Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Älä syytä mun aivosumua, älä syytä sitä

 Mikä olet, blogi. Skippasin sunnuntain ja eilisen noin ikkäänsä. Ensin nukuin koko päivän, sitten en nukkunut koko yötä. Tämä on ihan vinksinvonksin sekaisin meikän unirytmi. Lauantaina yöllä viimeksi hain röökiä ja ne loppui tossa päivemmällä savukkeet, että melko vahva suositus lopettamiselle.

Tein uunissa pitsan ja söin paketin vaniljajätskiä, ja lisäksi mennyt paketti riisikakkuja. Väsymys kalvaa. Aivot ei oikein toimi kuin pitäisi jos ne nyt ikinä on edes toiminut toisin kuin "kuten unen läpi" näkisi todellisuuteen tai jotain paskaa...

Pyykit on pesemättä, kaikki tekemättä, olen vain pelannut puhelimella pelejä monta tuntia ja melkeinpä kaksi tuntia olen surffaillut tuloksetta valmistujaislahjaa 2022.

Ei sillä että olisi niin kiirettä että nimettäisi taas yksi tähdistö sen nimen mukaan josta Kajsa on hellittelynimi. Voisi tilata Kiinasta nallekarhuja oikein kimpun, joilla on sellainen jenkki- tai brittityylinen valmistujaislakki päällensä laitetun. Tai sit sijoittaisi johonkin kultaan ja kolikoihin, tai sitten jotain kulutustavaraa ostoskanava meiningillä.

Ei vaan, laitoin jo Puolaan humanitaariselle avulle viisi euroa. Ja täytyy ehkä myöntää että peleihin enemmän.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King