mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

tiistai 27. syyskuuta 2022

Kansalaistottelemattomuutta hiuksillaan

 Aika ruma olo tänä aamuna. Meikki ehkä piristi pari prosenttia naamaa. Yritän syödä kuitumuroja ja saada kahvia alas. Olisi kai voinut jo eilen vaikka hiukset vaalentaa, kun sekin aikasen ajoin tehdä välillä. Kaverini vuoro ja se taaskaan saanut boksin väriä.

Yhdessä paidassa oli reikä noin navan kohdalla, enkä muutenkaan löytänyt vaatetta päälle. Jos menisi näissä työhousuissa ja mustassa teepaidassa? Jos vielä löytyisi jotain missä ei ole roikkuvia hupparin osia, sekä olisi taskut puhelimelle.

Kanaa löytyisi vielä jääkaapista mutta en ole ehtinyt tekemään kaikkea. Olisi kyllä kaikenlaista mitä valmistaa kuivaeineistä raskaampaa ruokaa. Jos syön suklaalevyn töitten jälkeen, siinä meni jo kalorit överiksi. Loppuilta ruoatta, aamusta maha kurisee. Mihin se mindful eating menikään

Vähän ehkä kadun kun kirjoittanut työkokeilusta suurpiirteittäin. Tätä sekametelisoppaan lusikkaa vielä puuttuisi. Mutta yleensä aamuinen morkkis eilisillan somejaoista on hyvä juttu. Eipähän ainakaan kadu aina huomista, vaan jälkiviisaus potkii.

Eikä tässä mitään järkeä näin aamuseiskalta. Pitää ottaa herätyksiä pois. Harmittaa kun tänään toi mun kaksoisleuka on jotenkin erityisen suurta huomiota herättävä omiin silmiini. Silmät on jotenkin pienet, hiukset ei kehystä kasvoja, suupielet alaspäin, iso nenä, no tajuutte varmaan. Sisäelinten ympärillä läskiä. Ei voi ikinä olla mihinkään tyytyväinen. Jos olisin, olisin sika.

Menkää seikkailuun ja löytäkää sanoiksi pukematon tarina historiasta joka muutti kaiken iäksi.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy