Translate

kävijäpiikki

En ole päättäjä olen vain loppuunsaattaja

No jee. Ei sit heilaa helluntaina tai kesäheilaa. Olin yhden sinkkukaverin luona saunomassa :). Pari Pirkka olutta otin mukaan. Heräsin nyt tossa vajaa tunti sitten ja laitoin pyykkikoneen päälle. Napostelin loput dumlet aamupalaksi, mutta aamupaino on päin helvettiä. Join pari viskishottia ennen lähtöä, grillimakkaraa sellaisen makkaranpäänkokoisen palan ketsupilla. Siellä on jo kesä ja hyttyset. Alle kuukausi, juhannus. Jos lähtisi kävelylle Kauppiin tai johonkin 2:een bussilla puistometsään, mitä suositeltiin geokätköily tapausta.
Menee taas 16,12 e siihen että saa pitää hetken Photshop lisenssit.
Tuntuu omituiselta kun on lopettanut tupakoinnin. Latasin ja täytin vähän vapotuskonettani mutta melko varma että se on palanut villat tankista. Mulla on yksi rööki ja se sit säilyköön historiaan tai museoon kunnes saa hakea virosta tjsp. matkustella.

Muoks
Mietin mitä syön kun saan 4.päivä rahaa ja sinne on vielä melkein pari viikkoa. Tuloista jäljellä alle 30e ja kotivarana vähän sitä sun tätä samaa vanhaa.

Mitään ei minulta puutu. ;)

Mulla on paketti nuudeleita, tölkki hernekeittoa, avaamattomana juhlamokka kahvia, paljon teetä ja hunajaa, yksi mikropoppari pussi, maissikakkuja, sokeria ja jauhoja ja mausteita (lihakuutio, meirami) ja makaronia 2pss ja yksi tonnikala ja pakastimessa pikkuisen marjoja, ranuja, jääkapissa soosseja (tabasco, sinappi, ketsuppi, majoneesi, hillo, salsa) ja munia pari, margariinia ja ruisleipää ja puuroa jotain vajaa kilo! Lisäksi mulla on monta omenaa. Heitin yhden menee tänään kun se oli saanut osumaa. Maitojauhe alkaa loppuu ja maito maksaa lähikaupassa yli euron jokatapauksessa. Vaikka saisi maksaa 79snt litra mutta njet.Jokomä pelaan tai sit dataan mutta varmaa on että katson viihdettä jos en lue niin syön tai ainakin väsyn nukkuessa eli ostan kunnes siivoan kun hypin nyrkit pystyssä nenä kohti napaa niska lytyssä

Kaikki on niin digitaalista. Mun uusi peli sisältää sen kalenterin joka pitää kirjaa kaloreista, lyönneistä, ja miten kauan on pelannut ja tolleen. Tylsähköä suorittamista. Sitä lykkää tahallaan hupia ja lopettaa kesken kun saa jo täydet tähdet ja monesko yritykseni toi mahtoi olla? Demon viisi harjoittelua ja tuosta alusta basic tutoriaali. No ehkä se 500 lyöntiä on kohta lähempänä tuhatta. Lämmittelyt turhaa ja helppoa. Kaikki on niin valmiiksijauhettua. Maissilastuni ja salsani ja dumlen mansikkatäyte. Ulkomaiset tomaatit oli pahoja? Söin niitä aluksi huvikseen kunnes yksi maistui pilaantuneelle ja kakosin sitä pihalle .. loput maistuu mullalle tai säilöntäaineelle tai jollekin pahaa.. jostain ihmeen lykopeeni syystä kun vedän tomaatteja niin alkaa tosin useimmiten menkat välittömästi. Peruutin huomisen menoni? Saunaillan.. pitäisi ryhdistäytyä ja viedä toi geokätkö reissaaja johonkin ja sain vinkin toveriltain minne saattaisi mahtua tuo. Jos huvittaa sun metsään mennä nyt, niin taatusit ylläreiltä välttynet. Eiku. Niin, postissa tuli peli+muistikortti switchille. Kaupasta hain kaikenlaista. Dödö. Säästän vielä led lamppua jne pikkuostoksia varten
Mites muuten. Nukuin ehkä jotain tunnin aamusta, mutta kolmen päivän vai kahden, täyspäiväisen nukkumisen, jälkeen loppui uni. Muistan että televisiosta tuli koko päivän samaa ohjelmaa? Ja ne tietyt teemat tai sarjat toistuu eri päivinä? Sisarvaimoja ja laihdutusleikkauksia, niistä muistan että meni se kaksi päivää siten.


Blogin installaatio

Taidepiireissä tämä on epäonnistunut savilautanen, oisi pitänyt työntää pääni uuniin.

Jos lakkaan ajattelemasta kuten noi roastaajat Amerikoissa niin todellakin kyllä toi savinaamio irrotti kymmenen vuotta naamasta.

Jätän huomiseksi sheivaukset ja sunnuntaille tiskit. Unohdan viedä roskat koska palautan pulloja ja saan siitä loput rahat että saan ostetuksi Suomi suklaata 2000 kalorin edestä.

Olen juonut myös 3L pepsi maxia. Kofeiinillakin on nuorentava vaikutus.

Toinen kuva, siinä on jokin 80-luvun lastenohjelmien pervo namusetä ja sit vähän uudempi pokemon nostamassa rautaa. Congkeldurr? Duurista sanan päätteessä tulee aina mieleen se pillipiipari joka ensin hoiti rottaongelman ja sitten se vei kaupungin lapset kun ei saanut palkkaa.

Toi pinkki väri sopii näihin mun haalareihin jotka on XL ja liian isot niin olen sitonut ne henkselit edestä ja nyt oon kuin jostain star warsista sekä se Hutt että Leia.

Emt kenties sarkasmin tavoite on vaan tehdä huonoja viittauksia populaarikulttuuriin tjsp Ja jos ei tajuu, niin kukkuu. Nukkuu, koska eihän sitä päivällä esitetä. Pitää ottaa vähän huikkaa tai muuta että uskaltaa ystävällisessä mielessä purkaa vihaa ja kateutta.

Ympäri mennään ja ympäri tullaan, onhan pyöreäkin muoto

Näin unta että olin isovanhempien kanssa kahden viikon laivamatkalla Amerikkaan. Olin huolestunut vaan suklaan riittämisestä ja pohdin onko tarpeeksi rahaa elää siellä. Päästiin pois laivasta, taksi vei meitä jonnekin mikä näytti suomalaiselta mökkireitiltä. Teiden nimet oli suomalaisia paitsi gps:ssä ne näkyi ilmen ääkkösiä. Ennen kuin Antti Tuisku pääsi soittaa torvea, jätin ne seisoo hetkeksi ja hakemaan kameraa. Sit heräsin. Mietin että en ehkä ikinä pääse Amerikassa käymään.
Taustalla on ollut tlc:n draamaohjelmia lihavista ja lihavuusleikkauksista ym telkkarista. Oon syönyt tänään ruisleipiä, pari omenaa ja äsken loput tuorepastat. Muuten särkenyt pää tai nukkunut. Ihan erilainen päivä kuin eilen kun heräsin kuudelta ja aloin meikata tms. Olen tyytyväinen omaan kurjaan olooni.

Olkoon onni teille aina myönteinen❤️

Tässä on kuva, lista (12) kirjoista, joita mulla on kesken lukeminen 2017 asti. Uusimmasta vanhimpaan. Nälkäpeli osa 0 menossa nyt äänikirjana. Kuuntelin loput puoli tuntia Gray kirjaa joka on Fifty Shades of Grey eka osa mutta sen miehen näkökulmasta. Kaikki mun tän vuoden luetut kirjat on äänikirjoja. Olen lukenut alle sata sivua muutamasta, mutta silti vähän huonosti menee lukeminen.

Eilen yöstä pyysin lukusuosituksia metson lukuoppailta. Viimeksi 2018 pyysin ja olin joko lukenut niistä kaikki tai ainakin kuullut niistä joten siinä 11 kirjan listassa oli vaan 3-4 vaihtoehtoa joita harkita luettavaksi. /:
Jos oisi varaa, tilaisin yhden tietyn kirjan. Odotan että se ei ole ennakkotilaus enää. (The Wig, The Bitch& the Meltdown, Jay Manuel)

Mulla ei ole varaa edes uuteen äänikirja krediittiin. Loput rahat meni käytettyyn switch peliin mun budjetista. Pelästyin siksi kun tiputin kaukosäätimen käsistä pari kertaa eikä tv enää reagoinut siihen. Niin vaihdoin AAA-paristoja keittiövaa'asta ja se onneksi toimi koska viimeksi vaihtokaukosäädin maksoi yli 50 euroa.

Another man's misfortune...

Woke up pretty early. Plucked my eyebrows. Put oil and my hair up. Rubbed day cream to my face and undereye lotion and pore refining primer and matte foundation in ivory and mascara and blush and then red lips with lip liner etc eyelid primer but no eyeshadow

As if I was going somewhere today. I was pretty happy to see Shaun Morgan on instagram live for a while. He's singer of Seether my fave band since 2004. I think they had one gig in Finland like 11 years ago.

Can't wait to quit smoking menthol cigs. Bought two packs yesterday. Should last until they're no longer sold. Gotta think ways to replace that bad habit. 
Didn't think I was a smoker. I can think of ways...
  • have mints/pastilles
  • go to bed/sofa for a nap
  • brush teeth
  • play games/browse social media
  • blog
  • drink water
  • watch pr0n
to do instead !?

sorry for lacking of the other eyebrow I had some filter issues

Akku hupenee kun ei oo verkkovirrassa, huonoja puolia ei oo tarpeeksi pistokkeita?

Tylsä päivä ja nyt vasta ehtii kirjoittaa!
Oon ottanut tavaksi nyrkkeillä ja ostinkin käytettynä ton switch pelin, jonka ohjaimet kädessä huitoa ilmaa, että saa pientä hikeä pintaan kuntopyörälle hyppäämisen lisäksi. Liikaa ehkä syönyt, en oo pitänyt kirjaa, juonut teetä ja kohta 1,5 litraa kasviuutejuomaa makeutusaineilla huom. pitkästä aikaa. Piti ostaa pari viimeistä vihreetä askia röökiä ennen kuin loppuu se haitallinen touhu.
En oo kokkaillut mitään, tehnyt muusia jauheesta enkä edes lämmittänyt kalkkunanakkeja, leivän päälle halvinta launtaimakkaraa ja valmiiksi viibaloitua juustoa ja ehkä maksamakkaraa. Lisäksi roiskeläppä. Loput suklaalevitteestä aamupalaksi. Välipalana suklaarusinoita. Monta kuppia piparminttu ja sitrus/inkivääri teetä hunajalla.
Mitäs sitten... ruutuaika viime viikolla keskimäärin 8tuntia päivässä monimuotoista pelailua ja viihdettä. Pitäisi jokin älypulmapeli keksiä ettei älyni köyhdy vaikka onkin virikettä. Sekin on taito osata sudokuja ym laskea 300➗8
Ja mitäs muuta ihmetellytkään. Asiat johtaa toisinaan eteenpäin. Mä jään omiin jalkoihin tuleen makaa jne sanomattakin selvää että vasta vanhana kuuluisi muistella elettyä elämää ja mulla kovin paljoa hyviä muistoja mitä muistella ei edes ole. huom. ei sekoiteta siihen etteikö elämänkokemusta. Oot jollekulle aina syy mistä puhua terapeutille. Etteikö kaikki juoruaisi tai tekisi asioita juostakseen muita juttuja pakoon. Hyvä motivaatio maanantaisin toi mun psykoterapia toisaalta. Ne joilla on väliä eivät välitä ja ne joilla ei oo väliä, välittävät liikaa. Kaikella on merkitystä, koska kaikki koostuu alkuaineista, kato vaikka niiden järjestystä taulukossa. Toi on siitä dan brownin kirjasta jonka oon lukenut enkuksikin jossain välissä.

What's the matter? Everything's the matter! Those who matter don't care and those who care don't matter.

Syön sanoja. Laitan niitä järjestykseen. Mutta koska en ole järjestäytynyt vaan epäjärjestäytymyksellinen, niin ehkä mun ongelmat on erilaisia kuin niiden jotka vaan jahtaa seuraavaa hyvää oloa. Maistuihan ne sanat ja monessa mielessä kun kerta oon niin jakomielitautinen enkä osaa kirjoittaa. Syntymävika jota korjaillut pidemmän aikaa. Joo ei mulla tosiaan muuta kuin neguja muistoja. Tällaisella kukkakaalilla päässä vaan itserakkauteni ja öö, noh, rakkaalla lapsella olisi tietty enempikin nimiä. Vähän kuin unelmoisi hereillä satunnaisia aivopurkauksia.

Enkä mä sit pointtia saanut tänään aikaiseksi. Kauniin kuvan taivaasta maalasin osoittaessain sitä luurin kennolla.
photoshop halusi nauhoittaa mun näyttöä mutta kielsin sen

Spamming the contents of my soul

I wasn’t even at home when I’ve got an email from Google adsense. I don’t click my own ads or break any laws or agreements so must be people reporting me for no reason or something.
I am so tired of screens. They give me splitting headaches
I’m going to bed now. Hopefully not ill tomorrow after cold sweat walking almost 3 hours out and about. Laundry done. Sunday fun day.
Not. Stick it to the man.

8000 askelta

Huh huh. Olin 18:22 perillä Prismassa kun kävelin sinne. Ostin kaapelin tohon varalaturiin luuriin. Se ainakin lähti lataa, mutta toivottavasti toimisi vielä. Lähdin sit Gigantista vielä ruokaostoksille ja kärryyn tuli aina vaan lisää tavaraa. Roiskeläppä pitsasta jogurttiin, kengistä teehen ja hunajaan, makaroneista tuorepastaan. Lähdin Prismasta, join köhien energiajuoman äkkii ja siitä sit lähdin johonkin suuntaan. Kaikki bussit menee eri suuntaan sieltä ja mulla oli kannettavaa.
Otin sitten toisen vastaan tulleen sähköpotkulaudan ja ajoin sillä vajaan 3 euroa kunnes kenkä lähti liikennevaloissa irti ja joku pyöräilijä kävi noukkii sen mulle. Olisin voinut jatkaa mutta siinä oli jotenkin vähän akkua ja olin vaihtanut uudet kenkäni jalkaan joita vähän kokeilla.
Kävelin lisää bussipysäkille ja bussista kävelin vielä vajaan kilsan alamäkeen. En oisi metriäkään enää jaksanut kotona. Virstanpylväät oli se kun näki bussipysäkin ja melkein näki kotinsa.  Pesin hikeä naamasta etten tuu kipeäksi ym. Rintsikat poistin vasta äsken kun ne oli litimärät. Kävellessä ranteet kiilsi hiestä ja toi takin selkä varmaan vähän kostea. Hiusdonitsikin on märkä?
Purkasin ostoksia tonne kuluttajapaneeli laitteella ja otin huikat jogurttia, keitin teetä, otin pari teelusikallista suklaalevitettä, join vettäkin toki. Avasin telkkarin ja kohta sipsipussin tai sit meen röökille tai juon toisen kupin teetä tms tms.
Rahaa meni. jotai 66e ja sit vielä bussikortilta loppui rahat. On nyt ainakin kengät.
Oli pakko ostaa 41 kokoa. Oon ehkä lähempänä 42:sta nää tassut on vaan niin leveät. Nyt kun muuten katson kantapäitä niin ne on tietty hangannut molemmista jaloista kenkulit verille... hiton hitsit. Onneksi ne ei ollut 19,90 vaan siitä -5e joku tarjous... tää on niin tätä.
En edes kaikesta muusta tuskasta huomannut enää tota hankausta kun muita kipujakin tietty kävellessä oli vaikeaa olla, mutmut. Ihan mielellään mä ton matkan tein. Jos toi vara-akkulaturi ei toimikaan niin mä en kyllä enää ala. Telialla tuskin enää on palautusoikeutta vaikka se on kyl melko uus.