Translate

kävijäpiikki

Come and fuck my life, I meant Wi-Fi?

I'm hurting from both ends. The device in my uterus and my head.
Can't remember if I took a painkiller but probably did, yeah a gram of paracetamol. My fave celeb was in instagram live in a racing event from Norway. Then I watched pornhub and after that I listened to a podcast with him on it. Played some Greek war game and started war so I don't think that'll last for very long but I'm playing on my android a secondary account which was attacked so I'm retaliating with the main.

I made a pot of coffee and my popcorn burnt and I put tabasco on it as well like what the facktual fuckering fuckers huh??? The taste in my mouth is pretty horrible but at least my nose isn't running and not tickling like it did at neighbors place. Stupid allergies. *sneezes three times*

I left and asked for a kiss so he barely pecked me on a lip. Had to ask what was that, so then we had a proper French kiss with tongues I think he did jokingly but it's getting better between us I hope. He's learning. I slept for a few hours while he was playing PS4 and then around 3am both of us got to bed. I woke him up around ten and eleven. He had to go the toilet and I wasn't even moist but then he was behind me already on the edge of the bed (he's taller than me) and like leaning forward. He says instead of "cumming", that he's "feeling" which is hilarious.

I don't know what else. Watching Naked Survivors and Flight Accident Inestigators or whatever on tv and talking don't know what's happening. maybe. I guess feeling appreciated that someone's listening.

I know his weak spots. He has never invited me over but I know how to invite myself over. I could ask for cigarettes (he smoked a pack a day almost as well). I guess I owe him a bit of money cuz I loan like twenty euros every few weeks but I told him the fees of sexworkers and I'm pretty cheap for a night than for example actual tramps (400eur/night). He joked I should pay him because of his hairyness "Turkish experience" and he's always saying sexist things about women like last night about his female assistant perk on the game he's playing that women are replaceable

It's taking me ages to write. I'm a little rusty and it's not my native language. I'm listening to pop from Spotify it's recommending.(: it's either hard rock with grunge vibes or mellow pop

Played around with glitter glue last night and Pinterest is recommending learning disability and kids activity pins to me... groan.

The ground had snow last night but it didn't stick to the ground. It's supposed to be warm. The winter is creeping back and has made a comeback twice now. Weather is so unpredictable we have weather warnings for ice and fire at the same time. Snowing and sun shining. It's like me, laughing after tears, smiling through the pain.

Boobs. I am so angry that they're making Big Brother again for television. I hate it. I also hate Finnish stand-up comedy with their stupid costumes/characters. Tempation Island Suomi is something i'd rather watch just because it spells TIS(si)🌴 and tissit are boobs.

I can't believe I care so much about TV when I don't even own one anymore. I did consider quitting playing pokemon go. I don't get the newer pokemon anymore. It's enough to catch one pokemon and visit one gym or stop every day and that requires opening the game or so pretty much only....

Hell yeah. Everyone leaves. Who cares. Some people only wonder. Ponderings. I won't be your muse.

rauhoitu äläkä vain tee mitään
Leikin glitterliimalla. Pesen 30min pesukoneen, ohjelmalla pitkävartisia viinilaseja ja, toivon ettei ne hajoa.

Tein taikasauvan ja sydämen jonka voi irrottaa sitten tosta leivinpaperista ja kastoin tohon myös tekoripset. Melko vetistä ja kestää ikuisuuden kuivua (ellei sitä levitä paperilla ja sittenkin paperi menee ruttuun ja kiiltelee vain vähän.)

Aika tylsää siis? Kuuntelin myös äänikirjan ja jatkoin kaulahuivin kutomista. Se on jotain sateenkaari lankaa ja aloittanut sen noin kolme vuotta sitten.
Aika kauan selailin facebookiakin. 

Kusipäät pilaa taikatemppujen salat eiku ei bloggaus mitään silmänkääntöä ollut

Jalat on taas tulessa. Jalkakylpy voisi ehkä tehdä gutaa. Päätellyt keskeneräisiä hommia. 

Laskuja makselin kun tulin kotiin. Tein pikkuveljen synttäritervehdyksen valmiiksi pudottaa postilaatikkoon.

Jätin tilille kympin varmuuden vuoksi. Täytyy säännöstellä ja hallita mitä ostelee oikein. 

Nuudeleita lämpimäksi ruoaksi ja omena per päivä tai jotain.

Koulussa myös sain aika paljon valmiiksi kaikkea ja kuroin umpeen tehtäviä. Tein kortteja, pinssejä, vihkoja loppuun ja seuraavan kerran valmiiksi seripainoa varten (kangaskassiin painaa logoa). Sen lisäksi työnkuvausta kirjoitella. 

Melko varma että sain kolmasosan toisesta näytöstä valmiiksi, kun piti tehdä painovalmis tiedosto mainosta lehteen eri elementeistä,  ja loput osaamiset on ensi perjantaina. Osaan Photoshopin, Illustratorin sekä InDesignin ja Dreamveawerin. Osaan painaa painokoneilla ja digijutuilla myös sekä leikkureilla ja foliointi/laminointi pienois jälkikäsittelyä. Asemoinnista puhumattakaan tai offset peltien tulostuksesta.

Ei kovin monimutkaista kun on koulutettu hommiin.

Toisaalta sellainen tunne, että osaisi mitä vaan mitä maailma keksii heittää pulmia ja palasia kohdilleen. Arviointikeskustelut on vaan vielä edessä enkä kirjannut muuten suunnitelmaa miten toteutan osaamiset Wilman lomakkeelle... üps

Törmäsin opoon lähikaupan ovella kun olin menossa sisään ja se moikkasi. Olikohan se hakemassa Hervanta oheistuotteita. Niitä on vaikka mitä mukeja julisteita postikortteja kasseja tpaitoja jnejneyms :D:D Missä mahtaneet painaa niitä ô_O

Jeps kuuntelen Capital FM London radiota Airpodseista jotka putsasin eilen sinitarralla.

Se ois vklo ottaas etee. Lunta eteiseen. Aurinko paistaa ja lunta sataa. Ennaltatutkimattomia ovat kasvihuoneilmiön vaikutukset luonnon kulkuun...

Puhu suomea pari viikkoa niin osaat englantia

On se hyvä ettei tuossa ruokahävikki boksissa tullut mitään paperilappua että mitä tuli tilattua. Söin vatsan täyteen ainakin. Ei mahdu enää mitään. Tortillasipsejä ja muki kaakaota, mutta myös lähes kymmenen bounty&twix patukoita sekä täytesuklaamuna paketti. Mulla on vielä 2,5 bountya ja yksi twix avaamatta. Enkä kyllä syö enää ikinä mitään. Katsoin samalla, kun Ralf Tuhoaa Internetin -lasten elokuvaa, kun mässäilin tuossa.

Satanut räntää ja takatalvi tosiaan. Pari tuntia koulussa olin kaverin kanssa ja juteltiin niitä ja noita "vahtien" kun ctp tulostin tulost offset peltejä. Olisi voinnut toki olla jotain muuta tekemistä. Asemoitiin myös omia mustavalkoisia juttuja strippeineen ja etureunoineen ym

Tiedän oikeesti tosi paljon alalta kaikkea, mutta ne on vieläkin vähän kuin sammakkoja päästelisi suustaan. Siksi teinkin työhakemustakin äsken. Selailin myös joukkorahoitussivuja mesenaattia. Tänään on rahapäivä, voisi vaikka asumistuen pistää menee johonkin turhuuksiin ...tai sit ei.

Oispa ees kissa seurana mutta joudun kuuntelee naapureita kerrostalon seinien läpi. Tai siis kun on kerrankin pahvilaatikko. Kannoin sitä vaan puolet kotimatkasta, kun kamreeri heitti mut kyydillä postipisteelle.

Kaipa sitä jatkaa taas elämää. To blog or not not to blog, that is the problem... hence I'm troublesome each day<3

Arya ja Gendry valtaistuimelle yhteen soppiin

🌼Pääsin beta sivustolle kirjautuu!!!🌼
Ehkä pitäisi ladata jokin portfolionsa tuonne mutta menin vain ihastelemaan, muiden, luovia portfolioita.

Hehkutusta:
Siellä oli ainekset mielenterveyteen kantaaottavaan filmatisointiin (Wake-Up), ja joku oli tehnyt siihen Diktaattori elokuvaan Aladeenin (Sascha Cohenin) ratsastamaan tiikerillä taulussa.
Muistan että huomasin sen digimaalauksen, kun näin sen elokuvan! Mutta myös, visualisoinut Disneyn Bambia. Tehnyt planetaario musaa.

En eläissäin pääse noin pitkälle. Tai no, bloggaanhan mä nytkin ja oisi mulla ehkä koulun loppuun Adoben ohjelmat käytössä jos jaksaisi asentaa siksi ajaksi.

Tossa Daisiessa on vain vaarana että siitä tulee hitrecord.org:in kaltainen... jonka keksi Josh Gordon Levitt.

Kolmenkympin kriisi pitää sisällään

Söin pari risiiniöljykapselia ja röyhtäilen jotain lakritsin hajuista. Kudoin muutaman rivin pyöröpuikoilla sateenkaarenvärisellä langalla kaulahuivia. Join pari lasia teetä, otin vitamiinit, vaihdoin kalentereihin uuden sivun.

Tyhjensin astianpesukoneen, ja järjestelin pöytää ja tavaraa kun inspiroiduin youtube videoiden sanomasta.

Ruusunkulta edustaa ilmeisesti kulutustottumuksia nykyään. Kulutetaan kuvia instagramissa, ja halutaan mitä jokin edustaa, mutta ei voida saada sitä. Oleminen on omistamista jne. Siinä videossa oli paljon lyhytelokuvista lähteitä ja muita lainauksia liittyen miten on loppumassa sellainen idyllinen talonrakennus peli ja leikki, että täytyy olla vaikka mitä eripari asioita. Jos jokin ei ole sen väärti, mitä sitä pitämään?

Hyvin selitti myös miten konmaritus on tunteisiin liittyvää omistettujen tavaroiden, käsin hypistelyä, sekä siihen liittyvää järjestelmällisyyttä.
Mulla on aika turhankin paljon kaikkea pinkkiä. Mulla on mustat housut, musta paita, ja kaikki muu on mustaa - jos se ei ole pinkki. Tai laventelinsininen. Tuttavallisemmin lila. Tai liila.Vaaleanpunainen on itsensä hyväksymisen väri

Lakua ja jeesus-kulkuetta ja tikkari ja hampurilaista. Siinä enimmäkseen vapputorin tarjonta mulle ja kaverille, jotka ehti hyvissä ajoin kotiin ennen satelua. Kuvia löytyy instagramista (vielä ennen poistamista).

Tuli taas hinku perustaa jokin kuukausiboksi. Yhdellä meikkitaiteilijalla olisi 140 punnan arvoinen boksi lanseerattu ja mä haluaisin sellaisen vaikka en ole kyllä koskaan haksahtanut tilaa ainuttakaan kuukausiboksia mitään tuotteita.

Sitä paitsi ei ketään kiinnostaisi mun aikaansaannokset. Laatikkokin pitäisi tilata varmaan painatuksineen. Markkinointi? Siis pelkkää kulua ja aikaavievää touhua.

Eikä mulla sitten muuta. Vappu oli ihan kiva. Sokerinen kunnes suli.

Kepponen vai kumautus?

Pelleilen näköjään. Omatpahan on elämäni rippeet. Leveäperseilyä.


Aamulla oli huono motivaatio lähteä kouluun. Menin silti kunhan sain potkittua itseni sängystä ylös.

Hengailen serpentiiniä kaulassa. Otin paidan pois kun tulin kotiin. Siitä on pari (lue: kaksi) tuntia.

Avasin youtuben ja katselin meikkauksesta asiaa.

Laitoin instaan selfieitä (melko sensuelleja, onhan mulla vaan rintsikat ylävartaloa peittääs) raskausarvistani ja kiinnostaa tuon verran mitä 👌 O ja K -kirjainten väliin jää tilaa. Mun läskejä nipistäessäkin tuntuu enemmän kuin 👈


(Sitä saa mitä tilaa, mutta vaikka maksettaisi niin en katsoisi KENENKÄÄN dickpicsejä.)


Join siman sijaan 1,5L cokista. Mulla oisi tasan rahat askiin tupakkia jos eksä laittaisi mulle vitosen. Pullonpalautusrahat huomioonottaen. En ole polttanut eilisen jälkeen. Unet ja ajatukset ei rauhoitu- päinvastoin. Ei mulla makuaistia ole, mutta kaikessa muussa, on enemmän sävyjä, kontrastia ja eloisuutta. Mikään ei toistu kovin monesti häiriöivästi.

Tuota tuota oisko nuita aiheita vaikka mistä näpytellä. Ei kai.

Ainakaan ei ole perjantai.

Tapan aikaani täten siis. Ehkä itseäinkin. Häntä olisi eritoten mukava tappaa pois. Kun ideat ei vain riitä. Kun sulla ei vain ole tarpeeksi materiaalia. Kun olet vain liian huono. Ei voi lainata, ei voi ottaa.

I'm no bro!

Naapuri ei lue mun tekstareita joten spoilasin sille Valtaistuinpelin... tai no, Talvivaaran taistelun.

Aika eeppinen kosto minulta.

Eilen illalla tilasin pitsaa ja kaveri kävi syömässä puolet... En jaksanut sen juttuja kun toivotti että runkkaa ittesi uneen jne törkeyksiä. Kaverini perui vapun, koska kuulemma maastopalo sun muut -varoitukset.

Vielä ehtisi hakea lähikaupalta kolmen euron hattaran, eikä mulla sen enempää oisikaan rahaa. Vedin litran jäätelöä ennen kuin olin päässyt edes puoliväliin tota GoT-jaksoa.

Muuta kaikkea, mitä. Koulussa postikortteja ja vihkoja taas. Sen verran mitä osasin tehdä, että mitä ei oltu opetettu, jotain impose asemointiohjelmistoa, niin jäi ensi kertaan opittavaksi. Ei ole kovin kustannustehokasta tulostaa vain yksi postikortti per arkki.

Pitäisi kai veljelle laittaa synttärikotti postiin kohtapuoliin. 18vee.

verta, paskaa, hikeä, kyyneleitä... lista ei lopu

Vaihteeksi tuo tunne, etten ansaitse elää. Hikoilin ulkona polvet ja käsivarret paljaana ja silti otsa hikoili niin että hiukset kostui sivuilta. Kukaan muu ei ollut pukeutunut niin kevyesti, joten se nolotti.

Kannoin vain 2,5 kiloa kaurapuuroa kotiin. Sillä aikaa kun olen nukkunut, niin ilmeisesti elämänkoululaisia ei saa estää facebookissa, koska ne on jossain moderaattoreita roskalava Hervanta -ryhmässä. Voi vittu miten noista ylipäänsä mielenvikaisista pääsee eroon. Eikö ne voisi vain tappaa itsensä.

elämänkoulu=sulla ei ole enää syytä elää jos laitat ton profiiliisi

Sitä paitsi hyvää hyvyyttään ei kannata mitään tehdä, koska ihmiset vaan raivostuu sulle ja sitten ne estää ettet saa tehdä enää, mitään hyvää. Niin se maailma vaan toimii. Epäreiluuden suurvoitto.

Keitin kahvia, naapuri soitti. Yritän jotenkin parantaa omaa mielialaa mutta aina ei jaeta nallekarkkeja tasan...