Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Antaa tunteiden viedä ja intuition ohjata

Siivoilin... löysin lattialuutun imuroinnin jälkeen pyykinpesun lomassa. Hinkkasin vähän lattialistoja ja ovenpieliä mäntysuovalla. Järjestelin tavaroita pois pöydältä... täällä on hyvin tilaa vähän kaikelle, mutta ei mikään stailattu asunto kuitenkaan. Sellainen lofti. Etsin julisteita mutta en löytänyt mitään kivaa ostoskoriin jossain juliste- nettikaupassa, paitsi Monijuomaliemi mukia oisi ollut. Sitten ripustin kärpäslätkän. Kaikkia sisustusohjelmia katsellut. Mitään modernia skandinaavista tms designia ei taida olla muu kuin tää valkoinen pöytä. Sininen 3 istuttava sohvani ei varmaan kelpaisi nukuttavaksi kellekään? En ole enää couchsurfingissa tai muuten hae kämppistä kun pitäisi nyt jäädä elämiseen rahaa jos oikein laskin. Sijoitin jonnekin Eestiin 3e pienellä korolla jollain sijoitus sovelluksella ja saan rahat takaisin. Tuskin tulee edes 20snt arvosta korkoa siitä. 
Huuhtelin puoli ämpärillistä parvekkeen lattiaa. Vein kolme muovikassia roskia jätesäkissä, osan röökipurkeistakin. Hain kaupasta mässyä koska miksei, olenhan varmaan lihonut kilon. Sortseista yrittää maha pullahtaa ulos, en kuitenkaan kehtaa pelkät legginsit jalassa seikkailla. Voisi vielä vaihtaa lakanat. Joku muu saisi tiskata. Ja toisaalta tekisi mieli harrastaa liikuntaa sängyn puolella kohta parin kuukauden tauon jälkeen näissä poikkeusoloissa. 
Huomenaamulla pitäisi kympiksi ehtiä Hervantaan. Siellä oisi airbnb kämppiä keskustassa ja Hervannassa 30 ja 50 eurolla yö jos huvittaisi yhtäkkiä irrotella ja nukkua isommassa sängyssä pitkästä aikaa. Kunhan unelmoin... aika tylsää. En saanut viime yönä nukuttua ja sit nukuin aamulla jokusen tuntia suihkun jälkeen.
Katsoin myös The Craft (1996) leffan sohvalta makoillen. Se oli varsin ysäriä ja hollywood noituutta. Muutaman rivin neuloin kaulaliinaa sateenkaaren sävyssä. En ole piirtänyt tai lukenut kirjaa paitsi äänikirjaa vartin kuuntelin. Pelaillut pelejä iPhonella. Ei mitään järkevää. Jos aurinko paistaa risukasaan, niin menköön paistaa sinne missä pippuri kasvaa...