Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Sitä sokeudella silmään joka vanhoja muistelee ja tikulla myös hirttä ulos omasta, vai miten ne silmäsanonnat taas meni? 🤣😭

 Että mää uin tuolla loskassa. Näytin molemmat keskisormet sille joka ajoi autollaan siten että mun piti suojata yläkroppa. Housut kurastui. Ei tuo pieni auraus mitään auta, läpimärät tennarit. Oli pakko vain lähteä. Ja sainkin nopeasti apua (siis keskimääräisen nopeasti ehkä joku reilu puoli tuntia venasin)

päivystyksessä kyynelkanaviini, kun sain reseptin jollekin antibiottivoiteelle. Laitoin sitä suihkun jälkeen äsken jo peilin edessä. Kävin subissa syömässä, kalkkunaleipää, kun en ollut syönyt mitään. Takaisin tullessa ostin pari kaljaa ja siiderin ja nyt on taas tupakkia. Mutta: kaikki lähti siitä kun nukahdin sohvalle odottaessani että naapuri toisi, kun laitoin mobilepaylla sen askin hinnan. Huomautan hieman miten käy, kun vain nukahdetaan. (!!!)

Arka. Lääkäri kyseli kaikki mahdolliset silmiin liittyvät kysymykset joihin kaikkiin ei. Tämä on ihan uusi vaiva mulle! Heräsin vain aamulla. Sitten googletan. Haudon lämpimällä vedellä. En uskalla ottaa kipulääkettäkään. Kurvaan päivystykseen. Tiskin takana naiset seurustelee jotain.

 Kröhöm, onko teillä jotain päivystystä? Vilautan henkilökorttia. Vilautan punaista, turvonnutta kyynelkanavaa. Kysyn antibioottia. Aulassa istun ja katson kun muut saavat asioitaan kuntoon. Pientä lasta äiteineen, nuoria ja vanhuksia. Sain sen jonkun ulkomaalaiselta kuulostavan lääkärin joka tyköistuvassa paidassa harppoo nännit kovina aluksi ohi.

Jos ei olisi saanut palvelua olisin mennyt yksityiselle silmälääkärille varmaan. Kaveri peruutti tämän illan. Ymmärrän kyllä, jos sillä on avoimia asioita. Koira parkaa.

Vielä kolme kertaa tänään ja sitten seuraavat 5 päivää. 1cm alueelta. Luin ohjeet. Mitähän bakteereja olen saanut tuosta sohvasta? Vai rilleistä? Mulla oli rillit koko yön. Onkohan mulla ahtaat kyynelkanavat, olenko siristänyt, ei voi tietää. Ihminen on niin hauras. Alaluomitasku. Menen uudestaan jos ei ole auttanut kipuun viidessä päivässä.

Normaali ihminen varmaan heittäisi parvekkeelta ton sohvan. Ei se mitään. sopii sisustukseen. Toinen mahdollisuus että olen saanut hamsterilta jonkun kivan bakteerin. Eihän sitä öisin pestä käsiä aina joka havahduksen välissä.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King