Ei mulla sit muuta (kun ei voi)

Reagoin juuri kuulemaani tietoon. Että no ni. Pahus. Koronan takia yli 10 ihmistä mahdu edes puolikkaalle saarelle kun ne oli ilmoittautuneet talkoisiin. Täytyy siis ladata uusia pelejä switchille. Katselin vähän että kaikki 90-luvun tietsikkapelit Larry, Aladdin, Leijonakuningas olisi tulleet tolle switchille. Sen lisäksi voisin leikkiä pokemonia ja kerätä Marvelin supersankareita tiimiini. Melkosta nostalgiapakkaus toi yhtäkkisesti. Katsoin että kaikki rahat menisi jos tilaisin ne kaikki, mutta ainakin olisi ilmaiset toimituskulut tai sitten voin suoraan ostaa käsikonsolin shopitista.

Että kyllä mä keksin tekemistä. Kohta katsonut Miljonääri piilossa kaikki jaksot. Täällä kävi yksi sinkku poikamieskaveri jolle kerroin kaikkea mahdollista. Puhuttiin videoiden teosta, vampyyreistä, metallista, enimmäkseen mun menneisyyden jutuista, ja lopuksi haukuttiin mun huumorintajua yhdessä. Soitin ex-tempore, sille takas kun se oli lähtenyt, oisko sillä ylimääräistä laturinjohtoa mun matka vara-akkuun, kun siinä on leveä pää siinä usbissa ja mulla on vaan niitä vanhoja kapeampia.
Kun jos joutuisi saareen pitkiksi aikoja viettää niin mun älyluurin akku ei kyllä kestäisi.
Heilaksi helluntaille suunnittelin tästä tyypistä. Se kehui mun asuntoa tilavammaksi kuin edellinen vaikka eroa on tämä pienempi 19 neliöö.

Mutta asiasta kukkaruukkuun. Piti jotain peliä katsoa.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit