Olemassaoloni on niin väärin

Viime yö meni nukkumatta, nukuin tänään päiväunet. Aamulla pelasin käsikonsolilla telkkarin kautta nyrkkeilyä (fitness boxing nintendo switch demo). Avasin Bad Romance ja All About That Bass biisit ja trainerille topin ja sain 2 tähteä kolmesta jo. Se oli ihan hupaisaa paitsi tuli ehkä vähän pehva kipeäksi ja kevyt hiki pintaan joten kävin suihkussa. Hiukset oli melkein suorat hiusöljyn ansiosta, nyt ne on vaan taas vähän nihkeät kiharat. Olen syönyt pussin juustosämpylöitä ja bataattipyöryköitä paketin, enkä sit muuta. On siinäkin kyllä päivän kalorit. Tein uuden twitter tilin myös ja siihen meni aikaa kun sen laittoi toimintaan. Kaveri toi eilen keltaisen paitulini takas joka oli jäänyt sille ja mulla on matchaavat keltaiset housut.
Voisi ottaa kipulääkkeen kun on taas jotain vuotoa mitä ei oikeastaan ollut sen viimeisen kolposkopian jälkeen kun siitä, sen vuoto loppui. Joku väitti ask.fm että olisi kuullut huhun mun olevan raskaana. Kuulostaisi joltain katkeralta eksän hullulta kostoajatukselta? En ole ikinä halunnut lapsia, voisin poistattaa kohtuni huomenna ja mulla on ehkäisy. Toki voin näyttää tänpainoisena jotenkin suurelta mahasta tms. Se on palvelus yhteiskunnalle, ettei tuu kajsakakkosia.
Yksi päivä maalasin pari juttua. Tänään maalasin huulet. Ensi viikolla ei myydä enää vihreitä askeja tupakkaa niin pakko vaan lopettaa kunnon ketjussa tupakointeihin. Se saderintama tuli tännekin sitten. Vähän ehkä tylsää ja kaikki on vaan ajantappoa. Järjestelin sovellukset uudestaan puhelimeen yöllä. Olin snapchatissa ja whatsapissa ja messengerissä ja mitä kaikkea tuli chattailtua. Eräs läheinen sukulainen ei ole vastannut mulle mitään mitä laitoin viestiä yöllä... ei antanut lakineuvoja eikä sitä kiinnostanut mun lapsuus tai minä ylipäätään taaskaan. Sama juttu muiden sisarusten kanssa. Eivät halua olla yhteydessä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Synttäriaatto

Rikkaat kyykyttää jo ihan tarpeeksi alempiarvoisiaan ja kuitenkin varastavat vaikutteet ja kaiken ihailtavan outouden sattumalta kun mikään ei ole enää alkuperäistä

Miksi kaikki miehet valitsee Sauronin puolella tappelemisen en tajuu

On jäykkää ja sitten on niskaa ja sitten on nuudelia ja sitten on jalkoja