Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Hieman turha jyrsijäkatastrofi

 Tämä lauantai-ilta oikeesti. Kiitti vaan Helmi. Sitä ripulia vaan tuli ja tuli ja häntä märkänä roudattu sua pientä eläinlääkäriin. Silti syöt normaalisti ja kiltisti pesästä ihmettelet mitä noi isot hassut apinat stressaa. Et ole vielä ihan kaksivuotias. Puoli vuotta tai vuoden saisit kyllä vielä meditoida rauhassa. Ei mitään hätää.

Sain onneksi kyydin toiselta vanhemmalta. Se oli suuri huojennus, vaikka ei hoitoa saanutkaan. Kello alkoi lähestyä kymmentä ja päivystys olisi kaksinkertainen ollut, eikä niiden eläinlääkäri muutenkaan olisi varmaan eksoottisista lemmikeistä tiennyt tai osannut antaa lääkettä ehkä? Jos apteekista saisi jonkun antibiootti glukoosi liouksen tiskin alta. Kannattaa kysyä. Pahinta tässä nyt enää voi.. vanhukselle käydä?

Nyt kun pitäisi juoda ja levätä paljon

 Rohtuneet nenänpielet kirveltää, kun laitoin käsivoidetta. Liman yskiminenkin sattuu.
3kk sähkölasku oli neljäkymppiä, se tuli maksettua.
Pelailisiko sitä taas selainpeliä. En oikein keksi mitään tekemistä, jos teen kittausta ei lasketa. Yöllä söin muutaman palan suklaata tuntien vain rasvaisen filmin suussa.
Eilen laitettiin kankkuun mielialalääke, niin käski mua ottaa syvään henkeen ja sitten se pisti. Kyllä se aine tuntui siellä ja nukuin eri kyljellä, mutta on tässä nyt muutenkin tukala olo. 
Päivystysaulassa kaikki kröhi ja niiskutti, lapset esitti ja ravasi pitkin poikin lauleskellen ja vanhukset kyräili, miten mahdotonta, yksi näppäili pitkillä tekokynsillä puhelintaan näppäilyääniksi. Se oli vähän kuin helvetti, mutta ei tarvinnut olla loppuelämää. Mulla oli maski silti ettei muut saisi mun flunssaa.
Tiedän ettei tämä ole korona vain siitä, että yksi kotitesti oli negatiivinen. Kyllähän mulla on vaikka mitä tuntemuksia, mutta ei mitään kovin selkeää.
Pitäisi kai mennä takaisin nukkumaan? Mikä auttaisi. Täällä on parit viime julkaisut saanut ennätysmäärää näyttökertoja, mutta sitä nopeammin menee se sadantuhannen kävijän rikki tuo laskuri.
Epäilykseni miksi mun kirjoitukset kelpaisi. Joskus tulevaisuuden näkeminen on yhtä tummaa ja likaista vettä, tai mystistä harsoa kuin menneisyyden varjoihin kurottaminen. Silti sitä tietää. Muiden kohtaloista. Raottaa ajatuksia. Jos olet hyvin yksinkertainen olio.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King