torstai 8. syyskuuta 2022

Mitähän sitä jaksaisi?

Hamsterille koitti hamsterin päivät! 

Sai uutta ruokaa. Maksoin naapurille kaksi euroa että se hakee mun pakettini kilometrin päästä. Mun motivaatio tänään tehdä mitään melko nollissa. Kirjoitin sille kalligrafia kynällä lapulle koodin tekstiviestin lisäksi ja se oli kyl aika hieno jos en itse sano. "your package, ma'am" Hehhe.

Katsonut Prime videolta Reacheria. Luin sen Killing Floor kirjan 2005. Tiedettiin jo silloin että siitä tulee elokuva. Tuo sarja on aavistuksen parempi, koska Tom Cruise ei ole kokoa vaatekaappi.

Mietin rahaa kun heräsin aamulla ja piirsin rotan. Söin KitKatin(r) eikä siinä ollut mitään tapaa osallistua mihinkään voittoihin netistä ainakaan löytänyt mitään, vaikka mainostaa niin kovasti ja aikaakin pitäisi olla. Nestle on yksi saatanan firma, joka myy äidinmaidonkorvikkeita maihin joissa on pilaantunut vesi.

Muoks. Ostin lisenssin vuodeksi Adoben kaikki ohjelmat. Ei olisi ehkä varaa, mutta olen opiskelija. Kolme euroa veroa! Pyörryn... (en ole ikinä pyörtynyt, mutta oli melko lähellä se yksi toimenpide)

blogit fi