ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Maita ja rantuja

 Luin lääkärin suosituksen suihkussakäymisestä. 2-3 päivän välein. Mediasta siis jostain hesan suunnalta nettilehdestä. Mistä näitä vedensäästäjiä sikiää. Kommenteissa oli juttua perseen pyyhkimisestä ja bideen käytöstä. Eivät ole kaukana totuudesta, koska ihmiseltä valuu vaikka mitä persenesteitä päivän aikana. Kuka haluaa haista paskalle ja ne eritteet olla monta päivää siellä minne aurinko ei paista? Tietty riippuu omasta mielenterveydestä käykö suihkussa. Silti jos käy päivittäin, niin ei se kyllä ole merkki mistään huonommista tavoista. Perseensuti.

Nukuin melko hyvin ja heräsin itsekseen aamukuutta ennen herätystäni. Käytin unilaitettakin. Eilinen shoppailu oli kyllä ihan liikaa. Seuraavan 2vk budjetti on pieni ja sillä saa vain askin tupakkia päivässä. Pitäisi ehkä taas vähentää.

Menen apteekkiin kun se aukeaa kahdeksan jälkeen ja puoli yksitoista on aika sairauden hoitoon. Tällä kertaa eilen ei hoitsu sanonut mitään remissiosta sentään. Päivitteli vain miten pitkä aika on.

Hamsteria en nähnyt viime yönä ollenkaan. Kuulen hänet mutta en näe. Ja jos näen niin hän venyttelee vasta.