Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

tiistai 20. syyskuuta 2022

Varmaan aika heikko itsetunto kaikkein parhaimmaksi etten enää ole hormoniheikko työhön rakastuja aknepäinen turta pillunpäälläistuja eiku punnerruksia viisi jos alennun kielenkäyttöön #hillittömyys

 Tänään kävi onni tai tuuri tai jokin intuitio potki mua siten että satuin olemaan paikoissa sopiviin aikoihin. Ei se, että törmäsin yhteen parisuhdebloggaajaan mun aamun bussireitillä. Mutta että lähdin myös vetää 10 min aiemmin, koska bussi oli kaksi minuuttia ajoissa ja seuraavaan menisi puoli tuntia.

Kävin hankkimassa vikoilla rahoilla röökiaskin. Vähän ehkä väsyttää. Jalkakylpy voisi taas tehdä hyvää rasittuneille jaloille. En mä kauheasti ehtinyt seisoskella, mutta mitä nyt pari puhtaaksileikkuuta A4 ja A5 täydellisiä ja sitten paketoida ne postiin ja kuriiroitavaksi... jonka lisäksi laminoin kansia. Ne oli niin täydellisesti leikattu mun puolesta jotenkin joka ikistä leikkuumerkkiä pitkin ja oikean kokoiseksi lähes millimetrilleen, etten edes näyttänyt niitä mun ohjaajalle. Sen verran olin hyväkäs.

Sillä välin Tiktok liveä pitää jokin suomen julkkishomo askarrellen keittiösaksilla jotakin muistivihkoa tarroilla ym mitä sille ollaan lähtetty pienoisyrittäjät jotka saa mainosta kai... Kunpa meinaan munkin vihkot ei olisi niin huonoja että lyijykynäkin tulee läpi. Se on kirous tällä alalla, kun huono paperi ei enää kelpaa. C:

Oikeesti kauhea väsytys. Yksi naapuri onnitteli töistä. Yksi pitää yöt läpeensä tässä energiakriisissä jotain jouluvalopalloja. Alanko minäkin, tosin mulla on vaan niitä fairy lightseja sekä tuollainen sähkökynttelikkö. En tosiaan. Mun sähköntuottaja ei ehkä ole kiristämässä hintoja mutta jos mä nyt reilun kilowatin päivässä käytän.

Eikä siinä oikeastaan muuta. Pussitin yhtä projektia kolmessa päivässä tuhat kappaletta omin kätösin. Älä google ihmettele miksi haen "hemoglobiini ulosteesta" tää on vaan joku kakkajuttu töissä xDxD kahvikin oli päässyt loppumaan ja siitä kiistailtiin kuka hakee. Olin ehdottaa että pistäkää harjoittelija asialle, mutta en sitten kehdannut. Ties vaikka tunkisivat mulle omatkin työnsä että morjens. Pitäkää kahvituksenne.

Mutta joo. Työnohjaaja mielen ry:ltäkin vieraili aamusta. Tietää varmaan yhtä paljon mun alan töistä, tai laitteista tai muusta- kun minä tiesin kun aloitin opiskelee. Mikä ihmeen painotuote?! Onneksi mä nyt jotenkin tredussa jälkikäsittelyä tein siinä. Toiset oli sitä alkupään suunnitelijoita ja graafikoita eli he jotka mielivaltaisesti tunkee leikkuumerkit yms. He toki voi myös tehdä pelejä tai 3D animaatiota, mitä nyt sitten piirtää kuvanmuokkaus softilla tai jotain webbii.

On huvittanut kirjoittaa koulukavereista parille ja kertoa mitä oon päässyt "tekemään" mutta en sit tiedä heidän nykyelämäntilanteistansa. Joku oli valmistunut jo 2012 painajaksi. Ainoa ero etten stiftaa, nuuttaa, huolla koneita, sido, liimaa käsin selkämyksiä mutta oon mä siis vähän jotakin niitäkin koulussa jonkinlaista juttua syöttänyt niihinkin... niin ja folioinut omaa pakkaussuunnitelmaa, ja perferoinut jotain käyntikortteja... kaikkeen eri koneet ja sydeemit, huom. "Et sä kaikkea voi tehdä" voisinpas jos joku haluaisi et keksin pyörän uudestaan kun rahasta sovittiin. Tietty vaatisi vähän silmää jos jotain logoa pitäisi ... ai niin no teinhän mä yhden logon ilmaiseksi sille hevostelujutulle

Et jos sekavasta aletaan, niin aletaan tosielämään sovelluttamisesta siitä kaikkea, mitä mä tiedän. Aistitonta välitöntä tietoa kuulkaatten. Havainnoimista. Ei ehkä parisuhteen mutta alan kuin alan. Koska mun motto on aion todellakin hallita. Lohikäärmeiden on tuo motto moto joo jeah quu- kuulkaas kuulkaatten kulkekaatten kanssakärsijät rakkahat ylinäytellijät sitten viimeisen 60 sukupolven ollut tällaisia ahdistujoita. Minäkin pitkään luulin että olin ahdistunut? Ne taisi olla mitätöntä sydänsurua. Masennuslääkkeiden aloitus toi oikeat ahdistukset ja sitten ne loppuikin. Ihmisten läheisyydessä hissuksiin, vaikka sit joku kahvinkeitintä lataisi ettekä sanoisi mitään.

Tai no siis enhän mä mitään sanokaan. "Mä jäisin tossa seuraavalla.", "Moi", ja ja... hejdå?

Söin aamusta kuitumuroja. Olin talvitakissa takki auki. Unohdin huivini sitten kokonaan.

PArhAUtTA<3<3 Hamsteri sai eilen sisustaa heinää terraarionsa. Mä oon sitä jalkakylpyä vailla. Mustaa sukka nöyhtää varpaissa. Olisipa jo mun synttärit mutta ku. Tänään tuli vaan yksi onnittelukortti jo. Parahin Yvonne Philadelphiasta, Amerikasta. Sillä on vieläkin mun vanha osoite.

Eikä tässä ole ehtinyt ottaa kuuleviin korviinsakaan mitä kaikkea. Hetkiä. Junan alta meni bussi ja juna jyrisi silleen. Tavalla omallansa kun joskus meni junaradalla öisin Rautatieläisentieltä ohitse öisin. Naapurin Jonnen kanssa katsomassa Pocahontas. Silloinkaan sanonut mitään. Oltiin kyl lapsina toisemme varmaan nähty viuhahtamassa alasti, ei siinä.

Kaikkien aivot on niin yksilöllisiä. Entäs sit jos olen introspektiivinen sisäänpäinkääntyjä passiivinen "jakomielitautinen". Sitä samaa itsetutkiskelua teille. Of course, my horse. Itsetiedostus on varmaan enempi teidän juttuja. *ojentaa mikrofonin seuraavalle* Enkä tarkoita että kiinalaiselta horoskoopilta näyttää edes ulkoapäin samalle koko vuosikerta. Hupia vain. Keksipä ittesi uurestahan et sillä viisii mut joo rankaisen itseäni nyt tästä ylimääräisestä aivotyöskentelystä. Taas vaihteeksi. Alkoi. hyvin. Jaa että syksyinen alkutalviko

air is fresh, pack it in plastic and send to the moon