ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

sunnuntai 18. syyskuuta 2022

Älä tule paha henki, minun ruumiistani kaikkoa mutta joo sinnepäin silläviis

Pääsisinköhän Kaiku kortilla ilmaiseksi kattelee Brad Pittin taidenäyttelyä. Toisaalta sen verran lähellä oli mikki kyllä yleltä, sen turpaa, että kuului sylki huulia vasten, kun se raotti suutta ennen kuin väläytti pittimäisen hymyn
The fuck? Joku yritti soittaa Facetime videota? Gambiasta jokin skämmi todennäköisesti. Missä olinkaan... aamusta kävin postiin viemässä tori.fi:ssä myymäni sandaalit. Malliyksilöksi sanottiin, oli se paketointini. Tulin kotiin ja tein pitsaa pellillisen katkarapuineen. 

Äsken tulin suihkusta, kun värjäsin hiusten latvat kevytvärillä, kullanpunaisiksi eri jotakin oranssia. Yritin kuivatella hiustenkuivaajalla mutta siinä menisi ikuisuus kuivuessa paksujen hiusteni. Ehkä pitäisi tasoittaa taas joskus, kun nämä vain kasvaa vain pituutta ainiaan..

Eilen söin myös herkkuja illalla myöhään, katsoin televisiosta mitä sattui tulemaan ja whatsappia. Maissinaksuja ja salsaa sekä tuubin jädee. Ei jaksa innostaa laihduttaminen mutta ei sen puoleen tee mieli muutakaan...

Sain sittenkin ladattua tähän Photoshopin eilen. Testailin filttereitä. Siirsin ulkoiselle kovalevylle tiedostoja ja yritin tilaa tehdä. Lopulta tyhjä tila pomppasi itsekseen 600:sta megatavusta 32:een gigatavuun.

Se kaveri jonka puolesta puhuin oikeudessa, saanut kaksi epilepsiakohtausta ja ilmeisesti sairaalaan vieneet tiputukseen ja silleen... ihan sama mitä mulle kävis, mutta onneksi ei ole mun elämä tuollaista... ihminen on niin hauras. Kehui mun muistia ja hamsteria ja sillee. Hamsteri erakoituu kaiken päivät ja kun menen nukkumaan niin aktivoituu.. ostin sille paprikaa 

Huomenna taas työkokeilua. Mietin mikä psykiatrien mielestä on se työn määritelmä, kun jos sitä rakastaa niin sitten se on heidän työnsä ja ne kliiniset jutut mitä ne toisista kirjoittaa on täysin epämiellyttäviä ja sairaita, ankeita kuvauksia.

Nukuin eilisen päivän ohi ja nytkin kyllä houkuttaisi pistää nukkumatin maille. En tiiä, voisi ostaa vaikka mitä kuukausimatkulla palveluita spotifya ja netflixiä tai disneyplussaa mutku eivät ole silti rahanarvoisia... kaikki on niin nähty. Tietty edelleen kuuntelisin uutta musiikkia vanhoilta artisteilta mitä olen kuunnellut, mutku ne spotifyn mainokset on vaan "hyi" ja "hyi" siihen että kappale ilman sanoja, siis hyi.. jotain abreuta siihen. Ei klassisessakaan sanoja ole, mutta mä välitän sanoista. Tänään opin sanan misbegotten, eli ei bastard vaan äpärä tiätteks huonosti suunnitelmallinen mut tehty kuiteski.

Minun elämä on pilattu, koska lapsia ei tuu mutta älkää antako naisen "ainoan tehtävän" hämätä hedelmällisinnä vuosinanne kun nainen on helpoiten häpäistävissä. Miehet on sotaisia ja väkivaltaisia vaan. Ei pääse testosteronin pauloista irtikään. Mutta joo, homot on poikkeus ja samoin skitsofreeniset aivot on aina poikkeus jokaikiseen neurologiseen ongelmaan. Neuraali filtteri on hyvä nimi photoshopin tolle ominaisuudelle että se muuttaa, onnellisemman, näköiseksikin. Tosin se filtteri raiskaa hampaat jostain itsestään mulle jne

Eikä mulla siis asiaa ollut ettei siinä. Kuvia jos oisi niin toisi. Tsiigailkaa instagrameja beijpperssönit<3<3 Onko oltava niin heti aina kaikki mulle nyt. Ei pysy perässä ajatuksiani taaskaan... Eläköön lohikäärmeet? Taide ja verovähennykset. Mikään ei ole vakio paitsi rahansiirto, se että kaikki on jo keksitty ja viha ja rakkaus saman kolikon kääntöpuolia.

Näkemisiinkin.