Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

lauantai 3. syyskuuta 2022

Tuhansien kasvojen jumala

 Laitoin pikkuserkulle kaveripyynnön. Näin siis unta, että tehtiin töitä yhdessä mummun kioskilla ja se oli ollut siellä kauemmin ja osasi kaiken mutta ei suostunut kertomaan mulle mitään mitä tehdä, ja muutenkin tappelua ilmassa. Sitten uni meni sekavammaksi vielä. Tuli lisää väkeä, olinkin leirintäaluehommissa ja joku järkkäri puhui minusta toiselle ja läksin huutaa päätäni, turhautumisesta pussiin niiden jutuista. Ne muisti mut jostain vanhasta unesta, tiesi mis asuin. Mutta nii joo se pikkuserkku näytti ärrällä olevan töissä, että sattumaako?

Mun paino on viikon ollut alempana. Helppoa olla syömättä, kun ei ole varaa turhaan.

Katsoin The One Ringiä Prime video palvelusta. Sekin varmaan laukaisi pikkuserkku jutut ja Nightwish. Hän taitaa olla vesimies. Sitten katsoin Reacheria sieltä myös.

Olen syönyt pari vaniljatuuttia ja pari kinkku-juusto leipää, mutta mietin koska se oikea ateria tulee. Viime yönä juuri yhtään nukkunut, eikä päikkäreistä ole levoksi.

Mitä tässä nyt vielä kirjoittaa. Saan parhaat ideani unissa. Ei mua tosielämässä kukaan kaipaisikaan