ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

perjantai 2. syyskuuta 2022

ain't tattoo the vet tonight

 Jonnekin on karannut kesän lämpö jo sisältä. 25 asteesta 22:een. Toisaalta aamuauringossa lämpenin parvekkeella. Huono olo. Nukkumalla ei parane, pitäisi syödä. Ehkä vedän eilistä pannukakkua. Siitä tuli liian makeaa. Ja lihonut kilon takaisin, kun tilasin sen käsivarrenmittaisen kebabinkin. Asumistuki tuli ja tilasin yksityishenkilöltä hamsterinruokaa postitse, mobilepaylla maksoin.
Eilisen älykello renkaat ei tullut läheskään täyteen. Tänäänkin pitäisi treenata, mutta otan kyllä tämän syyskuun haasteen leikillä.
Koko päivän katsoin telkkaria eilen. Tuijotellut kuoriutuvaa tatuointiani kohdista, jotka ei ole ottanut tarpeeksi mustaa.
Hamsteri oli hereillä, annoin sille pesätarpeita. Otin hetkeksi syliin. Sekin olisi puraissut varmaan mun tatuointia. Se ei ole nyt saanut tuoretta ruokaa niin paljoa, kun ei kelvannut se kurkku ja porkkanat on loppu enkä kasvata mitään vihreää. Muutaman rusinan ylimääräistä, kuivattua jauhomatoa ja kuivamuonaa. Kai sille voisi edelleen antaa pakastimesta herneitä. Onhan hän toisaalta hieman ylipainoinen läski hänkin, niin ei tarvitsisi antaa herkkuja kylläkään. Parhaassa iässä.