Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

digikaupoilla kun kupla on jo puhjennut

Mulla on 43 dogecoinsia. Arvo noin 2,6euroa. Pitäisi ostaa 1300 eurolla niin saisi ilmaiset spotifyt ja netflixit(?) Nehän tästä puuttuukin! 
Laitoin pienenpienen vitosen yhdelle tutulle sriimaajalle Kaliforniaan ja sit mietin mitä tekisi synttärirahalla. Bileet vai selviytymistä satkulla. Joskus pienetkin summat saa aikaan paljon. hihhii. kyynel.
Kello tulossa paljon. Piti mennä miittiin 19-23 välillä yhteen kaljottelu paikkaan joka varmaan painaa omat oluetkin, joten ei se olisi ollut halvimmasta päästä. Siellä on niin pimeä ja syksyisen sateinen sää. Ei halua mennä.
richie varaa aikaa minicooperinsa korjauksee maanantaille tiktokin livessä. se jolle pistin jotai vitosen paypaliin äskö. huviksee
Väsyttäisi. Katsoin mä toistakin liveä puhelimessa tänään. Vihkokaupan. Oli pakko lopettaa etten menisi sinne ja ostaisi kaikkea hienoa askarteluihini. Mulla ei ole itse asiassa edes postimerkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland