ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

keskiviikko 27. toukokuuta 2020

3,2,1 mikään ei ole pakko paitsi (köyhän) kuolema

Täytyisi, ei pystyisi, mutta voisin. 
Mulla on bussikortilla vaan 6e eli 3 matkaa, niin geocaching ei tuu kysymykseen kun maanantaina alkaa taas kaupungille meneminen, kattoo psykoterapeutin naamaa, sen toimistossa Hämeenkadulla. Se otus sieltä piilosta joka on menevinään Islantiin, saa nyt olla mulla vielä ylimääräisen viikon, kunnes saan aikaiseksi taas, mennä metsiin.
Sitten toisekseen voisin käydä kanahäkissä ja tuoda tänne maton. Kaikki popkornit ja sipsit kertyy tähän pöydän alle enkä saa niitä imuroitua kokonaisina. Sitten toki voisi hankkiutua eroon mun rikkinäisestä imurista. Kanahäkissä on sinne jättämäni puiset parvekelaatat jotka pitäisi puhdistaa ennen uudelleenkäyttöönottoa? Nyt kun on katos ja leveämpi parveke ja muutenkin ehkä turvallisempi siellä olo.
Töitä, töitä, töitä. 
Katsoin videon miten saa kämpästä minimalistisemman ja lähinnä kaikki 20 vinkkiä oli sitä että edelleen hävittää turhaa tavaraa pois silmistä. Toinen video jota just katsoin ehdotti että pitäisi olla se kapsuulivaatekomero, missä kaikki on samaa. Eli mitään muodikasta (värikästä, erikoista, eksoottista tai muuten sesonki tai sen vuoden hupsutuksia miten pukeuduttaisi. Hyvänä esimerkkinä 2007 ja emo tyyli, kirkkaat värit, mitä tahansa Cosmopolitan lehtien välistä) ei kannata hankkia koska muoti vaihtuu ja sitä pitäisi aina seurata, joku minimalistinen harmaa valkoinen tai musta teepaita kun ei ikinä poistu muodista hahha? (Näin muka punainen mekko ja pikkumusta kannattaisi pitää mutta Brittien kuningatar on mennyt liian pitkälle käskyssä että ulkomaille täytyy pakata hautajaisvaatteet mukaan eikä prinsessat saa käyttää kuin hillittyä kynsilakkaa)
Se on niin tylsä pukeutua aina mustaan. On kiva pitää pinkkejä shortseja ja keltaista villapaitaa. Kerran kehuja saanut jouluinen ruma villapusero joka on liian lyhyt mahaa peittääkseen tekisi mieli viskata ensimmäinen kirpparille viidellä eurolla, koska se oli kuitenkin kallis siihen muuhun hintatasoon verrattuna tavaratalossa.
Olen tehnyt ehkä jotain hölmöjä sisustusratkaisuja kun tein mun ikea hyllystä ruokatarvikkeille avoimen säilytystilan. Kaapissa on vaan mausteet, lääkkeet lähinnä injektiot, käyttämättömät astiat. Perinteinen valkoinen lääkekaappi on tyhmä keksintö, annoin sen pois, mutta ehkä sellaisessa olisi ideaa. En jaksa heittää menee usein voiteita, suihkeita, vanhoja lääkkeitä, ym. 
Oon muutenkin hamsteri. Leikin kaikella mikä vaan säilyy toisin kuin ehkä lapsi haha kiitti jumala mutta siis- tiedostaminen tavaroiden sijainnista, on aika hyvä minulla kotonaan kun muutossa joutunut ja muita auttaneet tavaroiden järjestelyssä ja, lukenut kirjoja aiheesta.
Parhaat vinkit olleet, että aina mahduttaa pienempään tilaan tavaroita, eikä esim niin että ne vie enemmän tilaa. Se että tavaroille on paikka ja "kaveri" tai pari erityisesti purkeissa kannet. Löytyy sieltä mistä hakisi ja jos ei löydy niin vie sinne.

O sole mio. Sibelius. Beethovenin sinfonia 5. Kaikki jäljittelee luontoa. Mä uskoin joskus siihen -93 tutkimukseen että klassinen musa lisäisi älyä jos sitä kuuntelisi kolmasosatunnin päivässä mutta ehkä se vielki positiivisesti vaikuttaisi hetkellisesti kuuntelun jälkeisesti. Kyllähän jälkipoltto urheilunkin jälkeen on jokin väitetty juttu!

Sisustustyynyjä 2kpl. Haluaisin useamman koska noi on nukuttu lättäniksi, ehkä perustyynyistä saisi jollain niksillä koristeellisempia. Mutku mä tietäisin että olen tunkenut tavallisen tyynyn sinne tyynynpäällisen sisään?!1

Hups. Kirjoituksesta kun pidin taukoa ja olin googlettanut sohvatyynyt, niin nyt mulle jäi tilille toisiaan vasten kilisee euroja tasan 2 kun tilasin hobbyhallista kaksi turkoosia draco nimistä sohvatyynyä.... Kaikkihan tietää että mun s.posti on dracoenator@gmail.com Et joo ei tässä ehdi syömään kun inspiraatio iskee. Tai no join mä kahvia ainakin 4 kuppia että se lämmittää tämän pipon lisäksi. Haluaisin suihkuun jo sitten aamusta että, ehkä, sitä voisi tehdä jotain, asioille kohtapuolillensakiin niin juü.

maksettu vi*usti