Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 30. syyskuuta 2022

bangtits

 Lokakuun aatto. Posti tuli illalla seitsemän maissa. Ostin KAKSI askia röökiä. Toinen sille että näytän raskaana olevalta.

Pitäisi kai tehdä työpäiväkirja tästä viikosta. Työnohjaaja luki rivien välistä ettei mun eiliseen sähköpostiin kannattanut vastata.

Opettelin kai yhden uuden homman tänään. Kaksi viikkoa tehnyt yhtä hommaa tietämättä miksi.

Kirjoitusharjoitus. Toisaalta väsyttäisi. Mietin paljonko mulle valehdellaan, ja mitä jätetään vain kertomatta.

Harjoittelin photoshoppia pitkästä aikaa hetken. Piirsin kollaasipäiväkirjaan yhden violetin sydämen. Voiko olla salaperäisempää? 

torstai 29. syyskuuta 2022

Kahvit omaan syliin

Nyt tuli vähän paskempi olo vielä. Tuntuu että olen väkipakolla mennyt tuonne hommiin.

Mua ei ole palkattu vaan olen vain mennyt... yksi vesi elementiltään kiinalaiselta hevonen sanoi, että se tekee yksin työtä. Olisinkin tuonut synttärikakkuni sinne. Sai minusta päänsäryn. Ja sit ennen lähtöä joku taas mun mielipiteeseen: sitä täältä kyllä löytyy (kun valitin huonosta ergonomiasta)

Ai saatana oikeasti. Kivat mulle.

Vaatimattomasti eteenpäin

 Pikainen synttäripäivitys. Kävin kaupoilla eilen äidin kanssa. Ruokaa ja uusi takki& pipo. Meni jotain parisataa vaikka tarjouksia katseltiinkin. Neljä deodoranttia kun ne oli euron. Lisää kanaa. Jopa kakku!

Olen ihan tyytyväinen. Söin liikaa ja paino nousi pari kiloa kun ravasin vessassa.

Sain myös viinipullon ja röökiaskin. Pärjää. En mä silti juonut. Yöllä nukuin ehkä tunnin. Hyvä näillä eväillä taas painaa…

Twiittailuun menee koko yö jos aloitan. Tajuan nerouteni joskus myöhemmin. Hamsterista aloin olla myös vähän huolissaan.

Pesin ne pyykit vaikka ne jäikin koneeseen ja hiukset vaalensin,  vaikka jätin kumihanskat pois.

Tämä on ihan yleinen syntymäpäivä… kuun lopulla.

Kommelsin yöllä luurin melkein parvekkeelta alas. No mutta alkaa tihkuttaa pisaroita. Sytkärit on taas hukassa molemmat kaksi uutta jotka ostanut. Kaikki taskut etsitty. Huoh? Toivoa on kuin torstain lapsella… 

keskiviikko 28. syyskuuta 2022

kun rakkaus häviää, oletko kuullut itkupelistä

 Eihän näin ole ennen käynyt, mutta rahat_0n neljänteen päivään asti. Sota vaikuttaa pienituloiseen. Vesi on elementtinä sellainen, että se törkkii omia mielipiteitään ja ajatuksiaan muille niiden huomaamatta. onko se manipulointia vai tunnesiirtoa?

Join lonkeron ja pari viimeistä röökiä. Mistään ei tule mitään. Kukaan ei laita mitään. Eilen sentään puhuin puhelimessa pari ihmistä. Soittivat minulle. Jos ratkaisisin kaikkien ongelmat, kukaan ei ikinä hylkäisi. ;'(


Yhdeksännen asteen vaalennuspurkki kohti päärajaa synttäriaattona

Bloggaaminen on yksi näitä ainoita harrastuksia, joissa voi tuulettaa päätä kunnolla, enkä välitä mitään; mitä mielenvirtaa tulee. Joskus on ajatukset oikein jumissa, ja luovuus jäi puolitiehen, jos ei muista sanoja, tai muuten tökkii. 

Herätty kerran viideltä vahingossa vapaapäivänä ja, olisin ehkä voinut siitä vaikka herätä mutta, jatkoin unia. Meninhän mä kerran lauantainakin töihin, eikä siellä ollut ketään – mutta se olikin sahalaitoksella 2007. Kertynyt työeläkkeenä siitä on varmaan jo kohta loppu kun vuosittain saa hädintuskin 20 euroa, että lapsikin olisi oikeassa sen määrästä.

Mun piti ainakin pestä pyykkiä nukkumisen lisäksi tänään ja vaalentaa tyvikasvu. Sen sijaan yritän lisäillä pilkkuja oikeisiin kohtiin. Ai niin, voisi katsoa aamupainon. No juu, yhden sitruuna kuivakakun verran lisää tullut sata grammaa, olipas jännä?

Mietin asioita rasioita. Työjuttuja. Että eivät luultavasti minuakaan ole palkkaamassa kun ottivat tuntipalkkaisen sinne. Parikymppinen, varmaan suhteilla päässyt. Säästävätpähän jossain ja röhönaurut päälle. Mä voin sentään kieltäytyä mistä hommasta vain, koska olen "vain" harjoittelija. Silti teen kaiken täydellisesti ja millimetrin tarkkuudella teknisesti oikein, vaikka siinä nyt menisi huolellisuuteen muutama minuutti enemmän. Hauku konetta mutta anna koneen tehdä kaikki, sitäkö se painajan homma sitten olikin, ei käsityötä vaan nappien painelua?

Paperien ominaisuudet. Mä alan sen verran haperoitua sinne, että kohta puhun paperille ja se minulle... täydellisesti kyllä välillä ne paperit jakaantuu edessäni kuin punainenmeri mooseksen sauvasta. Näen itse työni jäljen, mutta sitä en tiedä onko se asiakkaalle oikein. Onko oikein tuollainen että mun ilmaisesta työstä jää taloon rahat palkata joku muu.

En halua ajatella, kirjoittaa, puhua, enkä tehdä sitä hommaa tällaisilla työehdoilla mutta minkäs teet. En sentään ole hoitaja tai pikaruokalähetti tai joku muu jota kohdeltaisi kuin koiraa ehdoin tahdoin. Työ on pyhää, mutta palkkaa et saa että pidät toiset terveenä, ruokittuina, esitteissään ja julisteissaan, ulkoistutuksissaan ja missä kaikkialla ilmaista talkootyötä on.

Ote kiristyy, saippuoin itseni ja lipsahdan siitä ulos. Ei tarvi puristaa hengiltä, en minä ole teidän paperisotanne tai pieni eläin joka rimpuilee pois juoksupyörästä.

Ihan paskaa etten keksi synttäreiksi mitään tekemistä ja joudun varmaan pizzabuffaan äidin kanssa. Miten olisi. Kattokävely, konsertti, taidenäyttely? Kakkua en tule saamaan näköjään. Ainoa asia mitä haluaisin, tai ystävien seuraa, en ainakaan mennä jälkikäsittelyyn digipainoon, jossa unohdetaan koko asia mutta toisaalta halusinhan minä kadota maan päältä niiden ajaksi. Luulit nuoremmaksi. Puhu sinä pukille.

tiistai 27. syyskuuta 2022

Kansalaistottelemattomuutta hiuksillaan

 Aika ruma olo tänä aamuna. Meikki ehkä piristi pari prosenttia naamaa. Yritän syödä kuitumuroja ja saada kahvia alas. Olisi kai voinut jo eilen vaikka hiukset vaalentaa, kun sekin aikasen ajoin tehdä välillä. Kaverini vuoro ja se taaskaan saanut boksin väriä.

Yhdessä paidassa oli reikä noin navan kohdalla, enkä muutenkaan löytänyt vaatetta päälle. Jos menisi näissä työhousuissa ja mustassa teepaidassa? Jos vielä löytyisi jotain missä ei ole roikkuvia hupparin osia, sekä olisi taskut puhelimelle.

Kanaa löytyisi vielä jääkaapista mutta en ole ehtinyt tekemään kaikkea. Olisi kyllä kaikenlaista mitä valmistaa kuivaeineistä raskaampaa ruokaa. Jos syön suklaalevyn töitten jälkeen, siinä meni jo kalorit överiksi. Loppuilta ruoatta, aamusta maha kurisee. Mihin se mindful eating menikään

Vähän ehkä kadun kun kirjoittanut työkokeilusta suurpiirteittäin. Tätä sekametelisoppaan lusikkaa vielä puuttuisi. Mutta yleensä aamuinen morkkis eilisillan somejaoista on hyvä juttu. Eipähän ainakaan kadu aina huomista, vaan jälkiviisaus potkii.

Eikä tässä mitään järkeä näin aamuseiskalta. Pitää ottaa herätyksiä pois. Harmittaa kun tänään toi mun kaksoisleuka on jotenkin erityisen suurta huomiota herättävä omiin silmiini. Silmät on jotenkin pienet, hiukset ei kehystä kasvoja, suupielet alaspäin, iso nenä, no tajuutte varmaan. Sisäelinten ympärillä läskiä. Ei voi ikinä olla mihinkään tyytyväinen. Jos olisin, olisin sika.

Menkää seikkailuun ja löytäkää sanoiksi pukematon tarina historiasta joka muutti kaiken iäksi.

maanantai 26. syyskuuta 2022

En tiedä mikä olen, missä olen ja kenelle ja pääkin alkoi jo sekoo mut silti tunsin paikkani maailmassa kuin Lassie löytää kotiin

 Mumsmumsmums. Vaaleaa maitosuklaata. Fazerin punainen. Ja pepsimys maximaattius! Akku loppuu piakkoin puhelimesta kun huudatan. Luin saamani kirjekaverin kirjeen. Ehdotti kollaasi journalien vaihtoa joita tehtäisi joulukuu. Lowkey.
Hain postista äkkiä sen jutun mitä ei viikonloppuna ehtinyt. Saatoin nähdä paheksuvia tuttuja. Olin kyllä jo työni tehnyt siltä päivältä! Olin ajoissa puoli tuntia aamusta, joten laitoin putiikkini kiinni saman verran aikaisin, kun en päässyt edes tekee sitä mitä olin, joka päivä jo tehnyt edes "jotain". Sitä paitsi ei heille tunnu olevan väliä mun työajoilla.
Mitäs askartelua sitten? Katsoi aaumyöstä 6.jakson lohikäärmeitä. Enkä sitten enää uskaltautunut uudestaan nukahdella.
Yksi työkaveri oli niin söpö kun se punastui. Tosin ehkä enemmän niistä rei'istä kuin minun jutuille xD ei mahdu+ pyytää (Ehkä) uuden
Vähän ehkä olin siinä kateellinen näille harjoittelijoille jotka sai pääsyn ekana työpäivänä jo tunnukset niihin systeemeihin. Olisin itsekin aloitteellisempi jos ei tarvisi aina hyväksyttää kaikkia, ja onhan mulla alan koulutus PRKL.
Ehkä en tuu ikinä saamaan työsähköpostia. On mulla kyl Tampereen yliopiston sähköposti. Sitäkään kurssia tehnyt ehkä 0% kun nyt joutusin työskentelee.
Kismittää kun ei saa palkkaa. Olen kuin radioasema. Sitä saa mitä vetää perässään ja mikäli pääsee pään päälle, niin pulkkamäkeä alas :P 
Jaja eilen illalla meni rahat pitsaan yhyy
Synttärit yksin ja persauki, taidan revetä itkuun juhlinnan sijasta. tired ja wired not
Aamulla taisin photoshoppaa yhden selfien mutta en nyt ratkea sellaisiin kuvatuksiin. Huomenna ehkä töitten jälkeen vaalennan pään. Jos puhun keskiviikon itselleni työpäiväksi ja oonkin sitten virallisen b-day:n ypöyksin yskiskelee torsdagenina joo hyvä suunnittelma!!!!
Puhkeeko toi taivas tiputtaa jotakin märkää alas vai tummuuko se jo tähän aikaan vuodesta noin pimeäksi?

Muoks. eli edit. Päivitän tätä nyt kuvalla! Haluisin osallistua halloween kilpailuun, jossa voisi voittaa lahjakorttia. Alle tonnin ja päälle tonnin seuraaja tilit: eri palkinnot

Laskekaapas mun tiktok seuraajat heiiiii?

Tänään tuli kuvattua videota. Ehkä joskus tulen ihan ammattikuvaajaksi mutta se audiovisuaalinen AMK tutkinto ei houkuta edes sijainti eikä hakutehtävät

Hampsteri sai riisipiirakkaa pienen kulman. Ravintoarvothan oli pielessä siinä mutta on se vähän kaikkista ruokajsa (heh)
täällä oli mainos lakifirmasta!!! siinä oli sellainen jumalattaren kuva kun annoin piakkoin lakimies (gradua vailla) sukulaiselle joku joulu? Paitsi että panssarissa vähän sinistä ja muutenkin 400x hienompana, eli jos se on photoshopattu niin ei olisi todellista mukamas muka häh? Vähänsama kuin jos kehä3:sen ulkopuoliset sorsat oisi yhtään sen vähemmän joukkoraiskaajia eiku (...)

sunnuntai 25. syyskuuta 2022

sketchy & skele .jpg

 NO INTERNET. Well, while I restarted my modem on and off again I wrote in my journal and on envelopes my little poetries. It goes like 

For reals
Make new memories
all this life does
is steal your possessions

I was thinking about things my ex must have stolen from me because they are no longer accounted for. Why he steal my souvenirs from London and Greece, as if we had a relationship then while he was supporting his parents and drinking himself to death. None of my business. Although at least I got rid of him. No material possession is more worth to me than getting him the fuck out of my life.

But really thoo? My prayer beads and hourglass replica? There was a time I'd get my ass kicked for defending a mug from London, to not be used, but now I just am glad I have something left of them like my teeth that aunt greeted with her fists when I was still 17.. no police in sight

I'm burning candles and turning higher my radiators. My pants come up to my bra. No low risers here ever. I hated jeans when I was little but then I got a pair of big  flowery jeans and came to my senses. Was listening to some more nu metal/grunge with wireless headphones and iPhone in my bra vacuuming the floors since like summer when I was dogsitting and there was still fur everywhere among the dust and pieces of snack and other human ash, just visible in nooks and corners.

Everybody is high on something, even priests and girls next door. Rx Medicate. Pharmaceuticals offer drugs to side effects of drugs and therefore a patient stays as patient for the rest of their life.

All I am left with is trash anyway. You can get attached to nuts and bolts you have no idea where they even came from. Although they are just scraps. I wouldn't sell my most priceless things and I need them still, but like, if I ever used them instead. Metaverse does not lure me to using their headset and nintendo switch games are rather boring when you can just transfer the pokemon from other games and do the quest without actually doing open world things, and who cares if you see and catch them all, they are just generated anyway.

Monthly fees.... won't get into them but I got like a pokemon Home, and I switch between the streaming services a lot... depends... on hbo max everything is like from early 2000's and then somehow house of dragons? Same thing with prime video, it's all old, like disney plus old, but to rewatch or continue The Rings of Power every week just one measly episode and call it building community-

I hate spotify's ads but to play a full album of a fav artist and pick freely is that all you got for paying for ? I've seen what's on netflix and I get it maybe every six months to binge on something until it takes me an hour to pick anything even

Stupid entertainment. If you are not content, you pay for content?

Not a thing worth mentioning maybe I should post pictures insteadSä voit sietää vaan, koska syyn varjolla leikit sä ystävää

 Söin pari karjalanpiirakkaa, join vanhaa kahvia, tein nuudeleita yhden, ja lämpimän voileivän kinkulla ja juustolla. Mietin tilaisiko pitsaa. Eihän tässä nälkä lähde kun mitään ei huvita syödä, rankaista itseään vain. Toisaalta voisi katsella jotakin sarjoja tai elokuvaa jos en olisi jo katsonut jotakin mikä nyt tässä maassa ei näkyisi. Eilen laitoin kanoja uuniin ja sit se kärtsä lemusi täällä hetken. Illemmalla mussutin leipiä ja patongin kun olisi jo voinut olla nukkumassa. 

Ja meninkin ajoissa nukkumaan ja heräsin vasta tuossa tunti sitten. Piti lähteä ärrälle, kävin vain lähikaupassa ostamassa kaljan ja siiderin. Sain viestiä että joku kaipasi mun seuraa, niin häneltä sitten sain sellaista mitä en olisi halunnut mutta en osannut kieltäytyäkään tuomasta. Kaikki viina ei ole lonkeroa, enkä polta punaistakaan. Yhden sain alas lonkeron kakien ja pärskien, mutta ei se litku juotavaa ole. Jätti jonkun hanskan tänne, eikä jäänyt sekuntiakaan ylimääräistä kun kuntoutukseen menoa sunnuntaiksi. Tänään piti päivällä saada miehistä seuraa taas, mutta hän on vähän kuin ilmetty eksäni että sen vanhemmat ilmeisesti käymässä eikä voinutkaan sitten. Facebook dating helmiä nämä löytöni. Ehkä se tyttökaveri oli oikeassa että kaikki suomalaiset on mammanpoikia tai jotain sinne päin

Katsoin Vampire Academy uutta sarjaa netistä, kun sitä ei vielä pysty striimailemaan tosiaan vaan pitää olla Amerikan maaperällä. Piti varmaan alkaa kirjoitus englanniksi, mutta en osaa päättää mitään tänäänkään.

dislikes and turn-offs list

 • salmiakki
 • vadelma, melonit, kirsikka
 • lonkero, tupakka paitsi menthol
 • seksissä etenkin suuseksin vastaanottaminen
 • vanhempien luona asuminen nelikymppiseksi
 • myös se, että heitetään pois vanhemmilta heti eikä melkein 18-vuotta täytettyäkään
 • kun ei saa ikinä mitä haluaa, vaan pitää oppia kantapään kautta kaikki tai tehdä aina kaikki itse koska kukaan ei ikinä tule pelastaa sua
 • se ettei ihmiset tajua miten ikimuistoisia sulle muistot voi olla vaan että jokin asia on "psykoottista" siitä ainoasta syystä ettei psykiatri tiedä siitä mitään

Mutta eiköhän se lista siitä vielä joskus sisällytä myös mun allergiat ja muut heikkoudet joita hyväkseen käyttää, koska mun kuolinsyy tulee varmaan olemaan jokin uskonnollinen murha koska "eihän kukaan ole ikinä kuollut vanhuuteen" jos ei ota huomioon että solujen rappeutuminen on sama asia kuin vanhuus! Leikkivät sanoilla nuo papit ja seurakuntailijat, mutta eivätpähän ole sielunlääkäreitä nähneetkään tai muuta korkeakoulutettua kjeh onneksi suurin osa tieteellisestä tiedosta on maksumuurin takana ,ettei siinnä

Luitko jo pois kaikki?

lauantai 24. syyskuuta 2022

Viikonlopun murheet

Ulosotossa varmaan 8 tonnista muutama. Maksan sata euroa yhtä maksusopimusta ensi vuoteen yhtä homeista irtisanomiskuukauden vuokraa 2016, sekä 2,5 tonnin laitemaksu velkaa takuueläkkeestä jonka sain jonkun eksän puhelinkuoren kaupanpäälle. Mistään en löydä sellaisia rahoja tuskin koskaan. Enkä ole pyytänyt. Tupakkaan menee neljäsosa mun rahoista vuodessa. Jos mä nyt jääkaapin saan täyteen tai tilattua uutta vaatetta kerran vuodessa, niin se ei tule yksin. Kun mulla on töitä, niin stressaan vähemmän kun on jotakin tekemistä. Vaikka sit olisi joku euron kuntoutusraha päivässä kuukauden ajalta, kun en saa edes vähimmäismäärää sitä, menee verot ja sitä nyt sit pysty ulosmittaa. Eivät kyllä ole ilmoittaneet, että minulta pystyisi jotakin lainoilla maksettuja lainoja ulosmittaa. Siksi en mainosta lainapalveluita varsinkaan enää, vaikka olisi ainoa maksettu mainos mitä pyytävät. Puhtaat paperit ei löydy. Olisi kiva pitää synttärijuhlat ja halloween kauhukemut. Silti ei ole ketä kutsua, enkä halua siivota. Voin mieluummin pahoin kesäiset koirankarvat nurkissa, kuin imuroin huonosti vetävillä imuroinneilla… 2011 otin yhden satasen lainan ja loppu on historiaa… mihin sitä rahaa tarvitsee. Olen vaiennut pitkään elämäntyylistäni tai mistä olen saanut tavaraa nurkkiin. Aina kun on pelko perseen alla että rahat viedään, niin käytän ne tatuointiin tai pelikoneeseen. MacBook on jo viisi vuotta vanha joten se on maksettu. Koulusta voitin iPadin mutta sen möin pois. Löysin vaan jonkun lapun siitäkin, mutta työsopparin olen hukannut ettei se ainakaan mun paksuun osallistumistodistus kansioon ole päätynyt. Koska aina olen kovasti "yrittänyt" kuntoutua monet vuodet kun Kela sitä on tarkkaan seurannut. 


perjantai 23. syyskuuta 2022

okran keltaisen ruskea pyllyote niskavilloista

Välttelen yhtä juttua (soittaa varmistaa että se hoitsu hoitaisi) kuin ruttoa, vaikka mun elämä riippuukin niistä tuloista joihin joka vuosi tarttee ostaa uutta ydinjätepaperia psykiatrilta. Henkilösuojatieto jotain juttu,-jätettä nääs. Että voitteko jälleen ystävällisemmin jatkaa muun etuuksia taas ensi vuonnakin. Päätöksissä oli jonoa 1.5-2kk ja pelottaa jäädä tyhjän päälle.

Kuuntelen nu metal/grunge radiota. Näitä voisi kuunnella vaikka päänsä puhki. Se vaatelähetys tulee sittenkin kotiin joten en tiedä mikä paketti siellä ärrällä sitten on??!

Tungin hamsterille pikkuisen porkkanaa ja paprikaa jääkaapinkylmänä. En tiedä miksi omatunto soimaa minua, vaikka vanhus voi kyllä hyvin..? Eksoottinen pikkueläin.

Samat skeemat päivästä toiseen. Harvat ja valitut minuun luottaa. Tietotaitulit, ei vaan... ne jotka ei saa edes lapsilukkoa auki putkenavaajasta- eikä metallitölkkiä osaa käyttää purkinavaajaa esimerkiksi, mutta ehkäpä muutama aivovamma aiheuttaa avuttomuutta, ettei siinä hävettävää ole. Laajakatseisuutta vaaditaan ja minä osaan ottaa itselleni tilaa kauaspois muista suorastaan psykoottisen onnellisesti :3

klikkelis klokkelis bumtstisbumtsis... minäkö lepäisin nukkumattoman yön jälkeen. En osaa nukkua mutta en pysyä hereilläkään, mitä turhaa elossa oloa -3days grace ainoa biisi mitä löytyi sitten uudempaa, että so called lifeen pitäisi hankkia jotain millä saa pään sekaisin. Mikä aika olla elossa uuurggh

Varmaan kerroinkin että totaa. En tartte omaa pateettistä itseäni koska vihaan minua itseäni yeah yeah godsmack. Tätä tällaista etten ota tosissanikaan näitä selkeesti öö mikä se sana nyt on, virgin suomeksi... neitsyt, niin neitseellisiä miesenergioita. Ei saa sekoittaa hyveelliseen.

Teen parhaani mitä kykenen. do or do not, there is no try -yoda

mutta yrittää pitää 247365

torstai 22. syyskuuta 2022

Ei sitten vahingossakaan päätä tai häntää elämän pohjaltakaan löynny juurta eikä jaksainta

 Tämä on paras kaikista maailmoista ja minulla menee hyvin. Voi kiitos Siri. Yritin laittaa sanelun päälle, ettei aina tarvisi näpytellä.

Sissus soikoon, kun mun jalat on viety suustani kyllä nyt. Menin kommentoimaan yhteen Tiia Konttisen instagram kuvaan ja tyyppi pisti kovat kurkkuun. Ihan eri näkemykset hänellä&minulla, mitä bloggaaminen on, ja mitä varten ammattilaiset niitä tekisi.

 • Alunperin ehkä joo blogi oli Googlen yrityksen työntekijöiden avoimuutta siitä mitä siellä oikein tehdään. 
 • (lähde, robert scoble vaimoineen Blogit &business, pari ekaa sivua mitä nyt jaksoi lukea 2005 ostanut ja nykyään omistaa Teslan jo hyi)
 • sirisepä siriseni sirputtelemalla sirkuttelusi

  Meikäläinen tarvitsee ravistelua kun kirjoittelen niitä näitä yksityisiä enkä edes enää tiedä mistä kirjoitan, ellei sitten jotakin hyödyllistä tupsahda lause tai kaksi elämästä, totuudesta, elämän tarkoituksesta, epäreiluudesta, köyhän kuolemasta ja hamsterin papanoista... juu neiti ymmärtää tämän HAMSTERI sanan ja tuli kakkapöksy vetää vettä vesipullosta, raaps raaps vessapaperia poskiin

  Jos et ole katsonut läpi Valtaistuinpeliä kuten minä, niin. Ääh, aa, unohdan aina ettei kaikilla ole samoja tilejä ties missä joista itsekään pysy perässä. öö, kaikki samaa yhtiötä loppuviimein. Kirjautumisia. Mikä on webbikolmonen? okeoke hajautettu nettinen.. hmm, siinä on se huono puoli kun kaikki mittatilataan tekoälyltä sun omaa maailmankuvaa vahvistusharhauttamaan, että kaikki on ihan eri maailmoissa eikä osaa kohdata enää muita ihmisiä -- johon tietty ollaankin jo menty.

  Yksikään ei huomannut bussissa miten mua kiusasi ampiainen. Kaikki omissa melankolioissaan. Tartuin toimeen kuiteskin. Oli se sit kuvitteellinen tai oikea ampiainen, nyt en osaa enää ajatella hänen elämänsä arvoa. Kaikki toppatakkien täytteet otetaan eläviltä ankoilta ja hanhilta irti jossain Kiinassa. Suomalaiset vetää pari miljoonaa porsasta vuodessa kitaan, jotka elää sikapitkän alle puolen vuoden elämän. Siinä ei montaa puolen tunnin orkkua ehdi saada. Mutta eläinten oikeudet on sitä viherpiiperrys filosofiaa johon ei ole mielipidettä, koska jos haluaisin lyhentää omaa elämääni eläimen elämän verran joka kerran kun päätän mitä söisin tai kuka nyt tappaa tuonkin raadon... ei se vaikuttaisi toisiin sen enempää ja miten kaltoin käy eläimien elämä jotka enää kuulu luontoonkaan?

  humanizing. Kröhöm. Siitä on vuosi kun käytin mäkkäri sovellusta. 3kk kun tarjosin bloggaukseen yksityisopetusta 10e/tunti (superprof). Vielä kauemmin aikaa on kestänyt että päätyisin tehdä digipainoon jälkikäsittelyä. Valtiota ja Kelaa ei voi tuntea, koska instituutiot ei ole korporaalisia. Mut eihän aivojansakaan tunne vaikka kuinka vihloisi, että miten ne tänään lilluu ja kuinka satunnaisia sähköpurkauksia unissa tänään olikaan?

  Nukuin tosi hirveän paljon ja nyt mulla oli aika energinen iltapäivä, mutta sitten jotenkin hiipui kyl nyt taas mielenkiinto ihan kaikkea kohti juurikin suoraa 1-3sek katsekontaktia...

  hmm. piti tulla 1,5 kg plus size vaatetta asokselta mut ne ryöstettiin lähimmälle ärrälle, ja vasta huomenna tyrkyllä viiden jälk.

  Mitähän mun piti? Ostinko mä syötävää jääkaappiin? Vai tilaisiko nyt illaksi sen perhanan pitserian kinkku-ananas-ranskalaiset pitsan tosta lähimmästä karvakäsien ravintolasta... kylmenee...

  no mutta faksihalit kuiteskii; koska ei elämässä ehdi kunnolla jos ei mene itse ja käske muiden tehdä perässä. En tule toimeen kiinalaiselta koirien kanssa, koska en ole lammas ja hiiltää kärvennän tuollaiset koirat ja muut seuraajat kärventämällä oman mielialani huonommaksi vain suupalana, heitä hitaita olentoja eiku, köyhät ritarithan sitä herkkuruokaa oli?

  A-kalja kioskeihin. Viikon päästä yksinäiset synttäribileet.

  Melko vaivalloisen pintapuolisesti tutustunut keihinkään tällä autistisella logiikalla. Pimenee pimenee, syksy etenee... niinkös. Monella mieli apea, toisen juoksee apeuden pois. Tömps tömps möhköfantti taivaan kaunis vaaleanpunainen heloitus poskilla ja vaatteetkin sävy sävyyn. Ihraläskipelkoviha. En nyt edes odota että jaksaisin kirjoitella tätä loppuun mutta turhaa saa pyytämättäkin

  Hihi, kjeh. En mä nussia osaa pilkkuakaan vanha kunnon kankea persiiseen ja isoa jöötiä. Miks varte tätä blogia luettaisiin? Päivittäin käytän liian paljon aikaa tällaisee


  P.S. Tunnin kirjoitus ja abouttiarallaa säästyin instagrammailemasta ja twiipperöimästä ja muitten varastamasta häsäreitäni lärvikirjoista tai muuta lättyäskii.. pitäisi kyl tiktokkia jatkaa mutku kukaan ei o katsonut kun juon kurkkupurkin mehut ja pickle juice laulaa siin "you can't pick or choose" muthei-> olen vaaka ja vaaka... plääpläpläpläp

  Eli yhteenputkeenkaikki samaanpipoon ja lemppari sanani ei ole sukka *avaa telkkarin valonlähteeksi ja jotain helkkarin ******* (passivoidun enkä enää mieti hevonp...ääkään nimim pilapuhelu vaipuhella piu    pihalle puu    lippue hula    apple huilu    

  huipulle pa    hela luuppi    lippue halu    ella huippu    

  hepuli pula    heppa luuli    puulle piha    alle huippu    

  hepuli paul    piehl pulua    luule hippa    

  hepuli lupa    piehl paluu    luule happi    

  liehu lappu    helpi pulua    eppu hillua    

  heilu lappu    helpi paluu    leila huppu    

  puhelu pila    hei pupulla    palle puhui    

  puhelu alpi    pullea phui    apple luihu    

  puhe pullia    pullea hupi    apple huuli    ❤️

  keskiviikko 21. syyskuuta 2022

  unlock the traffic jam in everybody's head

   Aamulla kävi vähän hassusti. En saanut jalkoja hereille. Olisin lähtenyt työkokeiluun sinne oikealle työpaikallekin. Puuttui enää kengät jalasta ja että lähtisin. Laskin ulkotakin pois päältä ja meninkin nukkumaan. Laitoin töihin tekstiviestin, että olen tämän päivän pois. Nukahdin ja nukuin melkein yhteen asti vaatteet päällä vain sängyssä.

  Että sellainen mielenterveyspäivä. Se on mahdoton, tuntea itseään arvostetuksi, kun koulutuksen on maksanut valtio ja sitten kansaneläkelaitos pakottaa kuntoutumaan vaikka ollut poissa työelämästä nuorelta aikuisiältä saakka. Ehkä olisin jaksanut jos olisin vetänyt aamupalaa.

  Ei nyt kannata enää jossitella.

  En mä sentään mitään pahaa ole tehnyt. Paremmin mulla olisi mennyt kun olisi saanut taas ilmaisen lounaan. Kaapit on melko tyhjät. Rahaa tulee huomenna ja siitä laskuihin suurin osa. Mä olen itsenäinen, mutta en niin itsenäinen. Harmittaa vain kaikki. Tuhlaan aikaani aina.

  Muoks. 

  Ai niin, unohdin että kuntoutusrahasta menee vielä 40% veroakin joten mulle ei jää tästä noin niinku mitään käteen edelleenkään. Alle kaksi euroa päivä.

  Olen lopettamassa joka mahdollisuuden tullen mun kuntoutusta. Olisi pitänyt sanoa että olen kipeä ja poissaolo oli saikkua. Yksi vapaapäivä. Jumalakin lepäsi seitsemäntenä päivänä.

  Kun herännyt joskus ennen 6-7 aamulla että ehtii kahdeksan jälkeen lähtevään bussiin pysäkille tai jos lähtee puoli 9, niin myöhästyisi. Mulla kestää herääminen jo muutenkin, ja siinä sit ehtiä kasaa ittensä ja ajatuksensa. Kotona on kolmelta ja sit vielä syö jotakin siinä ehkä tai katsoo jonkun sarjan jostain. 

  Eilen katsoin ihan huonoa elokuvaa. Siinä oli jollain pikkutytöllä harhaluulo että hän tappaa jättiläisiä, vaikka se oli jotain mielensairautta kun oli menettänyt äitinsä. Tuollaiset on aina raskaita katsoa.

  tiistai 20. syyskuuta 2022

  Varmaan aika heikko itsetunto kaikkein parhaimmaksi etten enää ole hormoniheikko työhön rakastuja aknepäinen turta pillunpäälläistuja eiku punnerruksia viisi jos alennun kielenkäyttöön #hillittömyys

   Tänään kävi onni tai tuuri tai jokin intuitio potki mua siten että satuin olemaan paikoissa sopiviin aikoihin. Ei se, että törmäsin yhteen parisuhdebloggaajaan mun aamun bussireitillä. Mutta että lähdin myös vetää 10 min aiemmin, koska bussi oli kaksi minuuttia ajoissa ja seuraavaan menisi puoli tuntia.

  Kävin hankkimassa vikoilla rahoilla röökiaskin. Vähän ehkä väsyttää. Jalkakylpy voisi taas tehdä hyvää rasittuneille jaloille. En mä kauheasti ehtinyt seisoskella, mutta mitä nyt pari puhtaaksileikkuuta A4 ja A5 täydellisiä ja sitten paketoida ne postiin ja kuriiroitavaksi... jonka lisäksi laminoin kansia. Ne oli niin täydellisesti leikattu mun puolesta jotenkin joka ikistä leikkuumerkkiä pitkin ja oikean kokoiseksi lähes millimetrilleen, etten edes näyttänyt niitä mun ohjaajalle. Sen verran olin hyväkäs.

  Sillä välin Tiktok liveä pitää jokin suomen julkkishomo askarrellen keittiösaksilla jotakin muistivihkoa tarroilla ym mitä sille ollaan lähtetty pienoisyrittäjät jotka saa mainosta kai... Kunpa meinaan munkin vihkot ei olisi niin huonoja että lyijykynäkin tulee läpi. Se on kirous tällä alalla, kun huono paperi ei enää kelpaa. C:

  Oikeesti kauhea väsytys. Yksi naapuri onnitteli töistä. Yksi pitää yöt läpeensä tässä energiakriisissä jotain jouluvalopalloja. Alanko minäkin, tosin mulla on vaan niitä fairy lightseja sekä tuollainen sähkökynttelikkö. En tosiaan. Mun sähköntuottaja ei ehkä ole kiristämässä hintoja mutta jos mä nyt reilun kilowatin päivässä käytän.

  Eikä siinä oikeastaan muuta. Pussitin yhtä projektia kolmessa päivässä tuhat kappaletta omin kätösin. Älä google ihmettele miksi haen "hemoglobiini ulosteesta" tää on vaan joku kakkajuttu töissä xDxD kahvikin oli päässyt loppumaan ja siitä kiistailtiin kuka hakee. Olin ehdottaa että pistäkää harjoittelija asialle, mutta en sitten kehdannut. Ties vaikka tunkisivat mulle omatkin työnsä että morjens. Pitäkää kahvituksenne.

  Mutta joo. Työnohjaaja mielen ry:ltäkin vieraili aamusta. Tietää varmaan yhtä paljon mun alan töistä, tai laitteista tai muusta- kun minä tiesin kun aloitin opiskelee. Mikä ihmeen painotuote?! Onneksi mä nyt jotenkin tredussa jälkikäsittelyä tein siinä. Toiset oli sitä alkupään suunnitelijoita ja graafikoita eli he jotka mielivaltaisesti tunkee leikkuumerkit yms. He toki voi myös tehdä pelejä tai 3D animaatiota, mitä nyt sitten piirtää kuvanmuokkaus softilla tai jotain webbii.

  On huvittanut kirjoittaa koulukavereista parille ja kertoa mitä oon päässyt "tekemään" mutta en sit tiedä heidän nykyelämäntilanteistansa. Joku oli valmistunut jo 2012 painajaksi. Ainoa ero etten stiftaa, nuuttaa, huolla koneita, sido, liimaa käsin selkämyksiä mutta oon mä siis vähän jotakin niitäkin koulussa jonkinlaista juttua syöttänyt niihinkin... niin ja folioinut omaa pakkaussuunnitelmaa, ja perferoinut jotain käyntikortteja... kaikkeen eri koneet ja sydeemit, huom. "Et sä kaikkea voi tehdä" voisinpas jos joku haluaisi et keksin pyörän uudestaan kun rahasta sovittiin. Tietty vaatisi vähän silmää jos jotain logoa pitäisi ... ai niin no teinhän mä yhden logon ilmaiseksi sille hevostelujutulle

  Et jos sekavasta aletaan, niin aletaan tosielämään sovelluttamisesta siitä kaikkea, mitä mä tiedän. Aistitonta välitöntä tietoa kuulkaatten. Havainnoimista. Ei ehkä parisuhteen mutta alan kuin alan. Koska mun motto on aion todellakin hallita. Lohikäärmeiden on tuo motto moto joo jeah quu- kuulkaas kuulkaatten kulkekaatten kanssakärsijät rakkahat ylinäytellijät sitten viimeisen 60 sukupolven ollut tällaisia ahdistujoita. Minäkin pitkään luulin että olin ahdistunut? Ne taisi olla mitätöntä sydänsurua. Masennuslääkkeiden aloitus toi oikeat ahdistukset ja sitten ne loppuikin. Ihmisten läheisyydessä hissuksiin, vaikka sit joku kahvinkeitintä lataisi ettekä sanoisi mitään.

  Tai no siis enhän mä mitään sanokaan. "Mä jäisin tossa seuraavalla.", "Moi", ja ja... hejdå?

  Söin aamusta kuitumuroja. Olin talvitakissa takki auki. Unohdin huivini sitten kokonaan.

  PArhAUtTA<3<3 Hamsteri sai eilen sisustaa heinää terraarionsa. Mä oon sitä jalkakylpyä vailla. Mustaa sukka nöyhtää varpaissa. Olisipa jo mun synttärit mutta ku. Tänään tuli vaan yksi onnittelukortti jo. Parahin Yvonne Philadelphiasta, Amerikasta. Sillä on vieläkin mun vanha osoite.

  Eikä tässä ole ehtinyt ottaa kuuleviin korviinsakaan mitä kaikkea. Hetkiä. Junan alta meni bussi ja juna jyrisi silleen. Tavalla omallansa kun joskus meni junaradalla öisin Rautatieläisentieltä ohitse öisin. Naapurin Jonnen kanssa katsomassa Pocahontas. Silloinkaan sanonut mitään. Oltiin kyl lapsina toisemme varmaan nähty viuhahtamassa alasti, ei siinä.

  Kaikkien aivot on niin yksilöllisiä. Entäs sit jos olen introspektiivinen sisäänpäinkääntyjä passiivinen "jakomielitautinen". Sitä samaa itsetutkiskelua teille. Of course, my horse. Itsetiedostus on varmaan enempi teidän juttuja. *ojentaa mikrofonin seuraavalle* Enkä tarkoita että kiinalaiselta horoskoopilta näyttää edes ulkoapäin samalle koko vuosikerta. Hupia vain. Keksipä ittesi uurestahan et sillä viisii mut joo rankaisen itseäni nyt tästä ylimääräisestä aivotyöskentelystä. Taas vaihteeksi. Alkoi. hyvin. Jaa että syksyinen alkutalviko

  air is fresh, pack it in plastic and send to the moon

  maanantai 19. syyskuuta 2022

  But, my child, let me give you some further advice: Be careful, for writing books is endless, and much study wears you out. --Ecclesiastes 12:12

   Tulin työkokeilusta kaupan kautta kotiin. Bussissa olin varmaan tuima ilme naamalla. Sori vaan kanssakärsijät, mutta ajatettelin korkeintaan jo ällöä reisien sheivaamista ja varpaankynsien leikkuuta jotka sitten toteutinkin. Pesin myös viikonlopulta unohtunutta pyykkiä koneellisen. 
  Lämmitin mikrossa jotakin puoleenhintaan ollutta kanavarrasta ja kylkeen perunamuusia ja sokeritonta keltaista limsaa. Jaffoista ja Fantoista en kuitenkaan välitä, että ihan mountain dewta oli...
  Join pari vajaata kuppia kahviakin röissä ekaa kertaa. Kirjoitin siitä jo sen päiväkirjan salassapitovelvoituneelle. Työnohjaaja sähköpyöräilee aamusta sit luoksemme paikalle. Vähän olen ehkä referoinut painoviestinnän tekniikka koulukirjaani paremman puutteessa siihen eikä siinä sitten antiikin ajoista asti tarvinnut filosofistella.
  Nukahdin melko pian kymmenen maissa kun puhuin bestikselle puhelimessa jotain vielä. Päätin herätä aiemmin. Se nyt on melko sama olenko minuutin myöhässä vai ainakin vartin ajoissa. Ryysiksiä jos välttelee, niin ajoissa ei mene. Sitä paitsi TKL on saatanasta ikärasisteja koska "kun täytät 30 vuotta niin opiskelusi loppuu siihen"
  huom. neljä vuotta sitten jo. Aika sopivasti ehdin saada jatko-opinto oikeudet toisaalta... youtube ehdottaa mulle kaikenlaista opiskeluun liittyviä sisältöä videota enkä nyt ole varma miten siitä kykenee oppimaan opiskelemaan. Jos opit jotakin niin kenellä toisaalta on oikeus sitä tietoa myydä – että mihin pystyt sitten viittaamaan lähteenä? 60% netistä on botteja, loput 40% on keksittyjä sitaatteja ja meemejä ja kissavideoita. Ja suurin osa tilastoistakin, tai ainakin pylväsdiagrammeista, on keksittyjä tai tulkintoja määrästä x kerättyä informaatiota jos nyt niin hyvin käy että otos on jotain järkevää tilastoetiikkaa
  no vidudt kiinnosti meitiä. Tw painopuhe: Jos tykkäisin ruoasta ja söisin vähän liikaa, niin saattaisihan tuota edelleen pahentua minunkin kehon vaivat ja ongelmat. Mutku tää noin 125 kiloa on sellainen että no ok jos mä vähän liikaa syön niin pari kiloa tippuu pois jo syömällä tavallisesti kuten ennenkin. Ei pysty kiihdyttää painonnousua millään. Ellen sitten... keksi jotakin radikaalia nestemäistä dieettiä eikä sellaisiin ole varaa niihinkään... viimeinen mahdollinen paino jostei enää nousta oujea kun niin jumiin päässyt. Kaksi viikkoa trendasi alas, nyt on taas näin. Askeleita on toki tullut 200% enemmän mutta vaikka kävelty 10k askelia keskimäärin joka päivä 2018 =sekään ei heilauttanut mitenkään puoleen toiseen.
  Mä vähän muistelin aamulla sohvalla unelmoin jotakin lukioajan vanhojentanssi harjoituksia ja niiden cringeyttä kertakaikkiaan<3
  Jaksaa painaa kunnes tempaisen. Vähän oli tuossa kesken lohikäärmeiden suku sarjaakin katselu.

  sunnuntai 18. syyskuuta 2022

  Älä tule paha henki, minun ruumiistani kaikkoa mutta joo sinnepäin silläviis

  Pääsisinköhän Kaiku kortilla ilmaiseksi kattelee Brad Pittin taidenäyttelyä. Toisaalta sen verran lähellä oli mikki kyllä yleltä, sen turpaa, että kuului sylki huulia vasten, kun se raotti suutta ennen kuin väläytti pittimäisen hymyn
  The fuck? Joku yritti soittaa Facetime videota? Gambiasta jokin skämmi todennäköisesti. Missä olinkaan... aamusta kävin postiin viemässä tori.fi:ssä myymäni sandaalit. Malliyksilöksi sanottiin, oli se paketointini. Tulin kotiin ja tein pitsaa pellillisen katkarapuineen. 

  Äsken tulin suihkusta, kun värjäsin hiusten latvat kevytvärillä, kullanpunaisiksi eri jotakin oranssia. Yritin kuivatella hiustenkuivaajalla mutta siinä menisi ikuisuus kuivuessa paksujen hiusteni. Ehkä pitäisi tasoittaa taas joskus, kun nämä vain kasvaa vain pituutta ainiaan..

  Eilen söin myös herkkuja illalla myöhään, katsoin televisiosta mitä sattui tulemaan ja whatsappia. Maissinaksuja ja salsaa sekä tuubin jädee. Ei jaksa innostaa laihduttaminen mutta ei sen puoleen tee mieli muutakaan...

  Sain sittenkin ladattua tähän Photoshopin eilen. Testailin filttereitä. Siirsin ulkoiselle kovalevylle tiedostoja ja yritin tilaa tehdä. Lopulta tyhjä tila pomppasi itsekseen 600:sta megatavusta 32:een gigatavuun.

  Se kaveri jonka puolesta puhuin oikeudessa, saanut kaksi epilepsiakohtausta ja ilmeisesti sairaalaan vieneet tiputukseen ja silleen... ihan sama mitä mulle kävis, mutta onneksi ei ole mun elämä tuollaista... ihminen on niin hauras. Kehui mun muistia ja hamsteria ja sillee. Hamsteri erakoituu kaiken päivät ja kun menen nukkumaan niin aktivoituu.. ostin sille paprikaa 

  Huomenna taas työkokeilua. Mietin mikä psykiatrien mielestä on se työn määritelmä, kun jos sitä rakastaa niin sitten se on heidän työnsä ja ne kliiniset jutut mitä ne toisista kirjoittaa on täysin epämiellyttäviä ja sairaita, ankeita kuvauksia.

  Nukuin eilisen päivän ohi ja nytkin kyllä houkuttaisi pistää nukkumatin maille. En tiiä, voisi ostaa vaikka mitä kuukausimatkulla palveluita spotifya ja netflixiä tai disneyplussaa mutku eivät ole silti rahanarvoisia... kaikki on niin nähty. Tietty edelleen kuuntelisin uutta musiikkia vanhoilta artisteilta mitä olen kuunnellut, mutku ne spotifyn mainokset on vaan "hyi" ja "hyi" siihen että kappale ilman sanoja, siis hyi.. jotain abreuta siihen. Ei klassisessakaan sanoja ole, mutta mä välitän sanoista. Tänään opin sanan misbegotten, eli ei bastard vaan äpärä tiätteks huonosti suunnitelmallinen mut tehty kuiteski.

  Minun elämä on pilattu, koska lapsia ei tuu mutta älkää antako naisen "ainoan tehtävän" hämätä hedelmällisinnä vuosinanne kun nainen on helpoiten häpäistävissä. Miehet on sotaisia ja väkivaltaisia vaan. Ei pääse testosteronin pauloista irtikään. Mutta joo, homot on poikkeus ja samoin skitsofreeniset aivot on aina poikkeus jokaikiseen neurologiseen ongelmaan. Neuraali filtteri on hyvä nimi photoshopin tolle ominaisuudelle että se muuttaa, onnellisemman, näköiseksikin. Tosin se filtteri raiskaa hampaat jostain itsestään mulle jne

  Eikä mulla siis asiaa ollut ettei siinä. Kuvia jos oisi niin toisi. Tsiigailkaa instagrameja beijpperssönit<3<3 Onko oltava niin heti aina kaikki mulle nyt. Ei pysy perässä ajatuksiani taaskaan... Eläköön lohikäärmeet? Taide ja verovähennykset. Mikään ei ole vakio paitsi rahansiirto, se että kaikki on jo keksitty ja viha ja rakkaus saman kolikon kääntöpuolia.

  Näkemisiinkin.

  perjantai 16. syyskuuta 2022

  digikaupoilla kun kupla on jo puhjennut

  Mulla on 43 dogecoinsia. Arvo noin 2,6euroa. Pitäisi ostaa 1300 eurolla niin saisi ilmaiset spotifyt ja netflixit(?) Nehän tästä puuttuukin! 
  Laitoin pienenpienen vitosen yhdelle tutulle sriimaajalle Kaliforniaan ja sit mietin mitä tekisi synttärirahalla. Bileet vai selviytymistä satkulla. Joskus pienetkin summat saa aikaan paljon. hihhii. kyynel.
  Kello tulossa paljon. Piti mennä miittiin 19-23 välillä yhteen kaljottelu paikkaan joka varmaan painaa omat oluetkin, joten ei se olisi ollut halvimmasta päästä. Siellä on niin pimeä ja syksyisen sateinen sää. Ei halua mennä.
  richie varaa aikaa minicooperinsa korjauksee maanantaille tiktokin livessä. se jolle pistin jotai vitosen paypaliin äskö. huviksee
  Väsyttäisi. Katsoin mä toistakin liveä puhelimessa tänään. Vihkokaupan. Oli pakko lopettaa etten menisi sinne ja ostaisi kaikkea hienoa askarteluihini. Mulla ei ole itse asiassa edes postimerkkejä.

  Minuna jättäisin leikin siksEEn J0s nyt e viimoset 13whuotta ois päivittäi kirjoottanu et sillehen sit taas niin ku mutjoo

  Teen vaan liikaa kaikkea etten muista edes nyt kaikkea jos vaan ajatusten antaa harhailla niin mikä vain voi olla citä itceään eli cringeä

  Lähdin aamulla ilman tulta tupakoitsijana ja ketään ei tullut vastaa joka polttaisi ennen kuin olin 800 metrin päässä kotoa (joku nuori kuulokkeet päässä ei vastannut mun uteluihin jos toinenkin). Hain kaupasta kaikkea paitsi sytkän ja tein vielä uparit sen sytkänkin vuoksi

  No mut 2xolutta ja 2xsidukkaa kohta hitaasti juonut.

  Lounaalla oli pitsaperjantai siinä työmiesten syöttölässä ja aloin pohtimaan kunpa pääsisi päivittäin saamaan ruokaa jne mun harjoittelu ei kestäisi välttämättä jouluun saakka jos kävisi useammin ja lyhyempiä päiviä +eikä joutuisi tekee niitä tylsiä toistuvia työtehtäviä joita kaikki muka joutuisi tehdä kun jos löydy hommia

  Mut siinähän kun saat yhteen hommaan tunnin kuluu niin kiva kun tulee toinen perään. Aamusta sentään puhtaaksileikkuuta riitti mullekin. "et sä nyt kaikkea voi tehdä" no en osaakaan niin mistäs mä sen kokemuksen vedän jos ei anneta

  Voisi jatkua se mun 1000 sivuinen työssäoppijan päiväkirja volyymit 1-50 mutta ei jaksa tappaa aikaani. Valitan vaan koska tuo työ ei tuntunut heti alusta mitenkään rakkaalta, spessulta, salaperäisen hymyn kasvoille tuovalta. sitä yrittää löytää rytmiä ja tarkoitusta ja miettii miksi jokin robotti ei voisi tätäkin tehdä!

  Katsoin 4.jakson fantasiasarjaa puhelimen näytöltä ja samalla klikkailin fantasia selainpeliä kaupunginrakennusta. Akku loppuilee koko sen apinan aikakauden toistuvaa tahtia kans murr

  torstai 15. syyskuuta 2022

  Kokeilen olla olematta ajoissa mutta vierastan täsmällisyyttä kuin myöhestelyä eli päivä 3

   Unet jäi vähän lyhyemmiksi kun aloin pohtia mitä olisi ehkä pitänyt sanoa jos en sanonut. Kaikkea tietenkin mitä muistan sanoneeni, vastanneeni kysymyksiin.

  "sometimes you think you've said something, when really you haven't"

   Huono tapa minulla, ajatella kovasti jotain juttua ja luulla, että olisin sanonut sen.

   Mutta kaveri aamuyöstä ulisi ei ei ei ei ei unissaan ja narskutti hampaita. Vaikea se on sanoa kuka tuntee kipua tai kuka tuskaa, mutta mielestäni annoin melko tarkkaan lausuntoni siinä. Oliko sillä arvoa, jos olen kuullut kaiken häneltä itseltään sen lisäksi miten itse toimisin, kun en olisi turvassa, tai sympatiat siinä... parisuhdeväkivallan merkithän siinä täyttyy vähän kaikista jotakin taloudellisesta digitaaliseen. Katsoin wikipediasta hetki ennen oikeudenkäyntiä. Aina kun mietin jotakin niin muistin vastineen miten minulle se on kerrottu kuitenkin. Puhuin puhelimessa pitkän saarnan, oikeuslaitoksen toiminnasta ja vääristä valoista mitä käski etsiä että voin itse saada rangaistuksen, ja että tuollaiset ystävät pitää jättää ennenkuin ne raahaa oikeuteen sun puolesta puhumaan. Enhän minä tuomitse häntäkään joka muistutti että puhuisin itseni pussiin kymmenessä sekunnissa.

  Liero mies jos kiistää. Liero minä jos en muista mitä olen kuullut, lukenut, jutellut, yrittänyt ymmärtää. Liero jos omaa mielenterveyttä ja asiantuntijoiden neuvoja kuuntelee, jotta oppii.

  Mikään ei ole pakko paitsi muutos ja kuolema... Pitää tästä lähteä töihinkin. En ole valmis. Yritin laittaa edes pirteät vaatteet. Tuskin ehdin meikata. Haluan näyttää väsyneeltä.

  Tein vähän aamukahvia. Heräämiseni kestää kauan. Oikeudentunto ei ole omatunto. Kansalaisvelvollisuuden täyttäminen minun hyväksikäyttöä kun olen niin helposti höynäytettävissä vai miten menikään että mua viedään 1-0?? "Jos kontrollointi toisi mulle iloa niin mulla ei olisi kaikki niin sekaisin."

  Vartti ja pakko olla lähtenyt että ehdin. Olen tarkastelija. En ehkä hellan tai kahvinkeittimen. Mukana olisi tärkeimmät. Vitkutan vain tätä lähtöääärrggghhh

  keskiviikko 14. syyskuuta 2022

  Olen kuullut niin paljon tarinoita ettei ihonvärillä ole enää merkitystä lieventämään asianhaaroja

   Lohduttaja, ruokkija, viihdyttäjä, kuskaaja, todistaja ja makuusijan tarjoaja. Ystävä. "Olisit voinut selviytyä pahemmastakin. Tämähän on Suomi." -minä

  En katsonyt syytettyyn päin mutta tunsin miten hän vaihtoi asentoa tuolissaan kerran. Jotakin hän sanoi mun päälle siinä alussa, en kuullut mitä. Olisin kyllä itsekin tylsistynyt jos en edes ymmärtäisi kunnolla suomea. Takeltelin vähän yhdessä kohtaa mutta sain kerrottua enimmäkseen "kaikki". Mitä mulle ollaan kerrottu, ja jos muistin jotakin tehneeni, lukeneeni. Epämiellyttävää ja surullista, tuskaa aiheuttanut. Kaikki kansallisuuden ja rahan takia kaverilleni. Yleensä jutellaan yksityisviestein jotain turhaa höpönlöpöä, mutta sitten se autistina avautuu mulle kaikesta kasvokkain.

  Niin, etsin sitä lainausta rahasta mikä siinä yhdessä kirjasta tehdystä sarjasta päähenkilö sanoo... lopussahan siinä on kyyneliä, pamahdus ja kaikki raha palaa sileäksi ja hän on kostanut veljensä murhan. Tosin se oli fiktiota ja päähenkilö oli sankari. Pahan alku ja juuri, epäitseisarvo, aina syyllinen, kahiseva ja haiseva, lukuja pankissa, velkaa jota vastaan saat elossapito tarviketta tai egon jatketta tai muuta statusta. Tarvike joka naruistaan vetää kaikkia. Toisia se repii kuin nukkea, kuten tuo sakkovaatimuksen saanut pahoinpitelijä silloista puolisoaan... mutta voin vain kertoa mitä on kerrottu minulle, ja luotan ja uskon kyllä ettei hänellä ole syytä minulle vaikeroida turhasta tai muuta vilppiä.

  Ja se siitä mun puolesta. Lainasin kamulle blazerin ja itsellä oli myös, josta irtosi nappi sushibuffetin veskissä.

  Oon lihonut ihan sairaasti nyt tällä viikolla. Alimmasta painosta viiteen vuoteen jonnekin varmaan lihavammaksi mitä edes koskaan ollut. Stressaaminen ja sen sellainen. Toinen vetää napaan minkä ehtii, eikä mikään vaikuta imeytyvän, joten minä huonona perässä?

  tiistai 13. syyskuuta 2022

  Otsikon kehittelemättä jättäminen

   Kaverit sai päähänsä että mulla majailee mies. Ihan on neitokainen, huomiseen asti. Sen vuorokausirytmi on väärinpäin. Saa kuulemma päivällä valoisasta migreenin, ja tekee öisin opiskelut ym. Aika tokkurassa se kyllä oli kun eilenkin, tulin työssäoppimasta, kolmen aikoihin, yhä nukkumassa. Menin aikaisin nukkumaan joskus kymmenen maissa kun väsytti. Hän katsoi elokuvan loppuun. Olisin voinut nukkua lisääkin. Yrittää taas vaihtaa bussia siten ettei tarvitse kauheasti kävellä. Seisoskelin enimmäkseen ja askelia tuli eilen vajaat seitsemäntuhatta. 2018 toki keskimäärin kävelin ne kymmenentuhatta päivittäin. Olisihan tuota jaksanut vielä.

  Se söi mun ruokia, niin käytiin eilen kaupassa ja se hyvitti omenat sun muuta. Söin sit jäätelöä ja sipsiä. Lounaspaikka on raavaiden miesten syöttölä, jossa käyn. Sain alkotonta päärynälimsaa ja pepsi maxia ja niitä on vielä pohjat, samoin sipsi. Loput jäätelöt söin kun katsoin House of Dragonia. Siinä on kyllä viisas kuningas valtaistuimella. Jos tulen ja jään loru olisi tullut sen valtakaudella eikä unohdettuna, niin ei olisi pienet jäämiehet voinut mitään. Sitäpaitsi ne jäänblondit on muutenkin hot. Pitäisi jossain vaiheessa ennen synttäreitä pistää blondausaine päähän itsekin. Vaikka taitaa niillä olla peruukit.

  Melkein laitoin pesukoneeseen eilen kulkulupani legginssien taskussa. Ylikierroksilla käynneen tarjoilijaksi opiskelevan jonkun veljensiskon kaiman talonmiehen lemmikin tyttärensedän hammaslääkärin tuttavan isoäidin pikkuserkun jokujoku... mikälie ollut perustamassa sitä firmaa ja kaikkea. Mun pitäisi tehdä jotain päiväkirjaa mun työssäoppimisista sähköpostiin palveluntuottajalle mutta se oli maanantaisin aina pois ja sitä paitsi soittaa perjantaina. Tein mä muutaman muistiinpanon jos nyt joku kysyy mitä oot tehnyt, ja salassapitojuttuja allekirjoitin. Vaikka saisinkin jotain tietooni, niin suoranaisesti johtaisi menetyksiin ja sit mun olisi jotain korvattava Salaisen Tiedon levittämistä.

  Toivottavasti mun ei tarvi samaa tehdä kuin eilen, mutta niinhän sen pitäisi ollakin monipuolista vaihtuvaa juttua. Ei siinä mitään vikaa ollut, mä vaan meinasin tehdä väärin ja väärässä järjestyksessä asioita kun oikea painaja ehkä muistaisi koot ulkoa ja näkisi mistä suunnasta pitää oikeaoppisesti tehdä. Mä tein vähän silmämääräisestikin ja onneksi tuurilla. Mutta joo, kello on sen verran että ei nyt lähteä, mutta... tehdä jotain. Sukat jalkaan, aamupalaa. Meikkasin silmänalusia piiloon ja laitoin ripsaria mut jos tänään pitäisi hiukset auki? Tasan yhdet rintsikat, mun uusimmat joista ei näy läpi ja ne antaa tukeakin rinnuksiin

  Maha ilmoittaa nälästään.

  maanantai 12. syyskuuta 2022

  0,004 prosentin korotus päiväpalkkaan kun teet ensin kuukauden ilmaiseksi

   Tunnin päästä lähteä käppäilee ekana työpäivänä. Eilen reidestä puhkesi yksi hs:n patti, mutta ei se paha ole. Kaveri ollut yötä lauantaista. Jostain syystä vaaka väittää, että lihasta olisi tullut lisää. Tein eilen kaalikeiton ja sämpylöitä. Kaveri on ahminut mun kaikki ruoat ja kohta se painaa puolet minusta.

  En tiedä mikä on, mutta ei tunnu riittävän asiaa. Laitoin ripsaria ja peitevoidetta silmien alle ja vähän puuteria. Piti laittaa kauluspaita, mutta napit poksahtelee auki jos kurottelen. Laitan takin tähän päälle. Mahdollisimman vähän asumuutoksia enää. Hiukset on kiinni.

  Viikonloppu meni. Ei jaksa miettiä kaikkea tulevaa. Päivä kerrallaan. Muistaa hymyillä kuulemma. Standardikoot, perferointi, nuuttaus, muotoonleikkaus, arkkitaitto, jaa kun ei tiedä mitä laitteita niillä pääsee käyttää. En edes koulukirjasta lukenut mitään lisää juttuja. Saa ilmeisesti pitää jotain päiväkirjaa sähköpostilla mitä on tehnyt. Taas yksi oppimispäiväkirja...

  lauantai 10. syyskuuta 2022

  Intuitiolla menemään   Älykkyysosamäärä tosiaan tippunut. Mun mielestä 108 on syvästi vammainen. Ehehehehehehee... odotettiin tason laskua, ehkä tämä on osa sitä.

  Niijuu, tilasin tiekua 12 lehteä. Sitte. Ja cdonista tollasen valokuvausteltan. Mulla on pieni eläin. En ole saanut hänestä kunnollisia kuvia mielestäni. Kun vaan keksisi mitään rekvisiittaa.

  Rahat meni. Pitäisi poistaa tämä parta taas kutisee. Kuuntelen last.fm:stä youtuben kautta jotakin musavideoitakin.

  Muokkista:


  Luin yhden kokonaisen digilehden ja vähän päälle. Mun päänympäryys on siis melko vakio keskimääräinen 58. Sinne ei paljoa mahdu lisää nippelitietoja keh keh

  Mitähän sitä hommailisikaan. Älypuhelin latautumassa. Ne parit silmälaseja jotka mahtuu vr-laseihin, on jossain sängyn tai patjan tms alla kadoksissa. Tein lautasellisen muusijauhe+soijarouhe+voi ja majoneesi sörsseliä. Läppäri on hiljaisella, jos tämä olisi yhtään hiljaisemmalla kuulisin varmaan enemmän. Eli kaiken käytävästä. Voisi kyllä taas pestä pyykkiä naapureiden iloksi. Tuikkukynttilät polttaa loppuun nyt syksyllä molemmista päistä... mutta joo jos mä vitsailen mistä tahansa niin aina joku womanspleinaa mulle 

  womansplaining? Vähän kuin mansplaining, mutta nainen selittää jotakin itsestäänselvyyttä koska luulee sua täydeksi idiootiksi koska olet hänen mielestä sekava.

  Leverage is having your foot in the door


   Drinking my coffee with sugar and creamer. Looking at blogs. I want to design myself a site too. Install Wordpress and make some images for it, some code. It's a big process though. My Macbook doesn't even have enough space for Photoshop currently. Do I delete the pokemon emerald emulator? How to make space, eh. I haven't cleaned before my friend gets here around 6PM. She was going to come tomorrow, maybe it would've got even messier. Morning spent chatting to mom and gave her 20 eur on her bus card. No word on when she gives me hers. I need it by Monday to go to work. Yeah my friend will have to entertain herself here all by herself while I'm working. Hopefully she would cleam, I doubt it, or prepare food. She's 5 years younger than me.

  Last night I did a little candle spell under the full moon. Protection, purification and that sort of spiritual things. It smelled burnt in here. Maybe it was just the visualized fire ring around me or- I don't have enough candles to fix shit.

  I was kind of waiting for a video message from my fav celeb from the cameo app for this Friday but instead he just tweets to anyone else about anything else they might be doing except doing a request to an old fan. He has 7 days to make one and, if I get my money back, for sure I'm trying to get Apple to refund me the 45euros from the purchase.. life happens but he's just purposely purposely ignoring. I guess I've followed him since 2016 -where I met my guest coming to visit today too, the LiveMe app, now dead. He never thanks for any gifts either. Gifting isn't my love language, not sure if I have a language but the math checks out


  I don't feel too shabby, more like crappy. Could be mercury retrogade unless I was a woman of science and not pseudoscience, hehe. Should I get the magazine Illustrated Science again? I got some mail from them, an offer.. I'm too busy to read it anymore but last time I did was like... just all my young adulthood and then a year or two ten years back...  My IQ sure as hell is not 125 anymore. I don't remember how the tests are supposed to be taken. Like those math problems where you don't use numbers, they are simple but you have to know the way to solve them. Theoretially it is possible and easy even, because I have done them before. I just need a shitty mouth breather on my neck to explain that marginal leftover x's and y's

  But that's another spell you blessed beings.


  I'm into pop, rock, female vocalists, dance and finnish, including:
  Evanescence, Damien Rice, Seether, The Rasmus, Michelle Branch, HIM, Eminem, Placebo, Nickelback, Breaking Benjamin, My Chemical Romance, Lordi, Lemonator, Spice Girls, The Servant, Robbie Williams, Melanie C, James Blunt, Jennifer Lopez, Relaxing Piano Music Consort, Stone Sour, Egotrippi, Blue October, Rölli, Technicolour, Nirvana, Staind, Linkin Park, Kumikameli, Sugababes, American Idol 4, Mick Lloyd's Nashville Music Machine, Lindsay Lohan, Marilyn Manson, Oasis, Trivium, Garbage, London Symphony Orchestra, ThouShaltNot, Enya, System of a Down, Britney Spears, Smile Empty Soul, Jesse McCartney, Green Day, Shania Twain, Coldplay, Judas Priest, Good Charlotte, Dido.

  Check out my music taste: http://www.last.fm/user/kermajuusto


  Edith: https://www.last.fm/user/daisyshock 

  perjantai 9. syyskuuta 2022

  Kaikki lihottaa kuha syö liikaa

   Taas huomaan kellojen siirtyneen, aika ei riittänytkään mihinkään. Aamulla minut herätti "löysin numerosi..." sekä jalometallikauppias. Punaista luuria korvaan, en käytä koruja. Meni päähän pitkästä aikaa savuke, mitä teen väärin? Katsoin Pinokkiota, join kaljan, söin sipsejä ja selasin uutta kirjaa jonka kuuntelin kaksi vuotta sitten. Limsaa juodessa katoaa ajantajuni. 

  Eilen puhdistin naamaa, kuorinnoilla ja pesuilla, e-vitamiini voiteen päälle. Käsivoide huvennut, tuubi pieree enää. Yritin piirtää, sovelluksella kameran avulla mutta se sabluuna liikkui, joten totesin turhaksi. Laittaa jotain kuvaa bookstagramiini. En osaa stailata, vaikka luin kirjan aiheesta. Kaikki tuntuu turhalta. Loppuviimein. Mikä vertaisikaan fantasiaan, kirjailijan projisointeja tyhjään valkoiseen pohjaan, maalata kirjaimin seikkailuita.

  Huomenna tulee jo kaveri käymään. En ole siivonnut, tiskannut, laittanut mitään pois. Sekaiselta vaikuttaa. Entä missä hän nukkuu? Revinkö sijauspatjan altani, vai riittääkö matto? Toinen peitto pitäisi kaivaa, jos ylettäisin ylähyllylle, esiin.

  Sain 90e palkkaa tilille joten ei vielä niin paha tilanne. Sen saa nopeammin menemään kuin. No jaa, iso paha susi vihelteli. Metaforat on Luciferista.

  Yritän rimmailla syksyisesti. Jos olisi pimeä, sytyttää valoja. Vuodenajat vierii. Muistaisipa siitä runosta loput. Voisin katsoa löytyykö sitä vihkoa. Pitäisi polttaa kaikki muistopaperit lapsuudesta. Sininen muovinen laatikko kaikenlaista vihkoa, kirjettä, pullollaan. Kantanut sen kuitenkin aina mukanaan.

  Eilen luin ReadHourin eli lukutunnin aikana, 2.osaa alakoulussa luettua kirjaa Keväällä isä sai siivet. Sain sen bookcrossing miitistä joskus. En ole nyt käynyt miiteissä. Kahviloissa tympeiden tätien kanssa.

  torstai 8. syyskuuta 2022

  Rotat on visionäärejä   Shopissa uusi tuote (redbubble.com/people/kajsabl)

  Se aamulla piirtämäni rotta rapisteli mun aivokuorta vieläkin päästääkseen ulos

  Mitähän sitä jaksaisi?

  Hamsterille koitti hamsterin päivät! 

  Sai uutta ruokaa. Maksoin naapurille kaksi euroa että se hakee mun pakettini kilometrin päästä. Mun motivaatio tänään tehdä mitään melko nollissa. Kirjoitin sille kalligrafia kynällä lapulle koodin tekstiviestin lisäksi ja se oli kyl aika hieno jos en itse sano. "your package, ma'am" Hehhe.

  Katsonut Prime videolta Reacheria. Luin sen Killing Floor kirjan 2005. Tiedettiin jo silloin että siitä tulee elokuva. Tuo sarja on aavistuksen parempi, koska Tom Cruise ei ole kokoa vaatekaappi.

  Mietin rahaa kun heräsin aamulla ja piirsin rotan. Söin KitKatin(r) eikä siinä ollut mitään tapaa osallistua mihinkään voittoihin netistä ainakaan löytänyt mitään, vaikka mainostaa niin kovasti ja aikaakin pitäisi olla. Nestle on yksi saatanan firma, joka myy äidinmaidonkorvikkeita maihin joissa on pilaantunut vesi.

  Muoks. Ostin lisenssin vuodeksi Adoben kaikki ohjelmat. Ei olisi ehkä varaa, mutta olen opiskelija. Kolme euroa veroa! Pyörryn... (en ole ikinä pyörtynyt, mutta oli melko lähellä se yksi toimenpide)

  keskiviikko 7. syyskuuta 2022

  Kekseliäisyyden kunniatohtori

   Vitun derivaatat, murtoluvut ja epäyhtälöt sun muut ratkaisut. Sain kolme oikein perustaitotestistä.

  Ensimmäinen mieshoitaja 13 vuoteen laittoi mulle tänään piikin. Eikä edes ollut paha.

  Mitähän sitä tekisi. Ostin kinkkupaketin puoleen hintaan ja lämpimiä voileipiä söin. Miksi olen aina laittanut siihen päälle toisen puolikkaan leipää??? En lapsena tehnyt edes niin.

  Mulla on paketti tullut ja pitäis talsia taas 2km lenkki. Miksei se voinut tulla lähemmäs!! Siellä on hamsterinruokaa todennäköisesti. Kun ja jos ei ole kirja mikä tuli varastoon. Huvittaisi pyytää naapuri mun puolesta hakemaan se.

  Maita ja rantuja

   Luin lääkärin suosituksen suihkussakäymisestä. 2-3 päivän välein. Mediasta siis jostain hesan suunnalta nettilehdestä. Mistä näitä vedensäästäjiä sikiää. Kommenteissa oli juttua perseen pyyhkimisestä ja bideen käytöstä. Eivät ole kaukana totuudesta, koska ihmiseltä valuu vaikka mitä persenesteitä päivän aikana. Kuka haluaa haista paskalle ja ne eritteet olla monta päivää siellä minne aurinko ei paista? Tietty riippuu omasta mielenterveydestä käykö suihkussa. Silti jos käy päivittäin, niin ei se kyllä ole merkki mistään huonommista tavoista. Perseensuti.

  Nukuin melko hyvin ja heräsin itsekseen aamukuutta ennen herätystäni. Käytin unilaitettakin. Eilinen shoppailu oli kyllä ihan liikaa. Seuraavan 2vk budjetti on pieni ja sillä saa vain askin tupakkia päivässä. Pitäisi ehkä taas vähentää.

  Menen apteekkiin kun se aukeaa kahdeksan jälkeen ja puoli yksitoista on aika sairauden hoitoon. Tällä kertaa eilen ei hoitsu sanonut mitään remissiosta sentään. Päivitteli vain miten pitkä aika on.

  Hamsteria en nähnyt viime yönä ollenkaan. Kuulen hänet mutta en näe. Ja jos näen niin hän venyttelee vasta.

  tiistai 6. syyskuuta 2022

  Katselin ja kuuntelin ympäriinsä

   Yllättäviä ostoja. Laitoin rakkolaastarit heti nilkkoihin. Pesin naaman sitruuna pesuaineella ja kropan laventelilla, joka pullo on uudelleenkäytettävä. Sain ylimääräisiä tuotteita kun käytin viiskymppiä. 
  Kirjakaupasta uusi kalligrafiakynä, mun lemppari. Siellä oli kuivattuja kukkiakin myynnissä! Laventelia ja ruusuja mutta enpä tiedä miten ruoanlaittokelpoisia ne oisi... Ostin herkkujakin kyllä joo tällä kertaa. Täytyy säästää loput jos nyt pystyn nukkuu ne kämpässä. Sour patch kidsejä ekaa kertaa maistoin. Briteissä on vähän samanlaisia nalleja mutta ei nyt muistu mieleen nimeä.
  Meni 50e+5+20+15e eli melkein kaikki 90 euroa mitä mulla olikin. Paitsi että tilille jäi silti, koska maksoin jotain käteisellä. Pääsin vaihdolla takaisin. Jos lasketaan se ruokailu päivällä, niin 100e taas saanut tuhlattua päivässä.
  Sori mun aivot passivoitui jo vähän tässä kun aloin tuijottaa televisiosta ruokaohjelmaa.
  Mietin koko ajan kyllä mitä hankkisin joululahjaksi niille joilla on jo kaikkea?
  Piti ottaa perhepotretti shoppailuista mutta se on jo myöhäistä laittaa niitä yhteen kasaan kuvaa varten!

  Non-American narrator for my biopic, please

   Opened up for 45 minutes with a psychiatric nurse about my summer. I'm literally butthurt but I want to go shopping with the last of my money downtown. I need to get meds, too. Finished watching Elvis. Ate lunch or breakfast for me in the cafeteria and picked up a coffee to-go. Not sure if getting hungry again or what?

  I want to go buy E-vitamin day cream, pomegranate shower gel and C-vitamin mask. Or maybe I just want to go sniff nice things! I have a 4 hour window to go about. I even have a single use -25% offer for those products I mentioned!

   After midnight the money comes and after rent, who knows how much I have left. Maybe not enough for a 12 kilogram weighted blanket, but okay. I didn't want to eat anyway, it's too expensive. I'm on a fin-nance diet xD

  Apparently my 2-3 kg weightloss was noticeable. Did I do something to my hair? Yes straightened it yesterday. What did I wear? Bright yellow to match the floor at the psych offices where if you look closely, I see a reflection of the nurse from the floor tiles in her office, and that's how clinical it is... clinically clean

  Sigh!!!!!!!!1 So much to put in order. So little relaxation. Allow myself to enjoy selfcare for once... No worries at all or my name isn't Kajsa

  Bought some Twitter ads, by 6 am. Slept 3 hours 3 nights estimately. Too much, too little, too soon? Better than not pleasant, or bad mental health... nah, does not translate.... I didn't say... stumbled a bit, some things sounded better in my head, had a dry throat but didn't reach to my bag for a water bottle.. Just twisted the strap between my fingers a lot

  I still hate doctors who make me their statements about my current well-being for the social security institution. Each year have to get one. Fill papers, explain myself. My heart hurts like there was a knife stuck to it and the bureaucracy of it all invisibly abuses how I've always felt. Wanting to trust my own brain activity, not break my psyche with torture, exercise my weight down and succeed like a young woman would but those aspirations pushed aside as dangerous or "not quite true" in derogatory terms– 

  I may be rude as fuck but at least I don't fill my head with puppies, daffodils, white lies and minimalist "told you so" ascetic flavorless social normative, soft and correct amount of hugging and feeling crap for a destroyed future actually

  Teach me ugly realism. Teach me metaphors and symbols, rhetorics and holy ass numbing opinionatedness. Be rigid, unchanging, backwards and old-fashioned. Contradict your own paradoxes. But that's just my hope and ask of those with bigger brains to look up to. 

  20 years of virgin energies, then boom they lock you up in cold rooms and atticks to stick to their psycho-shit routines and help, not allowed to leave and exercise so one naturally rebels with food and that side effect of getting fat is becoming a woman. Shocker how unfair and loss of your best years as young person, whom I will will never understand their freedom these days.

  End of internet writings, log to be taken with grains of wisdom. Face down, ass up tomorrow for the 72th time for my milky formula 400 mg of your stupid Japanese-invention, mood stabilizer, you fucking won. You have won so much you have no idea. Think of something unlikely and multiply it by infinitely imbossible going wrong expandingly. You'll see never stopping to stop for the sake of stopping's own moss on a rock if it won't keep rolling onwards... fire is sat, the flame is exloding, this ghost story is based on true events of my own record. I still hear crickets. I... am not an adult baby ):

  FYI

  maanantai 5. syyskuuta 2022

  Post shit and get everyone angry because yourself doesn't fucking matter

   Laihdun aika nopeasti. Oli se lihasta tai ei. Ollut monia vuosia 125 kiloa ja nyt olen jo alle 122. Sitä se nälkälakko teettää, kun hinnat on liian korkeita. Ei tee mieli ostaa mitään. Ehkä tähänkin tulee vielä jokin kipukynnykseen turtuminen. Se ettei näe edistystä, koska muuttuu sitä mukaa.

  Söin aamupuurot ja keitin teetä ja söin pienen purkin mansikkajogurttia. Kävin suihkussa, laitoin vaatteet. Mutta vasta sitten kun olin laskenut muutaman polynomi toimituksen paperilla. Pitäisi tehdä perustaidot testi matikasta. Mitä nopeammin en sitä tee, sitä vähemmän aikaa kaikki jutut muistella mieleen lukiosta sekä oppia lisää. Yliopistotasoinen johdatuskurssi. Tehtävistä pitää palauttaa kaikista 70%. Katsoin sivuja vasta mobiilista. Tuleekohan maksuja jos en ehdikään.

  No jaa, aika pettynyt taas omaan panokseeni elämässä. Käskettii lopettaa, laulaminen ilmeisesti. Jokin pentu joka ei ole edes ollut elossa 00-luvulla. Tosin moniko tietää Snow Patrolin 'if I just lie here, would you come with me and just forget the world'

  Heittele vaikka pienillä kivillä, mutta älä sivistä sua. En katso bbtä, selviytyjät suomea hädintuskin. Amazonin ja hbo:n sarjoja ja leffaa joo. Ulkomaista. Kukaan ei tiedä osaanko laulaa jos väännän englanniksi, vai mitä. Ei vaan, en tiedä musiikin teoriasta mitään. Tunnistan bluesin räpistä, ja tiedän pianon puhallinsoittimesta. Tiedän taiteestakin, impressionismin nykytaiteesta mutta saa kyllä oikeasti hapuilla joskus taiteilijoiden nimiä tai tyylisuuntaa. Pitkäkestoinen muisti ja sitä rataa ei jaksa pidätellä kaikkea itsestäänselvää elämänikäisesti opittua perustietoa.

  Kaikesta on kauan. Mitähän nykymuksuille opetetaan pakkoruotsin lisäksi. Mulla oli ruotsi 6 tai 7, ymmärsi kyllä mitä yritin sanoa mutta ei se oikein ollut. Sisäistää sitten siitä viidesosan parhaimmillaan.

  Minussa on vähän kaikkia, sanoi Marilyn Manson. Kaikkialle minne menen, ihmiset ovat kauniita minulle, elämänkerrassaan Anne Rice. Olen lukenut nuorena kirjastosta paljon elämäkertoja. Ulkomaisia taaskin. Julkkiskokkeja ja laulukilpailu tuomareita, kirjailijoita.

  Paljon olen lukenut omaa kiinnostusta. Kaiketi harrastus taaskin. Aloitan kirjoja liikaa, koska alussa on aina kiitokset ja julkaisija ja lukija ja kaikki mahdollinen esipuhe ja tarina kirjoittajasta. Haluan vain sen ytimen. Muistaa punaisen langan. Juonen, tai että omin sanoin voisi edes yhden asian napakasti vedostaa yhteen. Niin, yhteenveto. Piti ihan googlettaa summary. En osaa tehdä niitä vaikka olisi vaatimus.

  Kirjoitin eilen esseen uskonnosta ja ystävyydestä steemit juttuun. Sen idea olisi kai kryptolompakko, joka täyttyy siitä paljonko sun juttuja luetaan. Mutta tehän tiedätte etten trendaa tai viralisoidu eikä minua seuraa kukaan missään eli minulla ei ole väliä somessa tai internetissä muutenkaan koska laskuoppi matikkapää algoritmit sun muut ajatuksenlukija, personisoinnit ei vaikuta minuun. En silti väitä etteikö minua löytäisi, jos etsii. Pimeä netti selain ei kerro minusta juuri muuta ylimääräistä, mitään vaikka olen yrittänyt. Salaisuuksia ei oo–

  sunnuntai 4. syyskuuta 2022

  sunnuntaipäivityksen korvike

   Yhdyssanajutut menee ohi. Kirjoittelin valkotauluuni mietelauseita. Pyyhin pois. Imin vesiliukoista tussia kun se lakkasi toimimasta ja sain pahan maun suuhun. Sitten otin peilistä kuvan mun reinotossuista. Kävin parvekkeella. Huomasin miten tuuli vei röökituhkaa naapurien parvekkeille, vaikka kyllä mä karistan kurkkupurkkeihin.

  Minusta ei tulisi ikinä montaakaan juttua. Miksi haikailla menneisyyttä, jos ei ole kokenut sitä. Toisaalta "älä koskaan aloita mietelausetta kieltosanalla"

  lauantai 3. syyskuuta 2022

  Naurakaa nyt mun animointitaidoille?

   Reaaliajassa mustan liekin kehittelyä. Vähäks oon alkemisti eiku

  Mahdottoman yksinkertaista

   Kuuntelin äänikirjoja. Pelasin Pokemon GO:ta. Pyyhin naamani kasvovedellä. Luin Sudenpentujen retkikäsikirjaa. Lähetin asiakaspalveluun sähköpostia puuttuneesta kirjasta. Poltin suitsuketta ja kynttilöitä. Keitin kahvit. Kastelin kukat. Tein mikrossa yrttivoipatongin. Olen käynyt tupakalla ja laittanut aina lämpimästi päälle tuonne ulos parvekkeelle. Aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla talvi... Laitoin käsivoidetta tatuoinnille, sylkäsin lavuaariin, pyöräyttelin kestovanupuikkoa nenässä. Miten voi olla näin tylsää. Ehkä se on maybellinea. Minusta on tulossa sellainen, jolla ei ole ketään. Niin, syrjäytymisriski. Kaipa se psykiatrinen hoitsu ensi tiistaina osaa kysyä kysyttävänsä. Rahaakaan ei ole erityisen paljoa, kun pitää maksaa velkoja. Ehkä sit joskus nekin pienenisi muka jos eläisi vähemmällä tai mistäkö minä tiedän onko se mahdollistakaan. Kulahtaneet pinkit sortsit ja reinot ja v-aukkoinen 3xl uusi musta paita. Välillä takkia ja pipoa, riippuu miten kylmä parvekkeella. Katselen tähtiä. Luin apteekin lehdestä että toimettomuudestakin voi johtua unettomuus. En sitten heittänyt sitä poiskaan, lehteä siis. Laitoin kaverin luona askarrellun atc:n muovitaskuun. Huvittaisi ottaa uusi pala laventelisaippuaa käyttöön suihkuun. En lotraa saippualla erityisemmin. Hain roskalavalla ilmoittaneelta fb-kamulta joskus vähintään vuosi sitten body shop mandariini vajaan pullon nestesaippuaa ja sitä on edelleen. En tiedä onko mun suihkuharja eksän, vai mistä se on tullut mutta sillä raapii selkää jos kutiaa. Pikkujutuista nauttimista, vaikken niitä erityisemmin mainitsekaan missään. Tunnelmaa.

  Tuhansien kasvojen jumala

   Laitoin pikkuserkulle kaveripyynnön. Näin siis unta, että tehtiin töitä yhdessä mummun kioskilla ja se oli ollut siellä kauemmin ja osasi kaiken mutta ei suostunut kertomaan mulle mitään mitä tehdä, ja muutenkin tappelua ilmassa. Sitten uni meni sekavammaksi vielä. Tuli lisää väkeä, olinkin leirintäaluehommissa ja joku järkkäri puhui minusta toiselle ja läksin huutaa päätäni, turhautumisesta pussiin niiden jutuista. Ne muisti mut jostain vanhasta unesta, tiesi mis asuin. Mutta nii joo se pikkuserkku näytti ärrällä olevan töissä, että sattumaako?

  Mun paino on viikon ollut alempana. Helppoa olla syömättä, kun ei ole varaa turhaan.

  Katsoin The One Ringiä Prime video palvelusta. Sekin varmaan laukaisi pikkuserkku jutut ja Nightwish. Hän taitaa olla vesimies. Sitten katsoin Reacheria sieltä myös.

  Olen syönyt pari vaniljatuuttia ja pari kinkku-juusto leipää, mutta mietin koska se oikea ateria tulee. Viime yönä juuri yhtään nukkunut, eikä päikkäreistä ole levoksi.

  Mitä tässä nyt vielä kirjoittaa. Saan parhaat ideani unissa. Ei mua tosielämässä kukaan kaipaisikaan

  perjantai 2. syyskuuta 2022

  Keittokomero tyhjästä täydempään

   Osaan taas soittaa puhelimella. Bestis oli tullut jostain elokuvista. Mä katsoin sen Menin. Äidiltä sain kyydin kauppaan ja takasin. Annoin mun loput langat, jos ne lähtisi systerille joskus, kun se tykkää neuloa. Se tekee arigurumeja simppelisti, samanlaisia kuin minä tein yhden "hamsterin" kerran vähän ruudunmuotoisia kulmaisia ja ne täyttää sitten jollain. Piti tehdä oikeastaan jälleen ruokapostaus.

   Vähän suunnitella mihin 100euroa riittää ostoksia. Tietty ostin jonkun tanttamallisen paidan jossa reikiä, huoh, että sen d-mitoituksenkin voi ottaa parikymppiä pois satasesta edes. 

  Ostelin halvinta. Esimerkiksi penne pastaa voi keittää parina päivänä ja siiihen tomaattimurska kylkeen. Hernekeitto oli alle euron, muut säilykkeet ostaa nyt osa, jos joskus on kinkkua itsetehdyn pitsan päälle tai tonnikalaa johonkin kaipaa pienen tölkin. Tuli muuten mieleen, etten ostanut omenoita. Tartuin johonkin pussiin ulkomaista omenaa ja käteni tuli tahmeaksi joten laitoin ne takaisin.

  Lähinnä hankin valkoista leipää, paahtoleipää kilon. Siihen kinkku, sekä gouda viipaleet kylkeen. Voi laittaa päälle myös papuja tomaattikastikkeessa, tai maapähkinävoita ja hilloa. Söin iltapalaksi valkohomejuustoa paketin, ettei jää jääkaappiin haisemaan. Hamsterille tungin runsaasti proteiinisalaattia. Kaksi kiloa puruja ei riitä kaiken purun vaihtoon. Sen lisäksi retiisiä hänelle hankin. Pitäisi ehkä laittaa jääkaappiin ettei mene huonoksi? Täksi illaksi myös sokeriton limsa. En viittisi, avata alkon kyykkyviiniäni Etelä-Afrikasta. 

  Ostin yhden valmiin kanakeiton, nakkeja, jogurtteja, kananugetit, ja pakastelokero on täynnä. Siellä on niitä halpoja vaniljatuutteja, ne voisi ottaa pois laatikosta ja jemmata paremmin. Sitten yksi pakaste kasviskeitto, yrttivoipatonkeja, ranskikset, wokki vihanneksia. Vaikka en ostanutkaan kookoskermaa, mutta nuudeleita on vieläkin siitä laatikosta jonka äiti hankki. Wokkiöljy inkiväärillä pääsi loppuu, mutta rasvoja on vielä, ja ostin pienen voipaketin. Lidlin perunamuusijauheen joukkoon. Unohdin siis ainakin majoneesia ottaa. Aina kun jokin tuote käy mielessä, niin sitten olen hakemassa jo jotain muuta.. sitä paitsi Prisman alkupäässä ei ole ikinä mitään mitä tarvisi. Turhaa koriste-esineistöä, sesonkijuttua ja sitten pääset elektroniikkaan. Paperitarvikkeet, kukat, kortit päädyssä. Niin no hankin vähän dödöä, tiskiaineen, ja pesuainetta pyykeille. Siitä luki että riittäisi 14 pesuun, mutta vaikutti pieneltä. 

  En ostanut karkkia, suklaata, juomia, sipsejä, pullaa tai sellaista välipalaa. Pyöreitä kaura näkkileipiä. Taidan vihata itseäni?

  Toisaalta vessapaperia tuli hankittua 16 rullaa. Sitä pehmeää josta on kuulemma oikeasti pulakin kohta. Ja nenäliinoja matkaan laukkuun jos täytyy pyyhkiä hikeä otsalta. En viitsi käyttää kosteita liinoja, vaikka en tiedä kumpi tulisi sitten halvemmaksi siihen hommaan? Mun naama ei ole perse, siinä on jopa nenä. Ei sillä että vessapaperikaan olisi kosteaa, paitsi käytetty. Kummaa kyllä löydät nyt, jos metsään haluat mennä nyt...

  Siispä, montako päivää olen nälkää näkemättä vajaalla sadalla eurolla. Korvaan jauhelihan soijarouheella, mutta ei aina pysty tehdä makaronisörsseliä sen kanssa eli nistipataa mutta vähän köyhempi versio edelleen vaikka laittaisi kananmunaa ja juustoakin vielä. Niin ja ostin kaksi litraa laktoositonta hylamaitoa koska maitojuomat ei ole hyviä, ne yhtä raikasta kuin vesi, mutta maitohuijaus. Ja toiseksi syynä että makeampaa. Saattaa tarvita jos leipoo. Mulla olisi vanhaksi menneitä mannasuurimoita vielä, jos huvittaisi taas raapia pohjaanpalaneet suklaapuurot kattilasta.

  that's all folks

  ain't tattoo the vet tonight

   Jonnekin on karannut kesän lämpö jo sisältä. 25 asteesta 22:een. Toisaalta aamuauringossa lämpenin parvekkeella. Huono olo. Nukkumalla ei parane, pitäisi syödä. Ehkä vedän eilistä pannukakkua. Siitä tuli liian makeaa. Ja lihonut kilon takaisin, kun tilasin sen käsivarrenmittaisen kebabinkin. Asumistuki tuli ja tilasin yksityishenkilöltä hamsterinruokaa postitse, mobilepaylla maksoin.
  Eilisen älykello renkaat ei tullut läheskään täyteen. Tänäänkin pitäisi treenata, mutta otan kyllä tämän syyskuun haasteen leikillä.
  Koko päivän katsoin telkkaria eilen. Tuijotellut kuoriutuvaa tatuointiani kohdista, jotka ei ole ottanut tarpeeksi mustaa.
  Hamsteri oli hereillä, annoin sille pesätarpeita. Otin hetkeksi syliin. Sekin olisi puraissut varmaan mun tatuointia. Se ei ole nyt saanut tuoretta ruokaa niin paljoa, kun ei kelvannut se kurkku ja porkkanat on loppu enkä kasvata mitään vihreää. Muutaman rusinan ylimääräistä, kuivattua jauhomatoa ja kuivamuonaa. Kai sille voisi edelleen antaa pakastimesta herneitä. Onhan hän toisaalta hieman ylipainoinen läski hänkin, niin ei tarvitsisi antaa herkkuja kylläkään. Parhaassa iässä.