ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

lauantai 30. toukokuuta 2020

Jos et osaa sanoa mitään hyvää niin älä sano mitään? Kuuroille korville tuntuisi menneen

Pahimmat pelkoni on totta olleet koko ajan.

"tää on vain sairas ei muuta"

Miten ihmiset saa mahtuu 6 sanaan sen etten ole ihminen ettei mulla ole ihmisoikeuksia ja sen että en ole mitään muuta kuin sairauteni? Missä mun kunnia? Mä olen persoona, mulla on huumorintajua, näyttelen, editoin, viihdytän.
Yksi kysyi miksi hän on hetero mun videon kommenteissa ja estin hänetkin koska eihän toisten seksuaalisuus liity minuun.

Joku pyysi ihmisiä reportoimaan mua. En ole tehnyt mitään. Käyttäydyin vähän hassusti 80-luvun diskohitin tahtiin, heilutin kättäni.

Toisten mielestä olen hyvä tiktokkaaja enkä saisi lopettaa ja sitten joku "autistinenpaska" pyytää lopettaa. Sori mutta tämä on julkista vainoamista nuoret. Päivässä jotain 50 kommenttia per video.

Toisen haukkuminen vammaiseksi, läskiksi ym on väärin. Teidät pitäisi sijoitaa kodeistanne laitoksiin koska käyttäydytte laittomasti. Vanhempanne pitäisi laittaa häpeäpaaluun. Sitten saatte kysyä mitä vittua.

Teen omaan tahtiin tiktokkeja tai sitten en tee. Aluksi pitäisi kai juoda aamukahvi ja laittaa vaatteet.
Kai tästä jotain hyvääkin. Nahkani paksunee ja reportoin takas ja blokkaan minkä ehdin ihmisiä jotka ei halua mua nähdä. Uuvuttavaa on.