Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Jokomä pelaan tai sit dataan mutta varmaa on että katson viihdettä jos en lue niin syön tai ainakin väsyn nukkuessa eli ostan kunnes siivoan kun hypin nyrkit pystyssä nenä kohti napaa niska lytyssä

Kaikki on niin digitaalista. Mun uusi peli sisältää sen kalenterin joka pitää kirjaa kaloreista, lyönneistä, ja miten kauan on pelannut ja tolleen. Tylsähköä suorittamista. Sitä lykkää tahallaan hupia ja lopettaa kesken kun saa jo täydet tähdet ja monesko yritykseni toi mahtoi olla? Demon viisi harjoittelua ja tuosta alusta basic tutoriaali. No ehkä se 500 lyöntiä on kohta lähempänä tuhatta. Lämmittelyt turhaa ja helppoa. Kaikki on niin valmiiksijauhettua. Maissilastuni ja salsani ja dumlen mansikkatäyte. Ulkomaiset tomaatit oli pahoja? Söin niitä aluksi huvikseen kunnes yksi maistui pilaantuneelle ja kakosin sitä pihalle .. loput maistuu mullalle tai säilöntäaineelle tai jollekin pahaa.. jostain ihmeen lykopeeni syystä kun vedän tomaatteja niin alkaa tosin useimmiten menkat välittömästi. Peruutin huomisen menoni? Saunaillan.. pitäisi ryhdistäytyä ja viedä toi geokätkö reissaaja johonkin ja sain vinkin toveriltain minne saattaisi mahtua tuo. Jos huvittaa sun metsään mennä nyt, niin taatusit ylläreiltä välttynet. Eiku. Niin, postissa tuli peli+muistikortti switchille. Kaupasta hain kaikenlaista. Dödö. Säästän vielä led lamppua jne pikkuostoksia varten
Mites muuten. Nukuin ehkä jotain tunnin aamusta, mutta kolmen päivän vai kahden, täyspäiväisen nukkumisen, jälkeen loppui uni. Muistan että televisiosta tuli koko päivän samaa ohjelmaa? Ja ne tietyt teemat tai sarjat toistuu eri päivinä? Sisarvaimoja ja laihdutusleikkauksia, niistä muistan että meni se kaksi päivää siten.


Blogin installaatio

Taidepiireissä tämä on epäonnistunut savilautanen, oisi pitänyt työntää pääni uuniin.

Jos lakkaan ajattelemasta kuten noi roastaajat Amerikoissa niin todellakin kyllä toi savinaamio irrotti kymmenen vuotta naamasta.

Jätän huomiseksi sheivaukset ja sunnuntaille tiskit. Unohdan viedä roskat koska palautan pulloja ja saan siitä loput rahat että saan ostetuksi Suomi suklaata 2000 kalorin edestä.

Olen juonut myös 3L pepsi maxia. Kofeiinillakin on nuorentava vaikutus.

Toinen kuva, siinä on jokin 80-luvun lastenohjelmien pervo namusetä ja sit vähän uudempi pokemon nostamassa rautaa. Congkeldurr? Duurista sanan päätteessä tulee aina mieleen se pillipiipari joka ensin hoiti rottaongelman ja sitten se vei kaupungin lapset kun ei saanut palkkaa.

Toi pinkki väri sopii näihin mun haalareihin jotka on XL ja liian isot niin olen sitonut ne henkselit edestä ja nyt oon kuin jostain star warsista sekä se Hutt että Leia.

Emt kenties sarkasmin tavoite on vaan tehdä huonoja viittauksia populaarikulttuuriin tjsp Ja jos ei tajuu, niin kukkuu. Nukkuu, koska eihän sitä päivällä esitetä. Pitää ottaa vähän huikkaa tai muuta että uskaltaa ystävällisessä mielessä purkaa vihaa ja kateutta.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King