Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Kekseliäisyyden kunniatohtori

 Vitun derivaatat, murtoluvut ja epäyhtälöt sun muut ratkaisut. Sain kolme oikein perustaitotestistä.

Ensimmäinen mieshoitaja 13 vuoteen laittoi mulle tänään piikin. Eikä edes ollut paha.

Mitähän sitä tekisi. Ostin kinkkupaketin puoleen hintaan ja lämpimiä voileipiä söin. Miksi olen aina laittanut siihen päälle toisen puolikkaan leipää??? En lapsena tehnyt edes niin.

Mulla on paketti tullut ja pitäis talsia taas 2km lenkki. Miksei se voinut tulla lähemmäs!! Siellä on hamsterinruokaa todennäköisesti. Kun ja jos ei ole kirja mikä tuli varastoon. Huvittaisi pyytää naapuri mun puolesta hakemaan se.

Maita ja rantuja

 Luin lääkärin suosituksen suihkussakäymisestä. 2-3 päivän välein. Mediasta siis jostain hesan suunnalta nettilehdestä. Mistä näitä vedensäästäjiä sikiää. Kommenteissa oli juttua perseen pyyhkimisestä ja bideen käytöstä. Eivät ole kaukana totuudesta, koska ihmiseltä valuu vaikka mitä persenesteitä päivän aikana. Kuka haluaa haista paskalle ja ne eritteet olla monta päivää siellä minne aurinko ei paista? Tietty riippuu omasta mielenterveydestä käykö suihkussa. Silti jos käy päivittäin, niin ei se kyllä ole merkki mistään huonommista tavoista. Perseensuti.

Nukuin melko hyvin ja heräsin itsekseen aamukuutta ennen herätystäni. Käytin unilaitettakin. Eilinen shoppailu oli kyllä ihan liikaa. Seuraavan 2vk budjetti on pieni ja sillä saa vain askin tupakkia päivässä. Pitäisi ehkä taas vähentää.

Menen apteekkiin kun se aukeaa kahdeksan jälkeen ja puoli yksitoista on aika sairauden hoitoon. Tällä kertaa eilen ei hoitsu sanonut mitään remissiosta sentään. Päivitteli vain miten pitkä aika on.

Hamsteria en nähnyt viime yönä ollenkaan. Kuulen hänet mutta en näe. Ja jos näen niin hän venyttelee vasta.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King