Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

lauantai 23. toukokuuta 2020

En ole päättäjä olen vain loppuunsaattaja

No jee. Ei sit heilaa helluntaina tai kesäheilaa. Olin yhden sinkkukaverin luona saunomassa :). Pari Pirkka olutta otin mukaan. Heräsin nyt tossa vajaa tunti sitten ja laitoin pyykkikoneen päälle. Napostelin loput dumlet aamupalaksi, mutta aamupaino on päin helvettiä. Join pari viskishottia ennen lähtöä, grillimakkaraa sellaisen makkaranpäänkokoisen palan ketsupilla. Siellä on jo kesä ja hyttyset. Alle kuukausi, juhannus. Jos lähtisi kävelylle Kauppiin tai johonkin 2:een bussilla puistometsään, mitä suositeltiin geokätköily tapausta.
Menee taas 16,12 e siihen että saa pitää hetken Photshop lisenssit.
Tuntuu omituiselta kun on lopettanut tupakoinnin. Latasin ja täytin vähän vapotuskonettani mutta melko varma että se on palanut villat tankista. Mulla on yksi rööki ja se sit säilyköön historiaan tai museoon kunnes saa hakea virosta tjsp. matkustella.

Muoks
Mietin mitä syön kun saan 4.päivä rahaa ja sinne on vielä melkein pari viikkoa. Tuloista jäljellä alle 30e ja kotivarana vähän sitä sun tätä samaa vanhaa.

Mitään ei minulta puutu. ;)

Mulla on paketti nuudeleita, tölkki hernekeittoa, avaamattomana juhlamokka kahvia, paljon teetä ja hunajaa, yksi mikropoppari pussi, maissikakkuja, sokeria ja jauhoja ja mausteita (lihakuutio, meirami) ja makaronia 2pss ja yksi tonnikala ja pakastimessa pikkuisen marjoja, ranuja, jääkapissa soosseja (tabasco, sinappi, ketsuppi, majoneesi, hillo, salsa) ja munia pari, margariinia ja ruisleipää ja puuroa jotain vajaa kilo! Lisäksi mulla on monta omenaa. Heitin yhden menee tänään kun se oli saanut osumaa. Maitojauhe alkaa loppuu ja maito maksaa lähikaupassa yli euron jokatapauksessa. Vaikka saisi maksaa 79snt litra mutta njet.