Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

80 päivässä maan keskiosiin julli vernerit

 Tein liikaa tiktokkeja ja vietin liikaa siel koko päivän ehkä aikaani. Koska enhän minä nettiä tarvitse, netti tarvitsee minua. Eiku? Hamsteri valitti ainakin. Se ei enää pidä minusta. Joutunut kuuntelee kun meikä skrollaa, kehittää vatsalihaksia, ja samat jutut toistuu.

En muista mitä tulin enää bloggaamaan. Söin pari ateriaa. Aamulla vähän kakkua kahvin kera. Ehkä liikaa annoksia meikän läskeille. Ei ollut päihteitä niikseen tullakseen. Petri Nygårdit likes mun kommenttia ja se brittiläinen Sophie biisintekijä jopa vastasi miul. Olin "pal". Ehkä siinä ne kohokohdat? Ja grillikastikkeet rinnuksille uudelle paidalle kun katsoin skitsofreenikon tiktok videota. Viimeiset ranskalaiset kaappasin haarukkaan.

Siiskun. Liveihmiset tietää kaikkee. Paitsi ehkä hyviä vitsejä t. K. Mikko

Tikkersson& Tokkersson.

Huoh!!!!!!?

No, kotirauha on nyt julistettu ja toiset jatkaa vielä kellon ympäri valittaen vaikkapas, kadotetuista tunneistaan, vaikka päivä ei ole tasan 24 joten siksi ehkä siirtyy kellot mutta kenen ellipsi se taas olikaan tuo kiertorata! 2.milj. vuoden päästä totuudella ei ole enää väliä.

Skriptattua tsoukki tsoukkailua.(c)

Mysteeri miten olen twiitannut mun läppäriltä kuvia jotka ei ole puhelimessa. Vaikka en voi edes twiittailla tältä selaimelta. Päivitystä edelleen vailla taasen Chrome. Ehkä pitäisi nukkua useammin mutta en ole voinut olla 19 tuntia hereilläkään. Toinen mysteeritapaus.

"Tuu kattoo kattoon, kun kaveri tapettiin tapettiin" -kärpänen katossa

Legenda sanoo että koululaisvitsit uppoo kuin häkä. Suomalaiset muuten OVAT ONNELLISIA. En tiiä miks noin on pakko edes sanoa, mutta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Noku piti fixaa Moana Lissa

 

Eikö ne aprillaukset pitänyt lopettaa tai paljastaa, jo kello 12... harmi kun olen hereillä tänään. Olen nähnyt nyt muutamia piloja. Eipä se kuravesi päivää pahenna...

Olen laihtunut 124 kiloon. Ei ole mitään syömistä. Ja olen nukkunut paljon syömisen sijasta. Saisi jatkua tämä vyön pitäminen tiukemmalla. Jos mulla olisi 50e niin menisin ostaa pullon viiniä ja kaverille väittelemään eli riitelemään taas asioista, sen luo keskustaan illalla.

Eka uutinen mitä aamusta rekisteröityi oli että ruoan hinta noussut melkein viisi prosenttia. Toivoin että se olisi ollut pila.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King