Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Mun spoilerit uusimmasta Batmanista löytyy muilta kanavilta

 Voi bättis. Yyh. Roopertti Pattis. Pattien patti. Nauroin haukotuksen vedet silmissä ja popparioksennuksen maku suussa jaksoin loppuun saakka kunnes pyytelin viisi kertaa anteeksi siellä oloani kanssakatsojilta rynnistäessä pihalle sieltä. Joku vitun muija käski laittaa puhelimen pois, vaikka se pinkviinin ja bättiksen yhteisajelu takaa-ajo oli niin vitun tylsä, että tarvitsin puhelinta seuraksi. Eikä siinä ollut edes järkeä, no nauroin sitten täysiä sille akalle samalla kun laitoin puhelimeni pois...


Mulla ja robertsonilla on yhteinen historia kun se esti mut facebookissa. Niihin aikoihin Twilight eka leffa oli just vuotanut nettiin, ja laitoin kaveripyynnön FACEBOOKIN EHDOTUKSESTA Kristen Stewartille, sitten se Dakota joka näytteli myös jotain vampyria yhdessä leffoista tunki myös listoille, ja en muista kuka lisäsi Pattinsonin sinne mutta laitoin sen seinälle I JIZZED meemin sen naamalla ja kovin nopeasti koko poppoo esti mut...


Ja mistäkö tiedän että lepakkomies rakastaa haistella naisten kainaloita?

Entistä pienemmällä budjetilla mennään

 Täytyy lähteä Ratinan kauppakeskukseen aktivoimaan puhelimen mobiililiittymää. Sokkona vain ilman nettiä. Jos lataan matkakorttia, mulla ei riitä rahat ostaa usb-c laturia. Saan vasta tiistaina rahat, joista menee yli 80e telia rahoituksen laskuun.

Eilen oli julkaisupäivä 18.3. iPhone SE 2022 eli kolmannella SE mallilla. Tilasin samalla älykellon... sen langattoman laturin pää vain on erilainen? En mä tiedä... eikun, eikö tämän pitänyt helpottaa latureiden yhtenäisyyttä ja mitäs jos mulla on sellainen laturi jo tullut jostain muualta...???? Vähän kyllä epäilen. Parasta katsoa läpi noi laturien päät. Huoh.

En kirjoittanut pariin päivään mitään, koska kirjoitin jotain mielestäni upeeta ja sitten sitä ei oltu juuri luettu kuin muutama kerta. Totesin että olenpa hyödytön.

Aamupala jogurttia ja paahtista.

Twiittaaminen on kivempaa koska merkkejä on vähemmän, ja aina löytyy gif tehostamaan kirjoitusta. Ja enkku on addiktoivaa kuin ihmiset koirilleen.

Nukuin tänään pitkään aamusta, kun en ollut pariin yöhön nukkunut kunnolla. Jos on oikein väsynyt, niin sitä voi vaikka hävetä omia juttujaan samalla tapaa kuin kännissä olisi jotakin kirjoitellut tms.

Ostin myös ideaalisidettä ja tulehdusgeeliä eilen hoitsun näkemisen jälkeen nikkaani varten. Jos mä tästä lähden taas liukastelee ja seikkailee, niin kun tulen takaisin... onhan se taas turvonnut ja kipeä taatusti.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King