ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

perjantai 15. toukokuuta 2020

Ei mulla sit muuta (kun ei voi)

Reagoin juuri kuulemaani tietoon. Että no ni. Pahus. Koronan takia yli 10 ihmistä mahdu edes puolikkaalle saarelle kun ne oli ilmoittautuneet talkoisiin. Täytyy siis ladata uusia pelejä switchille. Katselin vähän että kaikki 90-luvun tietsikkapelit Larry, Aladdin, Leijonakuningas olisi tulleet tolle switchille. Sen lisäksi voisin leikkiä pokemonia ja kerätä Marvelin supersankareita tiimiini. Melkosta nostalgiapakkaus toi yhtäkkisesti. Katsoin että kaikki rahat menisi jos tilaisin ne kaikki, mutta ainakin olisi ilmaiset toimituskulut tai sitten voin suoraan ostaa käsikonsolin shopitista.

Että kyllä mä keksin tekemistä. Kohta katsonut Miljonääri piilossa kaikki jaksot. Täällä kävi yksi sinkku poikamieskaveri jolle kerroin kaikkea mahdollista. Puhuttiin videoiden teosta, vampyyreistä, metallista, enimmäkseen mun menneisyyden jutuista, ja lopuksi haukuttiin mun huumorintajua yhdessä. Soitin ex-tempore, sille takas kun se oli lähtenyt, oisko sillä ylimääräistä laturinjohtoa mun matka vara-akkuun, kun siinä on leveä pää siinä usbissa ja mulla on vaan niitä vanhoja kapeampia.
Kun jos joutuisi saareen pitkiksi aikoja viettää niin mun älyluurin akku ei kyllä kestäisi.
Heilaksi helluntaille suunnittelin tästä tyypistä. Se kehui mun asuntoa tilavammaksi kuin edellinen vaikka eroa on tämä pienempi 19 neliöö.

Mutta asiasta kukkaruukkuun. Piti jotain peliä katsoa.