Translate

kävijäpiikki

Edestakaisin näkemättä mitä automaattisesti sitä edes tekee (ootsä joku Photoshop kun käsittelet mut noin nopeeta?)

Jos kurkussa on limakalvoja tenniskentällinen, niin ihmisen ihoako on vain se jalkapallokentällinen? Ehkä nuo on havainnollistamistarkoitukseen vertauskuvia eikä tarkkoja mittoja. Mitä pienemmällä viivoittimella sitä rantaviivaa alkaa mittaa niin sitä enemmän sitä rajaa tulee.


Tein nopeat 5min ihmissusi meikit eilen illalla ja ne tuli yhtä nopeasti pois kosteusliinalla kun pyyhki. Laitoin yhden valkoisen piilarinkin ja se oli ihan vaikuttava. Kaikkeen tulee kuitenkin jokin sininen sävähde, vaikka miten yrittäisi olla harmaa tai valkoinen.

The children of the night, what a mess they make! 🦇

Kuuntelin accuradiosta musiikkia Halloween party nimistä ja ekat muutama biisit liittyi ihmissusiin. En mä jaksa uskoa että mikään on enää sattumaa. Kukaan ei tuu ikinä olemaan yksinkään. Aina on algoritmit ja tekoälyt, maapallokin kiertää vauhdikkaammin.

Kohti nykyaikaa. Mulla on jotain stressiä kun köhin paljon paksuja limoja aamuisin lavuaariin. Pitäisi lopettaa tupakointi vihdoin ehkä. Tosin mitä nyt en tekisi mitä mun äärioikeisto paternaalinen sukulainen sallisi, kun tatuoinnitkin on niin kiellettyä. Pitää olla kliinistä ja valkoista kaikki.

Mitä olisi vanilja jäätelö jota ei upottaisi mansikkahilloon. Pitäisi hoitaa noi blondiksi taas, dipata hiusjuuret valkaisuaineisiin. En tiedä jaksanko tänä vklo, vaikka olisi purkki laittaa. Monet on yrittänyt matkia tätä projektia, mutta ei ne kuitenkaan samoja tuloksia saa.

Voi Brutuksein, sääkin sit kai varmaan tässä kyllä mukana?

aina mua huijataan. Taivaan linnutkin kiusallaan parvekkeelta nokkii etiketit mun tupakan tumppi lasipurkeista. En tajua miten, se oli lentänyt tuolin alle etiketti?

Mutta että heitän 20 eurolla vesilintua!! Kuluttajapaneeli neuvoi, osta Poweriin lahjakortti, osta siten Spotifyhin lahjakortti. No ei. Niillä ei ole valikoimissa!! Lähikaupassani toki on 30 euron, mutta vitut.

Ei jaksa enää. Mä oon luullut että tämä läppäräkin menisi nukkuu kun suljen kannen, mutta liikutin vahingossa hiirtä ja klikkasin niin sieltä lähti pyörii ihmeelliset äänet... heheeee eih...

Ehkä mulla olisi nyt sopiva hetki kirjeen kirjoitukseen, mutku oon hukannut viimeisimmän johon vastata, niin ei oo silleen kontekstia muistissa aineistoa johon reagoida, no ette tiedä?

Jos keksisi taidetta. Kanteen. Kirja loka-loka 21-22 sarjaa Kitujainen, blogikirja, monesko osa menossa näitä edes on? Kirjailijaliittoon että tyngät siipeni heilahti.

Kun en jaksa itseänikään. Söin pussin sipsejä juoden taas ison pullon limsaa. Aamusta vähän pikapuuroa ja lounaalla buffetista vähän liikaa, niin että maha raikaa.

Mikään ei ole tärkeää, paitsi 44eKr Caesarin kuolema.

En tiedä, on vissiin jokin skorpionikausi, ja olen nouseva skorppaarius. Khehjeh. Yhdellä skitsolla oli uusi kaulatatuointi, sellaiset lehdet vähän kuin keisareilla oli antiikinaikaan tammenlehvät tjsp. Itselläni on naisellisia kukkasia, ei edes perhosia, ja tuo pentagrammi töherrys... :P connected as fuck, not even joint together those points

Kauhia pissuliinihätäseni? Rakko täys? Kuka meikästä pitäisi jos ei meikä itse. Miksi ei pidä automaattisesti liikaa yritellä, voi kertoa vain jos hyväksyy että asioilla on tapana järjestyä niin kuin äiti joskus väitti. Kuten opetin, ettei pasianssia saa enää takaisin kortteja sen jälkeen kun ne on lähtenyt menee oikein. Manipulointi ei ole väärin jos menee itse perässä tai ettei tee niin kuin itse sanoo :P

Mutta hei? Veer Union, TOVA, Matt Jaffe, keitä näitä fkcvin artistejakin pitäisi oikee sponssaa, kun ne minua joskus on seurannut tai laittanut viestiä ja se on hyvää markkinointia se tuo suoramainonta (tiiän, oon huono influenssaa vaiks oikeesti otatte ihan liikaa vaikutteita tuohon katu uskottavuuteenne mult)

pee.boop. Mietin tuossa miltä 90-luku tuoksuu, ja uskokaa tää: suitsukkeilta ja pieniltä kylpypommeilta. Joskus ilma on jotenkin kirpeä kun tuun töistä pois, siis niinku nenään, haisee pilviltä. Joo, just siltä saippualta. Tiedän ettei se ole mahdollista koska olen tupakoinut askin päivässä viimeiset 8 vuotta. Mutta toivottavasti ilmanne puraisee kirpeästi takaisin?

irony lost on this science chick

 Trending on Twitter: JESUS IS REAL

My mind correcting the fake news: JESUS WAS A REAL HISTORICAL PERSON

<3 there you have it, the news are old and circulate like blood.

It's getting a bit moist under this plastic though, I really have to clean my wound. xDDD

Ei pelkoa että osaisin mitään

 Lataan pdf tiedostojen lukuohjelmaa jotta voin siivuttaa sivunumerot pois, ettei tarvitse muokata yli 600 sivunumeroa pois. Vuosi sitten olen osuvasti päättänyt kirjoitukseni "Loppu." Siispä hyvä uusi alku, tietää taas uutta kirjaa. Ehkä lähetän Suomen Kirjailijaliittoon jonkun kirjoistani joskus, teoksen siis. Tekeleen.

.xml tiedosto varakopiossa on kaikki informaatio 1999 vuodelta tästä blogista joten olen törmännyt virheisiin ja saanut ilmaissivustoja jo jumiin, jotka muuttaisi tiedon muokattaviin. Yksi sivusto tarjoaa 1. vuoden kirjoituksista ilmaiseksi pdf tiedoston, mutta siellä on turhia kuvia ja linkkejä roskia... ei muotoiltu yhtään taipuisi kirjaksi.

Lähti kaikki toki rahattomuudesta, siitä että käytin jotain 4 tonnin laitetta tänään. Halusin oman "tulostimen" kotitoimistooni, joka ei ole ihan arvottoman huono.

Jatkuu (seuraavana aamuna)...

Pakko oli mennä nukkumaan, aivot ei vaan toiminut enää. Sain yli kuudesta sadasta sivusta pois turhimmat. Olen kyllä turha itsekin, kun sen verran en saa näytölle sanoja oikeinkirjoitettuna. Aivastin limat äsken käsille ja kävin pesee. Klo 11. (kello on nyt puoli kymmenen jo) pitäisi olla aika tatuoinnin paranteluun keskustassa. Touch up.

Eli kohta pitää jo lähteä ja en ole yhtään valmis, olen vain muokannut mun kirjaa. Juoksevana tekstinä Wordissa se on 200 sivua, e-kirjana pidempi. Haluaisin tietää mitä se fyysisenä kopiona tulisi maksaa. Vuoden blogikirjoitukset yksissä kansissa.

Huoh... pakko hoitaa asioita kai.

Muoks. 

Kirjailijan kriisi on yleinen nimitys sille kun käsi ei vaan toimi kun siitä on tunti kun kävin nakkaa tatuointia touché-uppii hello yes yes ok ok ok ok thank you 5. minuutissa, jou... pitäisi poistaa tuo suojakelmu varmaan jo nyt!

Ei mikään kiire kyllä. Jos en olisi aseksuaali, olisin varmaan kuumottanut kun näin miten miehet vaihtaa paitaa kuin tatuointi riittäisi vaatetukseksi. siis näin paidattoman miehen sekä silmäkarkkia, mutta mulla on huono nimimuisti ja kasvomuisti onneksi myös. 

Nainenkin oli siellä, hän otti hihaan pellekuvaa. She's going... 

 <3 mutta niin kuin kirjoitin kuvaan instagramissa, niin mulla on suuria suunnitelmia ja kaikki on aina vastakkainasettelua... näkökulmaa, varovaisuuden ja liihoittelun hiuksenhienoa eroavaisuutta. Käsi kortsussa. Muovi. Inkediä. Haava se vaan on. Ei mua tässä välissä edes ehditty satuttaa.

Kirjat ei valmistu koskaan tällä menolla. Huhhuijaa

mitä ihmiset syö? sä voit olettaa musta mitä vaan muttet kuitenkaan ole oikeassa (teoreettisesti ei tää pasianssi loppumalla lopu 88%)

 Enhän mä periaatteessa kirjoittanut, mutta annoin oraalisia ohjeistuksia puhelimeen mitä virkkeitä pistää... Tuleehan mulla näpytellessäkin virheitä. Ei siinä, en pidä toistamisesta etenkään itseni. Join liikaa kahvia ja sitten vielä ison pullon sitä limsaa missä on kofeiinia/kafeiinia miten sitä sitten edes kaiken pystyy kirjoittaa. Jos olisin presidentti mun käsialasta saisi vielä vähemmän selvää kuin, aivokuolleen ystävän.

Jos tässä.... ajantapossa mitään järkeä oli, niin ainakin selailin yhtä tieku lehteä. Posti pakosti viivästynyt toimittaminen, koska seuraavan pitäisi tulla jo ihan näillä näppäimillä, että mikäs laitos se sellainen on joka ilmestyy melkein päivittäin.

Aidoissa ihmisissä on tyhmää taipumattomuutensa, kyynärpäätaktiikat, törkeys, kykenemättömyys unelmoimaan ja muu sosiopaattinen mukaansavetämiset tai joka-aamuinen puuronsa aamen...

olen melko tylsä ja. Vedän vaniljajäätelöä mansikkahillolla. Mun digestivekeksit loppui. Seuraavaksi pientä pyöreää ja vettä kuin leipää, "vettä ja leipää" leivänpäällä alahuulen yläpuolelle jotakin edes tunkea, mutta ei ikinä enää kahvia+limsoja.... litrakauppaa 

Vieraslajeja. Varmaan ei selviytyisikään, niin ote päässyt lipsii.. selvän hän suomalainen sitruunoista tekee, niinkuin se Hamsteri kirjan hyvä iskulause lainaus

Talvi on tunne. tulossa, mappiin Ö.  Jäi taas tekemättä työoppiblogikirja väitöskirjanen enkä ole  täyttämässä kohtaloani/kuntoutustavoitetta joko työllistymisestä tai jatkamisesta ilmaisen kokeilun pariin kuukaudella tai jotain

Niin. Jutskailtiin sen mielen ry edustajan kanssa ja mun mielestä en jaksaisi yhtään enempää, kuin mitä jo teen, sopivasti vaihtelevasti riittäen tai peukalohaavaa imeskellen pahvituksista mutta kun, ne palkkasi jo molempipeukaloisenkin nii mihin ylöspäin sitä twiittiä, muka?

Omat muistiinpanot seiniin jos piruilet mielessäsi.

Minulle ei kerrota kaikkea enkä muista tärkeiden ihmisten naamoja tai nimiä. Roolit on sit erikseen. Numerot tulee vastaan leijuen ilmassa koska maailmankaikkeus on tehty numeroista ;D

Pidän tän mutta aina pystyy jälkikäteen haavoittaa lisää. Mulla on muuten nolla euroa tilillä ja sain tässä kuussa vai olikos se viime kuussa niin ihan rahaa paljoon onneeaa ylimääräisesti mutta meni kuin toivomus pullonhengelle se arabian yö

eiku, en oo varma pohdin mitä teen ja yleensä järjestyy asiat. 0:sta on hyvä nyhjäistä < aurinko paistaa risukasaan < tikusta asiaa

oppii hakemaan ihan itse aineistonsa. Opettelee missä on mitäkin. Se aivojen ruokaa on. taputapu aploodeja mulleja aitoij hymyilyitä siitä että tärkeimmät kakkatikkune piakkoin paljastunee luukuista hyvien karvaiset kädet nuoriso

Paljastuvi projektit ennempi myöhempi, tietty parempi. Vakavaraisesti istua omaisuuden päällä. Sama paikka huomenna, vähemmän ajankohtaisuutta. pliide. hitaimmat eksyy yhtä hyvi polulta kuin nopeet

ikuisuuus. lähtimys ulostautumus, kirottu oon. voivaippa perhonen kasvikunta plusmiinusnolla dolla.rrrrrrörörörörröörörö707

(sain varmaan sen aivotäräytyksen siltä kaverilta perintönä mutta: aina oikeassa, kukas muu)uuu

JOS siihen liittyy runnominen ei se kyllä ole multa opittu

🌑 

I’m ready to taste the new thing

Sanelu päälle mulla on siis tosi vähän akkua taas mutko kello ois tätä vaihteeksi

Make friends with your enemies


Always Best art of greatness

Huhhuh ku ei tää ymmärrä niinku sanan sanaa mut ei tää oo mikään ghaanaaa

Luvassa on paljon enteriä ja paljon space nappulana kaiken tän sanelun välissä kun en halua edes käydä järkeen mutta hei olin kertomassa ettei tää edes kuulostaa siltä että meenkö muka blokkaisi


Luvassa on paljon enteriä ja paljon space nappulana kaiken tän sanelun välissä kun en halua edes käydä järkeen mutta hei olin kertomassa ettei tää edes kuulostaa siltä että meenkö muka blokkaisi Täytys vissiin vähän juo vettä juoda vettä huhhuh kenenköhän jota Juhan viini vittu mulla on siis kaheks Ryhälä kauheat ryöhään go Health Karo yhä ja suomea puhun ja tarkoitan että mulla on semmonen yskä niin Ryhälä Chromea


 Täytys vissiin vähän juo vettä juoda vettä huhuu kenenköhän Jutalle Juhan viini vittu mulla on siis kaheks Ryhälä kauheat ryöhään quo Health Karo yhä ja suomea puhun ja tarkoitan että mulla on semmonen yskä niin Ryhälä Chromea tulee kyllä ikävä mut ei voi mitään kun iPhonessa on niin vähän akkua ja muutenki kuulemma ihmiset lukee väärin kirjoitetut oikein who the fuck does that

Jes jes pot pot mun on niskat aika kipeetä mä en oo tehny tänää mitää muutaku märkärupeen naamaa ja sen lisäksi olen töissä ollu se meni hyvin paitsi jos miettii et mun pitäs tulevaisuudessakin niinku tai johonkin muualle pidemmäksi aikaa


Jes jes pot pot mun on niskat aika kipeet ja mä en oo tehnyt tänään mitään muuta kun märkärupeen naamaa ja sen lisäksi olen töissä ollu se meni hyvin paitsi jos miettii et mun pitäs tulevaisuudessakin ja mennä sinne niinku tai johonkin muualle pidemmäksi aikaa

I’m just filling the gaps with my understandability’s limited ness 

Väli ja rivinvaihto kyllä Ruutuaika paukku paukku voi herran isä ymmärrät niin hyvin näitä mun tupla VOKAALEITå1111!

I’m not falling I am not a big girl. I just want to remind in general to be.

Careful

OK just ready to put my alarm on and honestly I have not drank anything I’m just chipotle cheaper. Why don’t you see it being my my GodOK just ready to put my alarm on and honestly I have not drank anything I’m just *chipper* why don’t you sit in my, candy store 

Smacks lips, but yeah, I think we are finished here here. It’s kind of cold out here and there.. absent mindedly joshed ready to finish. How do I say Finnish in English I like the way you make sense when you don’t dare then. Good good but is it’s just I don’t know yes, but it a candywhatand I don’t wanna repeat myself do I hate myself repeating myself I guess I do. Oh well, what was I gonna say it’s so strong annoyance?

Do you still listen so I forget so many things blessed me, but I need to Google what it means to do you know what’s it word win hey good morning yes that’s the word lol I do mean hegemony  I can manage to clean fucking English 

-

Tissi-isen of Fortnite nännin Ninni prkl tjtn!?

Never shut up, never give up, always endure stoically everything your loathsome parenthood and neglecting smigmatizing of a helper society ever did to yourself, dear monologuer K.B.

 In today's material world, the biggest question is: to use or not to use the items you'll remember only the price for, later?

It's a question of creating new memories with the matter that costs less to produce than it did then, when things were meant to last. It's a question of satisfaction and wisdom. Will those two ever go seamlessly together without a thought?

I'm not a columnist from the Sex and the City, I'm not a writer gurl or gossip "girl".

I'm nobody, nothing. You'll never understand what I write but because it's looking deep within myself, and you may laugh, sympathize, realise your immortality, cry that I'll be end of my lonely bloodline, be glad you've been a friend, undervalue your own part in my story... May you do whatever floats your boat, because adventure is doing things just because nobody invented that path before you.

Reason for my me to live was a fluke, a happy mistake, I was my own person when they cut the umbilical chord. I was either punished or blamed. Lived in fear. Animals were my friends, books were an escape, I planned for so much kids and marriage but barely had one relationship.

Always wondering if... it'd be for me. It's not selfishness, not for self-preservation, meanness, eating everything in sight like an endless well I am cursed to rise up like in The Ring movie.

Simply terrified, but not always, not really. Montage of the glimpsed horror movies most scariest scenes playing in my head from a fifty movies, or a horror bedtime story in a skiing cabin, right after finishing a heavy Pet Semetary book. When it was excactly midnight on the clock right after I finished watching The Exorcist. What did I ever have to fear, if not stories or "God", fatherfigure harsh, and adults in my life I couldn't talk to, get attachted with, with a disgust in sexual matters because I always knew I'd be doing it "too much" if I ever started. I was never wrong. I didn't see sexual tension, I still don't. I don't feel the attraction if it was in front of me... but yeah, it's called asexuality nowadays

Strong and trusting in the communication of what I could get despite the fact my own mother and her sisters bullied me from since a baby to just get by. Do babies eat raw meatballs? What, well in pictures they seem to and I asked my mom about it and she said it was jokingly done. She never understood how the kid is lika sponge and tries to suck in all bit of love they could get... in my case, what's love? Self-love? Bringing myself up? Being a quiet, good, smart, busy obeying, thinking and concentrating, dreamy, chubby ugly fierce fun-loving "You'll be better than me someday" kind of typing and experiencing but making the day my own.

Anyway babes, keep shouting and farting and unloving whatever hell you all are used to doing, giggling or disregarding completely the pile of shit I am. 

Curiosity didn't kill the cat, it just didn't live long enough to fill all the spaces.

Kertojan äänenä kuka "vaan"

 The Peripheral. Toinen jakso menossa. Olin nähnyt mainoksia monta, mutta vasta kun jokin tiedesivu mitä seuraan Twitterissä mainitse sen, niin aloin katsoa. Mulla on joku 3,5 tunnin pesuohjelma menossa pyykissäkin. Joskus pitää 60 asteessa pestä että koneesta lähtee kuonat ja muut...

Universe on the palm of your hand, over in an hour. Sain joululahjaksi yksi vuosi sen kirjan, ja sekään ei täräyttänyt mua pois kiertoradalta.

Vaihdoin lakanat, tiskasin, järjestelin, vein roskat ja pullot. Ladannut laitteisiini virtaa, päivittänyt älykellon, paristo vr-lasien ohjaimeen R. Imuroin myös. Joku taitaa koputtaa kattoon jo harjanvarrella... loppuu ihan kohta, lupaan... En edes päivisin klompsuttele täällä kuin maailmanomistaja kannat lattiaan, vaan hiivin mahdollisimman häiritsemättömästi... Naapurit, perkele

Jopa tulevaisuudessa tarvitaan ihmisiä, vaikka kaikki toimisi tekoälyllä ja metalli lihasvoimalla. Meidän korjattavat osat vaatii lihassäikeitä, kudoksia, ja aivojen yhteyksiä ei saa ikinä korjatuksi mielenterveyden nojallakaan lääkkeillä. No jaa, ehkä ihmisiä joskus on vähemmän maailmassa ja rikkauksilla jotakin muuta arvoa kuin ettei voi auttaa maapallon pelastamisessa ja haluaa aina vain miljardin tai miljoonan lisää...

Mutta niin, uneksin ja elämäni korttitalo oli liimattu kasaan joten siihen saa vain väkivalloin reiän tai palan kulmasta irti terävällä esineellä xD

Mitäs mun piti. Ei mitään tärkeää, minähän kirjoitan päivä kerrallaan. Tuo olisi kyl kiva jos tulevaisuudessa voisi 3D printata lääkitykset supertärkeissä tapauksissa menneisyyteen pelastaa jonkun tärkeän seuraavan ei-Hitlerin. Siinä kyllä menee jo kaikki etiikan lait päin persettä jos aikajatkumoa alkaa muutella.

Haluan kyllä tietää miksi nuo tulevaisuuden ihmiset haluaa kajota menneisyyteen, että mitä niin kauheaa voi tapahtua vielä.

Kaipa sitä haluaisi suojella läheisiään jos maailmanloppu on välitön. Tykkään dystopiasta, sci-fistä koska... en etsi ratkaisuja ongelmiin joita tulee... vaan miten sen kanssa elää.

Voihan näkymättömyysviitta. Erikoistehosteet ja green screenit, riippuu mitä haluaa nähdä ja kokea. Ei ole kovin kaukana tuon kahvikupin omistaja autosta, taitaa päästä toinenkin seriffi hengestään. Varovaisuus kannattaa monesti.

Unohdan ihan mainita miten mulla ei ole pankkikorttia paitsi s-kortti. Se johtuu siitä, kun maksoin reilun satasen yhteensä jollain huijaussivustolla... kuoletin korttini, reklamoin. Operoivat briteistä tietty. En saisi ikinä varmistettua instagramiani julkkisstatukseen koska mun neljäsataa seuraajaakin on enimmäkseen koostuu noista huijareista... tietty instagram poistelee sellaisia tilejä mutta en ole mikään Kardashian joka ostaa niitä satoja tuhansia jotka sit yhtäkkiä katoaa näissä puhdistuksissa.

Ihanat tatuoinnit tuolla leidillä, ne liikkuu... täytyy pistää paussi koska en siedä miten nopeasti tuo akkuni loppuu.

Hei teidän poikkeavuutenne

 Pesin pyykkiä ja laitoin kuivuu. Kastelin kukkia. Keitin kahvit neljä kuppia jostakin espresso näytekappaleesta. Tuli mieleen ne ajat kun join espressoa osastolla, vaikka en muuten juonutkaan kahvia.
Eilen söin lähinnä pelkän kotitekoisen pitsan. En mä kauaa pysty lihomaan yli 125 kilon, täysi mahdottomuus tällä mun aktiivisella persoonalla. Mutta ei nyt kirjoiteta läskifobiaa terveyden näkökannalta.
Kaupasta ei varmaan kannata hakea mitään. Aamuinen rööki meni ns. päähän. Nukuin melko pitkään sitten. Eilen juuri muuta kuin tviitannut. Ei sitä viikolla ehdi. Gifejä.
reikä alahampuissa näkyypi 

seerumia laitoin naamaan illasta mutta yritin meikata itseni zombiksi. Suihku ja nukkuun. Ei ehkä niin yksinkertaista.
Jos lähtisi nyt, ehtisi vielä pääkirjastolla käydä. Voinhan mä sanoa että mulla on mielenterveysongelmia enkä pysty lukemaan kirjoja, niin saan tunnukset Celianettiin jossa on enemmän äänikirjoja. Tarvii vain käydä paikanpäällä. Tai sitten jatkan kuuntelua englanniksi. Kaikkea on enemmän niiden äidinkielellä. Suomi on pieni paikka ja jokaisten lauseesta tihkuu miten ollaan omassa mediakuplissaan. Tuntuu että kaikki jotka tunnen Tampereella oli Kotiteollisuuden keikalla, oliko se nyt perjantaina. Eikä täällä ole montaa ihmistä New Yorkiin verrattuna... sitähän vois tosiaan tuntea kaikki, vaikka apinaa kuten minä ei kukaan tunnekaan...
Väänsin yhdet silmälasit mun zombie asua varten. Niitä vanhoja silmälaseja on tuolla monet. Ei se ollut kuin hetki kun ne oli mun jalan alla, enkä tajua miten elokuvissa aina ne saa sen lasin pirstaleiksi.
Piakkoin onkin jo marraskuu ja jos aiemmin vuodesta ei ole ollut mitään haasteita, niin voisi osallistua novellin kirjoitukseen, siihen että kasvattaa parran jne...
Ihan mun heiniä. Näin aika paljon uniakin. Pystyin vähän ehkä ohjailee niitä koska olin jo melkein hereillä, mutta ei mitään erikoista seikkailua vaan lähinnä arkista juttua.
Löysin 3-4 vuotta vanhat värilliset (no ok, harmaat) piilarit rasiastaan ja koitin vähän toista silmään minuutiksi tai ainakin yhden kuvan oton ajaksi. Ei ole ainakaan vielä räjähtänyt silmäpuoleksi. Mutta on mulla nuo valkoiset myös. Eri asia että löytyykö Halloweenbileitä joihin osallistua muutamaksi tunniksi (siksi aikaa kun tuo vihreä mönjä pysyy iholla kuoriutumatta). Varmaan jokin yökerho ottaisikin zombeja. Hohhoijaa. Pitäisi vain keksiä rajumpi versio esim lähempänä tuota muokattua kuvaa. Siniharmaampaa ihoa joka ei keräänny kulmakarvoihin, ja paljon mustaa poskipäihin ja silmien ympärille tms nenää varjostaa ja liaksi muutenkin emt, en tajunnut kokeilla enää edes eilen joten vähän vaisuksi jäi (kai) rawrs, olen söpö zombie ja sillee-

pöö? En jaksa someilua. Chattailua. Kukaan ei ikinä chattaa mulle päin. Ja niin, miksipä. Olen heille vain versio minusta päänsä sisällä joka ei vastaa mitään internetissä tavattua :')

muoks. Esikatselin mun blogia ja siellä oli mun ns. työnantajan mainos. En ole maininnut missä käyn työkokeilussa tai muuta. En kehtaa edes. Kaikissa painotalo paikoissa oltiin liian kiireisiä, menossa konkurssiin jne ettei mua ehditty ottaa mukaan, mutta jotenkin sain kiinni jonkun tuolta esimiehen. En mä oikeastaan muuta tiennyt noiden toiminnasta kuin että niillä on teippauksia. Mä luulin että ne oisi teipannut ratikat, mutta en ole varma. Luovien ihmisten city...