Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

tiistai 13. syyskuuta 2022

Otsikon kehittelemättä jättäminen

 Kaverit sai päähänsä että mulla majailee mies. Ihan on neitokainen, huomiseen asti. Sen vuorokausirytmi on väärinpäin. Saa kuulemma päivällä valoisasta migreenin, ja tekee öisin opiskelut ym. Aika tokkurassa se kyllä oli kun eilenkin, tulin työssäoppimasta, kolmen aikoihin, yhä nukkumassa. Menin aikaisin nukkumaan joskus kymmenen maissa kun väsytti. Hän katsoi elokuvan loppuun. Olisin voinut nukkua lisääkin. Yrittää taas vaihtaa bussia siten ettei tarvitse kauheasti kävellä. Seisoskelin enimmäkseen ja askelia tuli eilen vajaat seitsemäntuhatta. 2018 toki keskimäärin kävelin ne kymmenentuhatta päivittäin. Olisihan tuota jaksanut vielä.

Se söi mun ruokia, niin käytiin eilen kaupassa ja se hyvitti omenat sun muuta. Söin sit jäätelöä ja sipsiä. Lounaspaikka on raavaiden miesten syöttölä, jossa käyn. Sain alkotonta päärynälimsaa ja pepsi maxia ja niitä on vielä pohjat, samoin sipsi. Loput jäätelöt söin kun katsoin House of Dragonia. Siinä on kyllä viisas kuningas valtaistuimella. Jos tulen ja jään loru olisi tullut sen valtakaudella eikä unohdettuna, niin ei olisi pienet jäämiehet voinut mitään. Sitäpaitsi ne jäänblondit on muutenkin hot. Pitäisi jossain vaiheessa ennen synttäreitä pistää blondausaine päähän itsekin. Vaikka taitaa niillä olla peruukit.

Melkein laitoin pesukoneeseen eilen kulkulupani legginssien taskussa. Ylikierroksilla käynneen tarjoilijaksi opiskelevan jonkun veljensiskon kaiman talonmiehen lemmikin tyttärensedän hammaslääkärin tuttavan isoäidin pikkuserkun jokujoku... mikälie ollut perustamassa sitä firmaa ja kaikkea. Mun pitäisi tehdä jotain päiväkirjaa mun työssäoppimisista sähköpostiin palveluntuottajalle mutta se oli maanantaisin aina pois ja sitä paitsi soittaa perjantaina. Tein mä muutaman muistiinpanon jos nyt joku kysyy mitä oot tehnyt, ja salassapitojuttuja allekirjoitin. Vaikka saisinkin jotain tietooni, niin suoranaisesti johtaisi menetyksiin ja sit mun olisi jotain korvattava Salaisen Tiedon levittämistä.

Toivottavasti mun ei tarvi samaa tehdä kuin eilen, mutta niinhän sen pitäisi ollakin monipuolista vaihtuvaa juttua. Ei siinä mitään vikaa ollut, mä vaan meinasin tehdä väärin ja väärässä järjestyksessä asioita kun oikea painaja ehkä muistaisi koot ulkoa ja näkisi mistä suunnasta pitää oikeaoppisesti tehdä. Mä tein vähän silmämääräisestikin ja onneksi tuurilla. Mutta joo, kello on sen verran että ei nyt lähteä, mutta... tehdä jotain. Sukat jalkaan, aamupalaa. Meikkasin silmänalusia piiloon ja laitoin ripsaria mut jos tänään pitäisi hiukset auki? Tasan yhdet rintsikat, mun uusimmat joista ei näy läpi ja ne antaa tukeakin rinnuksiin

Maha ilmoittaa nälästään.