Translate

kävijäpiikki

Oh yeah, forgot I had this at 1,1x speed

4/5 stars, vain Audiblessa

When You Finish Saving the World by Jesse Eisenberg

My review

He works in a print shop. He goes to therapy about not feeling enough. I am actually pretty hooked on this audiobook now. I have sympathy for this Nathan. His boss is kinda toxic. Making money is like hunting, and women are making men rebundant.
"or that Finland was real"
He's actually made a movie in Finland? I was going to the gym, which he was kinda shooting at? I don't know. I say I dunno too!!1 He said that print shop jargon so fast I am not reassured. My teacher told me too I was a genius, like this boss tells Nathan. I guess it doesn't matter with the plot? A growth story? In the grand scheme of things.
Ha, he's feeling happy! Heureka! :/
I forgot, artists on Spotify can see the playlist names their songs are on. I made a list on imdb of my top10 male crushes. Wondering if that was private!!!!
"If they ask for data, they don't have it"

Audible is having some sort of an autism awareness month. I am quite sure I wanted to read this for a while. Next credit is already used. I pre-ordered a book by a Walking Dead actor. Really hoping he narrates it himself. *a flake of dandruff falls from the top of my head*

80 päivässä maan keskiosiin julli vernerit

 Tein liikaa tiktokkeja ja vietin liikaa siel koko päivän ehkä aikaani. Koska enhän minä nettiä tarvitse, netti tarvitsee minua. Eiku? Hamsteri valitti ainakin. Se ei enää pidä minusta. Joutunut kuuntelee kun meikä skrollaa, kehittää vatsalihaksia, ja samat jutut toistuu.

En muista mitä tulin enää bloggaamaan. Söin pari ateriaa. Aamulla vähän kakkua kahvin kera. Ehkä liikaa annoksia meikän läskeille. Ei ollut päihteitä niikseen tullakseen. Petri Nygårdit likes mun kommenttia ja se brittiläinen Sophie biisintekijä jopa vastasi miul. Olin "pal". Ehkä siinä ne kohokohdat? Ja grillikastikkeet rinnuksille uudelle paidalle kun katsoin skitsofreenikon tiktok videota. Viimeiset ranskalaiset kaappasin haarukkaan.

Siiskun. Liveihmiset tietää kaikkee. Paitsi ehkä hyviä vitsejä t. K. Mikko

Tikkersson& Tokkersson.

Huoh!!!!!!?

No, kotirauha on nyt julistettu ja toiset jatkaa vielä kellon ympäri valittaen vaikkapas, kadotetuista tunneistaan, vaikka päivä ei ole tasan 24 joten siksi ehkä siirtyy kellot mutta kenen ellipsi se taas olikaan tuo kiertorata! 2.milj. vuoden päästä totuudella ei ole enää väliä.

Skriptattua tsoukki tsoukkailua.(c)

Mysteeri miten olen twiitannut mun läppäriltä kuvia jotka ei ole puhelimessa. Vaikka en voi edes twiittailla tältä selaimelta. Päivitystä edelleen vailla taasen Chrome. Ehkä pitäisi nukkua useammin mutta en ole voinut olla 19 tuntia hereilläkään. Toinen mysteeritapaus.

"Tuu kattoo kattoon, kun kaveri tapettiin tapettiin" -kärpänen katossa

Legenda sanoo että koululaisvitsit uppoo kuin häkä. Suomalaiset muuten OVAT ONNELLISIA. En tiiä miks noin on pakko edes sanoa, mutta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Noku piti fixaa Moana Lissa

 

Eikö ne aprillaukset pitänyt lopettaa tai paljastaa, jo kello 12... harmi kun olen hereillä tänään. Olen nähnyt nyt muutamia piloja. Eipä se kuravesi päivää pahenna...

Olen laihtunut 124 kiloon. Ei ole mitään syömistä. Ja olen nukkunut paljon syömisen sijasta. Saisi jatkua tämä vyön pitäminen tiukemmalla. Jos mulla olisi 50e niin menisin ostaa pullon viiniä ja kaverille väittelemään eli riitelemään taas asioista, sen luo keskustaan illalla.

Eka uutinen mitä aamusta rekisteröityi oli että ruoan hinta noussut melkein viisi prosenttia. Toivoin että se olisi ollut pila.

Kaikki toisien ulottuvuuksien ilkeät kaksoset

 Tylsää. Siivosin nurkista hiki hatussa laatikoita pois, mutta en tiedä edistyinkö. Mulla on liikaa kaikenlaista paperia. Heitin sentään kelan kirjekuoria ja rikkinäisiä kyniä pois. Katsellut YouTubea välillä. Tein kakun jo kolmannen kerran saman tässä kuussa. Se on makeaa mutta lihottavaa. Olen kolme tuntia nukkunut. Joko mä bloggasin tänään? Varmaan. tylsh. Vielä olisi katsomatta vika jakso Snowpierceriä. Tuo kello alkaa olla paljon ja aurinko hiipua horisonttiin. Taisin oksentaa eilen vähän mausteita sipsien päältä, oranssia sakeaa juttua. Tylsyyteeni syön kai. Tunteisiin? Ehtisikin olla muuta kuin surullinen. Saan maanantaina asumistuen, ja sitä ennen on pärjättävä sillä mitä on... oon jo äidillekin velkaa. Tässä kuussa tosin ei tarvitse laittaa satasta lainojen maksuun. Pitäisi heittää yksi lidlistä jouluna ostettu neule pois, kun siihen oli tummunut varmaan tupakasta jokin ruma pilkku. Vaatteita on täysi koneellinen taas, tummaa pyykkiä. Kaveri soitti joten sillä ei ollut hätää, vaan jokin vastaaja päällä. En mä kyllä sen leffalippuja pysty ostaa viikonloppuna. Eikä siellä mene mitään. En mene katsomaan Dumbledoren salaisuuksia, kun siinä ei ole Deppiä. Rowling on muutenkin ahdasmielinen transfoobikko, ei sen kassavirtaa kannata rikastuttaa vieläkin. En nauttinut Batmanistakaan, päinvastoin. Löysin sellaisen naaman hierontalaitteen ja laitoin naamahieronnan jälkeen kosteusvoiteen naamalle. Olo on silleen vähän kuin pitäisi itsestään huoltakin tai jotain. Ei se tarkoita että olisin kiimainen. Kriittinen ulkonäöstäni. En keksi mitään sisältöä alustoille. En muista mikä oli mun markkinarako. Jos sitä vain tekisi jotain ja menisi nukkumaan ajoissa. Eilen illalla olin pari tuntia unilaitteen kanssa ja mun naaman punoitus meni hissukseen pois. Salamavalo silmissä ei kuitenkaan tullut unta ja poistin ne kuvatkin. Plääh. Lunta tuli yhdessä kohtaa ja piti kuvata sitä mutten ehtinyt. Mikään ei mene kuin pitäisi. Voisinko reklamoida itseni jonnekin. Kukaan ei erityisemmin rakasta, mutta vihakin on liian vahva sana kuvaamaan niitä pässejä, jotka eivät tajua. Kaikki on jo keksitty ja kaikki tullaan edelleen keksimään vain.

No artish here, no sir

 Need to do my business in the bathroom. I just woke up. Tweeted. Smoked a cigarette. Commented on two things on Facebook and watched a video on what you can say on tv by a comedian, holding a fucking fork.

I only slept three hours. Felt nice to wake up, so I did. I tried using my cpap machine, but only for two hours. Then I wasn't so red in the face anymore. I too over 50 pictures with my torso on a pillow grasping the tubing etc and then deleted them. One went on an instagram account I'd had since 2017 but kinda forgot.

It's okay to do something, when you can exploit it? Like you can't go about laundrying money. But you can paint or draw by hand small details on a piece of card and then trade them away.


https://www.flickr.com/photos/kajsab/ <--- my flickr from 2010 onwards. I used to take pretty good panoramas?!

Also that letter I wrote yesterday. I put a meowth pokemon card in it and some cut cardboard, goggly eyes and a word magnet by accident. They have no value, and like paper anyway... so I don't think I should need to use a customs stickers for a letter. I don't have them and my printer is broken since forever. Might get too bulky anyway.

Pienellä vimmalla

 Päästin hamsterin juoksupalloon muutamaksi minuutiksi. Tänään juossut itsekin asioilla. Kirjoitin kirjeen. Katsoin walking deadit. Latasin yhden pelin uudestaan. Kello on jo paljon, ja haluisin vielä suihkun kautta nukkumaan. Liikaa oon syönyt joo. Suklaatuulihattuja, tortillaa, burger kingin whopperin sekä mustikkapirtelön, pullon pepsi maxia. Aamupalana keitin vaan lasin sokerivettä mustikoilla, kahviossa join kahvin. Aloin lukea Loitsujen kirjaa mutta se oli niin epäjännittävää että jäi kesken. Hoitsulle juttelusta jäi mieleen kun se tiesi Oskarseissa tapahtuneen läimäytyksen. 

Samaakin ja vanhaakin ja sitä samaa vanhaakin

 Söin eilen 690 kaloria ja siihen päälle pari voileipää joissa kinkkua, juustoa ja munaa. Laihduin 1,5 kiloa näköjään. Nukkunut toiset 15 tuntia. Ihan rähmässä silmät ja silleen. Vihdoinkin pystyy nukkumaan, kun naapuri sai varoituksen viikko sit.

Otin tuorekelmun pois pääsiäisruohon päältä, kun näyttäisi että se olisi lähtenyt käyntiin. Pitäisi vaatetta noukkia lattioilta. Tiskailla. Imurointikaan ei olisi huono juttu tietyin paikoin. Jos vaan tunnin ajastaan vaikka käyttäisi edes. Vähän on kyllä raskas olo nukkumisesta.

Tarkistin sähköisestä ajanvarauksesta, eikä siellä ollut aikaa huomiselle. Minuutti sitten sain tekstiviestin että mulla on ajanvaraus, olisin ollut soittamassa jo jonnekin. Mutta se on nyt siis vahvistettu.

Hohhoijaa. Mietin vain tuskailenko liikaa mitä ollaan opetettu.. että minusta on tullut niin perusteellinen. Haluaisin auttaa, mutta jos ei itseään auta ensin, ei voi muita autella. Noh, ensi kuuta kohti kevättä rinnassa ja tätä nukkumisen määrää voi syyttää vaikka kevätmasennukseksi mutta kyllä mä tarvitsen sitä nukkumista. Sen näkee jo silmien ympäriltä.

vähällä vähemmästä pidemmälle pidempään

 Nukuin 14 tuntia. Kiva sunnuntai aamu. Nyt katson viimeistä The Walking Dead kautta, vähän yli puolenvälin vasta. Eilen tilasin pitsaa ja ranut, ja katsoin. Menee vähän hitaasti. Negan lähti ja Eugenen tyttöystävä katosi ja Commonwealthissa on jotain mätää. Söin popkornia ja tuorepastaa. Sain eilen kuulla kaverin koirasta, joka on sairas. Hamsteri vaati huomiota, annoin sille mustikkakeksiä. Punnitsin sen eilen, tyyppi painaa yli 230 grammaa jo... melko läski. Kävin kaupassa ostamasa pari askia tupakkia. En tiedä mitä tekisin mun hammaskalustolle, kun syöminen sattuu ikeniin. Harjatessa ei esimerkiksi tule verta kylläkään. Kaveri oli saanut toukokuulle ajan nettivarauksen kautta. Kai mun täytyy huomenna soittaa jonnekin hammashoitoon. Kirjoitin eilen aika paljon englanniksi tekstiä. Se varmaan väsytti. Kyllähän minulta tekstiä tulisi, ei siinä. Mielinmäärin tekemistä ja ajankulua, jos vaan viitsisi. Maksumerkintöjäni tutkiskelin. Googletin eilen tavaranjärjestäjiä ja siivoojia myös, mutta kai mun itse pitäisi olla järjestykselmällisempi. Ei ole varaa kotitalousvähennyksiin. Varmaan olisi hyvä päivä pyykätä tänään pyyhkeitä. Tiistaina on hoitsulle juttelua, ja en tiedä miten mun bussikortti voi mennä niin nopeeta vaikka sinne laittelis kympin verran aina. Rahaa mulla on seitsemän egeä käyttötilillä, ja ensi viikko... noh, ei paljoa netflixiä tilailla. Käteinenkin meni röökeihin. Liian kallis elämä. Taidan pestä hampaat? Ottaa kipulääkettä. Kumpi ensin? Jos mulla on jokin ientulehdus. Bakteerit kulkeutuu aivoihin ja sitä rataa... luin tiekun artikkeleita aiheesta kyllä. Haluanko syödä vai olla tupakoitsija siinäpä pulma. Pelasin Merge Mayoria aamulla veskissä ja tuli pieni dejavu kohtaus, pelkäsin että olisi huonompikin olo tullut. Mistä lie johtuu. Katupölystä, jos pitäisi heittää veikkaus, että kaikille niitä sattuu... pieniä kohtauksia. Ei mitään aleta tutkia jos ei ole pää kainalossa ja hampaidenvälissä tonnin seteli...