulon liittyen painoon ulkonäköön ja mitä keksivätkään paskaa heittää ja kyseenalaistaa?

Pulla. Mäkkäri.

En syö kumpaakaan. Ehkä kerran vuodessa tai kuukausia välissä.

Lihon koska lihottava ruoka on halpaa? Ja ehkä ahmin. Syömishäiriöthän oli ihailtavia. Rankka salaisuus tai merkki kamppailusta itsekurisi kanssa tai muuta liiba-laaba. Syöminen on tylsää.

On tuolla paskakommenttien joukossa ollut timantteja mutta niitä ei kukaan uskalla enää laittaa.

Heräsin. Pesin hiukst ja hampaani. Otin aurinkoa partsilla. Tuntemattomat numerot soittelee. Joiden mielestä olen kiihottava. Tänään ei kyllä jaksaisi toimia kenenkään pallien tyhjennyskohteena. Tuntuu että voisin vaikka lukea naistenkirjoista jotain hömppää romantiikkaa välillä.

Tylsää tosin eri tavoin mitä eilen. Suotavaa jopa.

Mutta siis ideoita jotka jäi pois videoilta? Se että paska on ruskeaa ja ihmiset silti tykkää ruskettua.

Olkaa nuoret hyväkäytöksisiä. Älkää kuulostako minulta, näyttäkää "normaalilta" ja joukossa tyhmyys tiivistyy, mutta kunpa kenenkään ei tarvisi vihata muita ihmisiä. Ja älkää vaan tulko vanhempiinne. Tuntekaa itsenne ja tietäkää totuus.