Translate

kävijäpiikki

Se meinaa miten se luetaan

 Kuivu kuivu lattia. Pääsemme pestä pyykkiä. Tunti siihen tuhertuu, pyykkikone kun sille päälle sattuu. En keksi rimmaavia loppuisia sanontoja tahi kuvatekstejä mutku en ole standup esiintyjä tai muuten vain, sana jos toinenkin, välillä sekaantuu toiseen. Tortilla / tarantella ja siitä se sitten lähti ajatusvirheet.Tylsyyteen, ei oikeastaan toimi moni asia heti. Se on asenteesta kiinni miten suhtautuu tekemiseen, sen puutteeseen, ajankuluun jne

Käy röökillä, syö, tekee muistiinpanoja. Laiskat ihmiset keksivät helpot ratkaisut nopeiten. hups kirjoitin rankaisut

Sijaistoiminto eli, englanniksi procrastination!

Meemi. Miimikko. Mami. Mummeli. Mymmeli. Hmm. 

Kanye ei laskuta Ganja sen kummemmin kuin Can-jeh

erimmiellissyykkseissii. keissi kiinnosti kunnes se katosi. x0x0


Kaverin Kasdashian peli alkoi aina alusta joten se lopetti. Mun peli myös kaatui. En mahtunut marjaan. Päiväkahvit. Ehkä jos kehtaan olla housuitta vaikka on vieraita niin tota. 13 metriä liikuin eilenkin, ettei sen puoleen. 

Kello tuleepi epäonnenluku? Viinit juuaan puokkii ouí sí içi

Jos mulla olisi munat olisin tirehtööri mutta kun voin vain vetää naruista vedoten tunteisiin ym "ai niin mutta sähän lupasit..."

 Kaveri nukkuu yhä. Kuuntelen kirjasto sovelluksesta lainattua kirjaa. Olen käynyt tupakilla jo monet kerrat. Mietin heräisikö se jos keitän kahvia. Kello on yli puolenpäivän. Se joi pullon viiniä "vain neljä lasillista" sain selville instagramista että olin aamuyöllä kuorsannut. Täytyy kai alkaa taas ottaa uniapnealaite käyttöön... huonosti olen sitä käyttänyt.

Se nukahti joskus ennen puoltayötä. Laskin kolmestakymmenestä alaspäin ja toivotin uutta vuotta mutta ei mitään vastausta, jotain muminaa. Pari minuuttia myöhemmin tekstari sukulaisilta joiden seuraan yleensä tunkeudun uusina vuosina.

Jättitähtisadetikut ei syttynyt. Ne taisi olla jotain kymmeniä vuosia vanhoja tms. Heitetty sekajätteeseen. Mun perhoset yritettiin heittää ja sytyttää joidenkin lasten tekemän lumiukon pään päältä mutta ne aina tömpsähti väärinpäin lumeen ja joko syttyi tuleen tai muuten hetken pyöri ympyrää lumessa. Ei olleet sellaisia että olisi noussut maasta ylös hienosti pyörien siististi metrin mitä kuvittelin jotain... niitä taisi jäädä 4kpl

Oltiin ennen kuutta tehty siis "raketit" ja suurin osa kuului muiden paukkeet, mutta ei näkynyt. Haettiin kaupasta mässyä ja maksettiin puoleksi. Jäi hot rod sipsejä ja yksi kalja ja äsken söin toisen tuplapatukan aamupalaksi... toi söi jonkun viiden euron juuston josta en itse pitänyt.

Se kokkaili pinaatista, inkivääristä ja mausteista sekä mun tarvikkeista (tomaattimurska, tonnikala, pavut, riisi) ruokaisan "kastikkeen" jota ehdin syödä lautasellisen ja se veti loput. Huolestuin ja se kävi mun kehonkoostumus vaa'alla. Yhden tähden vaaka sovellus löydökset myötäili hänen itse kertomaa tarinaa.

Söin kyllä perunasalaatit ja nakit. Tehosekoittimella tehtiin inkivääri+sitruuna juomaa shotiksi, kahvini se keitti itselleen pian kaiken ja teetä juotiin kerran sen I hate wine lisäksi ja mun light päärynä vahva siideri. Kahden illan ryyppyputki, onneksi tänään ei ole alkot auki kuitenkin.

En ollut ajatellut koska se lähtee mutta jotain se uhkasi jäädä viikonlopuksi. Kunnes menee ortodoksi kirkkoon? E.T. elokuva tuli katsottua pariin kertaan melkein kun jostain syystä elokuvat tulee samat uusintoina tässä. Se ei kyl itse katsonut, vähän aikaa se piti liveä päällä kunnes silmät ei tykännyt. Olin sen livessä kun me tavattiin sen sovelluksen kautta. Mutta se vaan piippailee jotain ilmeisesti liian lähekkäin signaalit

Mun pitäisi käyttää tota konjak valmistetta ja se toi tyrnikapseleita missä on A-vitamiinia kun ne ei käyneet sille possun vuoksi (liivate). Se ei voi syödä juureksia tai sokeria ym vähän rajoitettu ruokavalio. Kävelee paljon. Muut ei ymmärrä sitä ja joskus jokin kukkahattutäti kutsuu sille ambulanssin wannabe syiden vuoksi kunnes asiantuntijat toteaa ettei hänessä vikaa ole. Autismia ja kasvuhäiriötä ja valikoiva frendimaku.

Kysyin koska se on viimeksi lukenut mun blogia ja sanoo että tykkää lukea kaikkea. Mutta ettei ole kyttääjä.

Siitäkös se kyttääjät pidätte kun kirjoitan. eh? voi ei. No mutta en mä kaikkea kirjoita. Miten kauniilta se näytti mun 42 koon mekossa jonka annan sille mukaan. Olen mahtunut siihen joskus mutta se kyllä kutistui sen päälle... ei voi tajuta miten olen siihen joskus mahtunut. Ei ole fysiikan lakien mukaista. Tunnen olevani tämä 3xl jonka kunto on lihaksissa kaiken läskin alla...

Kirja porskuttaa eteenpäin kuulokkeista. Muistelmat 36v instagram naiselta joka tekee huumoria omasta kropasta jne osallistuu ns. haasteisiin sellaisella kropalla joka olisi sit mahdoton näyttää hyvältä mahdottomissa haasteissa en mä tiedä... olen mä jonkun haasteen joskus tavannut. Aula kustannus ehkä jakoi jotain ja sitten itse vastasin epähaasteeseen

Mutta ei tämä kyllä nyt suostu toistaa enempää. Täytyy poistua kirjasta ja alkaa uutta lukua lataa. Noh vuoden eka kirja nopsasti luettu lukuhaasteeseen?

En ole varma lukisiko montako kirjaa 2021... 10-12 on se minimi mutta mutta... joskus teininä niitä oli helppoa yli 50 lukea jo ennen kesää. Luin pienen vihkon jonka piti kertoa miten kirjoittaa kirja-arvostelu. Siinä kuitenkin oli pääasia että kunhan jättää sellaisen koska kirjailijat tarvitsevat niitä varsinkin noi indie kirjailijat... ei siitä apua ollut. Kirjabloggaamiseen. tms

Vaikka kuollut alusta tämä on. Sopiva stalkkereille ja satunnaisille eksyjöille jotka hakevat kenties artikkeleita ja päätyvät blogiin hahaa

Smallukkitallukkia eli pikkupuhe tullut tarpeen kyllä joka tilanteeseen. Toi kysyi tärkeitä kysymyksiä mun mielipidettä kuten miksi mun mielestä sitä kaikki vihaa, joihin ehkä vastaan pitkällä monologilla joka kulmasta miten ihminen on kokonaisuus, ja sitten se kuitenkin vaan "ihan sama" ja "miten vaan" asenteella "ei voi mitään" asioille vaikka kysyi. Sen dereaalisaatio ilmeisesti estää ettei se osaa esittää tuttavallista, mikroeleitä, ilmaisuja, feikkiä asennetta kiinnostusta ihmisiin, moikkaile ja navigoi tunteensiirron kanssa jne pientä millä voisi saada muut puolelleen kuten hymyillä eikä näyttää surulliselta. Mua ei haittaa mikään koska tiedän paremmin. Toki mä unohdan välillä miksi joku tekee jotain. Neurologinen syy miksi joku vapisee on tällainen. "Onko sulla kylmä? Ei, onko sulla?"

Hih.Tuolla ulkona on kyllä niin vitivalkoista pientä jotain ilmassa tuollaista valkeaa unelmaa että muuta juuri näy. Kaveri ehtii nukkua ohi.

Sillä oli kissa niminen unilelu. Mulla on se mun koila. Näytin koilaa kaapista sille mutta kielsin koskemasta. Eikä sekään tykkäisi jos koskisin sen leluun ja miksi kukaan koskisi sellaisiin bakteeripesiin.

Yritin ettiä yhtä meemiä tähän postaukseen kuvaksi mutta en löytänyt sitä enää mikä olisi sopinut hyvin. 


Ihan itse mutten mukisematta

 Olen vaivainen enkä lähtenyt kuin saattaa kaveria ja neuvoa reittiä viemään pahveja. Kymppitonni askelia riittää kevyesti. Illalla kun olisi jotain seisoskelua tähtisadetikkujen ja perhosten kanssa ulkona. Sitten laitan jo ulkohousut enkä kulje lengginsseillä ja syksytakilla vaikka niilläkin tulee kuuma.

Sain tietoa että lahjakortti on kuoletettu ja saan hakea uuden jossa sama määrä rahaa mitä siihen kadonneelle jäi. Saan ostaa tavaraa. Kaveri kertoi että "tavara" on mannekielellä jotain muuta, hihhi.

Varmaan alkaa olla pimeä kun se sieltä kotiovelle taas saapuu.

En tiedä miksi kirjoittaessa joskus jää ilmiselvät seikat pois mutta kun puhun ja säestän itseäni niin ei jää mikään epähuomioon. Paitsi ehkä maskit ja sitten joutuu tekee uparit. Ehkä olen vain niin mukaansatempaavaa seuraa etteivät osaa ottaa huomioon itse kaikkea. Puhun pyörryksiin itseni ja sitten enää puuskutusta. Ei ehkä örinää mutta hengitän kovaan ääneen vaikka ei tarvisi.

Kyllä mä tekemistä keksin jos muille tulee tylsääääpiii

Asun opiskelijaghettossa ja olen helmee kun mulla on kaikkea

Tein korttitempun. Sain kortin katoamaan. Siinä oli vajaat 100€ s-ryhmän lahjakorttia. Kaikkialta haettiin, roskikset oli tyhjiä tai ne oli täynnä maskeja.


Kai se tulee vielä toiseksi yöksi eli uudeksivuodeksi. Nukkui mun patjalla ja yöapaidassa. Söi mun satsumat ja viimeisen nuudelin ja se pullo punaviiniä katosi nopeaa.


Wokkivihanneksia, halpanuudeleita, perunasalaattia ja pussi klementiinejä ja askin röökiä ehdittiin saada. Minne vittuun tungin sen lahjakortin. 3e oli toisella lahjakortilla vielä tallessa, mutta silti... ehkä kun se kaveri tarjosi niitä vauvan peppupyyheitä että pyyhkisin naamaa niin jossain siinä huurustuneiden silmälasien ja maskinkulman osuessa silmään ikävästi päästin jonkun kortin kädestäni? Tai annoin mennä roskiin, lattialle, johonkin, ei missään ollut enää!


Kaveri jäi kävelee kaupungille keskustan aptee-


Noni puhuin 4min bestiksen kanssa. Sitten tuli herätys kännyssä.

Olisipa voinut nukkua pidempään eikä puoli kuuteen.


Kaipa se käppäilee tänne takas kun piilarikotelot ja nesteet on täällä ja on sillä mun vesipullokin.

Kauheeta säätämistä. Olisiko ollut pientä krapulantapaista vielä.


Join 12,5 annosta tai oikeastaan vielä enemmän. Kohtuudella ottaa kerran vielä 2020 päälle. Humalahakuinen olin kyllä.


Bussikortilla on 1 matka eli pari euroa. Maanantaina tulee asumistuki. Tänään syön kilon perunasalaattia ja nakkeja paketin. Ehkä onnistun viettää hyvää aikaa enkä pahaa aikaa ilman sitä rahnaakin. Ei onnea voi kadottaa mutta voihan sitä vituttaa koko loppuelämä jokin täysi turha temppu...

Mistä puhe siitä puutuu

 Juonn

Älkää välittäkö kirjoituksesta. Metsän henki puhuu. Genkiganki japania kaikki kunnossa.

Oli nolo käynti gynellä. Oli. Onneksi on siteitä. 80snt tollaset normaalit. Niitä menee kaksi. Riittää 14kpl peräti neljäksi päiväksi jos laitan kaksi ja vaihdan kerran päivässä toiset. Lasketaan siittä

Ei hetkauta juur mikään... you broke me first

Maailma on lumipeiton alla kun täältä ylhäältä katsoo

Kaveri on kipeä. Juon viinit itse sitten mitä sille ostin. Parempaan kupuun. 2021 oi missä lienee parempi tulevaisuus,,

tässä tämä hetki<3

Miksei ilopillerille käy voi kunpa olisin feikki

Tiskasin käsin 40 minuuttia. Aamupäikkäreideni jälkeen sohvalla. Laitoin hiuksiin öljyä kun ne on kuivat. Pitäisi kai mennä pesemään ne jos tuo auttaisi. Sormet on kyllä niin rypyillä. Ja siellä on vasta likoomassa suurin osa, astiakaappi on kyllä melko täys. Wokkipannu pitäisi kai öljytä ennen käyttöönottoa.

Söin aamupalaksi loput juustokakut. Yöllä nousin juomaan litran vettä. Sanoisin että huhhuijakkaa.

Kaupasta hakea lisää tiskiainetta ja pyykinpesujauhetta. Tehdä joku ostoslista.

Pyykkejä lattioilta, viedä pahvit ja paristot keräykseen, imuroida, käyttää toluakin lattioilla vaikka mopin ja ämpärin kanssa. En ehkä ikinä saa järjestykseen tätä. Ei ole aikaa pelata pelejä. Eikä tämä edes ole kuin pieni kaksio.

Toisaalta voisi purkaa vielä tuon pienen matkalaukun. Uusi sähköhammasharja kylppäriin. Mekot kaappiin. Pesin eilen pyykkiä ja ne on kestokassissa sitä varten jos saan ne kumottua pyykinkuivaustelineen päälle.

En ole kauhean pukeissa. Huomenna viilettää Hatanpäälle. Enkö saa edes yhtä välipäivää tehdä mitä huvittaisi eli potea kuolemaa syvässä unessa jossain maate. Koskakohan aikuistun etten muista enää unia.

Ennen oli naiset rautaa nyt ne on kivikovia

Se vitun laulaja metelöi kahvilassa radiosta ja mulle oli tulla psykoosit joten lähdin vetää ulos pariksi minuutiksi. Saatanan helvetti perkele. Vieläkin soittaa sitä paskaa.

Kaverit ei ymmärtänyt tai ehkä ymmärsi. En tiedä. En välitä. Tempaisen maailmankaikkeuden rikki suutuspäissään.

Kotona katsoin uuden Wonder Woman leffan. Se oppii lentää sillä totuuden lassolla. Niin, mikä on totuus. Mun arkkivihollinen. Pehmeä ääninen kuiskaaja nurkassa itkien menetyksen kyyneleitä. Vihan kylmä koura niskassa. Tunteet. Kaikki epänormaali. 

Kuvittele miltä tuntuisi seurustella Justin Bieberin kanssa-Selena Gomez

Kaveri soitti. Marketta. Se laulaja jota vihaan on Marko. Sama syntymävuosi. Eri horoskoopit, eri sukupuoli, eri puolelta Suomea. Toinen heistä on paras kaveri ja suurin toiveeni olisi että toinen heistä ei olisi ikinä syntynyt. Tai jotain kauheeta.

Ihan sama. En halua enempää mitään. Olen rauhallinen ja se riittää kaikki mitä on. "many things, so so many things"

Sanoo vastaan aina mulle kun sanon moi puhelimeen, että "housustasi lensi koi"

Ärsyttävää. Ei siinä pahaa ole jos toinen on hyvällä tuulella silloin kun itse on huonolla.

Käyn vääntää tortut anuksesta pönttöön, alkaa ehkä jo koit, "kurkistaa" kuin taksikuskeilla kuulemma. Kävin vielä mäkkärissä ja niillä oli bikmäkejä valmiina joten otin sellaisen aterian ja käyn tasan harvoja kertoja vuodessa kun harmittaa ne ruokalat. Pikaruoat joista tulee vain pahalle mielelle. Mutta me saatiin jo siis tämä ylös tarinoihimme, moneen kertaan, että vihaksi pistänyt kaikki minua.

Hidas olet jos blogini merkitys on ohi mennyt. Kääntää veistä omassa lihassa. Jakaa se silmitön kiukku joka pitää ihmisen tiellä-

miinus käytöksestä vissii mut eipä ole tapana kestää ihan kaikkea. Kaikelle paikkansa ja aikansa ja se on Raamatusta jonka nimi ei paljasta juonta yhtä hyvin se voisi olla Taivas ja Helvetti. Vähän kuin Ja yksikään ei pelastunut = Kymmenen pientä neekeripoikaa

Kaikki nääs jo tämän taivaan alla koettu ja nähty ja kivojen ja kauhuuksien kirjoihin merkataan taas. Lähinnä nimeä ja vuosilukuja. Mullan alle mahtuu saatana. Sinne puun alle. Olisihan se mukava kun lakkaisi olemasta ihminen itsekin.

Toiveeni toteutuu kun pääsen kukkamultiin matojen syötäväksi sun muuta ankeaa ja synkkää vittu perkele kuolkaa mä tosiaan sure enkä kaada haudoille teille sinne kiusallaankaan "juotavaa"

Kakka. Pissa. Runot perisynnistä.  Kaikki mikä tippuu eli ei tekijänoikeutta. Kuka keksi painovoiman. Ei rintaliivien valmistajat. Ajat muuttuvat Veikko Huoviseni.

Se on sen viinilasi joka ei pelkää itselleen kaataa. Sen sukkamehut joka ei rakkoa pelkää. Keittäjän kahvit.

Ja tämä kaikki salakirjoitusta sille että valheiden vastakohta EI ole totuus vaan rehellisyys

eikä totuus tule toimeen onnellisuuden kanssa

kuten myös tyytyväinen sika ei voi ymmärtää miksi joku charmikas on häntä suositumpi vaikka itse esittää kuin Pavarotti

mutta niin. terveisin aapishiiri muttei kirkonrotta

Kaikki mitä opitte on valetta. Kirjaimet on satunnaisessa järjestyksessä. Sitä voi tulostaa vaikka mitä mutta kiinalaiset keksivät alunperin kyseisen välineen ja mistä lähtien kukaan on osannut Kiinaa.

Aivot on kielletty käyttämästä sitä joten mitä jää jäljelle ihmiseltä.

Monia asioita osaat selittää mutta ilman kemiaa ei matikanope ja enkunope ala seurustella.

Noh painun vittuun omasta blogista taas vittu ketään vittu kiinnosta taivaanmerkit tulkoon vieköön viimeisetkin tuhkat pesästä

Aivan niin ette ymmärrä. Nyökkäillä.

Peilikuvan ansiosta sieluni on pitkään ollut jumissa

 Kahdessa vuodessa (2v) kasvanut hiukset pidemmiksi. Paino jokseenkin samoissa. Näkö on saattanut huonontua muttei merkittävästi. Eri paikassa asun. Samat puserot, sama kello. Vähän turha kysymys tuolla ask.fm puolella. Vaivat on ollut kauemmin. Ottavat mirenan pois keskiviikkona ja ehkä lopetan seksin kokonaan. En ole 10pvään tarvinnut orkkuja, vaikka joku kik ällötys kysyi "saitko joululahjaksi orgasmin" Joka ei ymmärtänyt miksi vastasin hyi enkä mä ymmärtänyt miksi olisin saanut... eiköhän tuota ole tarpeeksi jo saanut tähän ikään mennessä hajua mätämunista. Mitään hyvää en keksi mitä olisi jäänyt elämään heistä. Siis koko sukupuolesta, lienevätkö ihmisiäkään. Tässä odotan hamaan tulevaisuuden tappiin että mua kohdeltaisi paremmin.

Uutenavuotena kuulemma mixeihin (homobaari) mennä tutun kanssa. Olin siellä yötä ja meillä on ehkä jotain kipinää mutta en osaa ajatella naispuolisesta silleen seksikumppanina. Ei ole kokemusta sitten sen ekan suudelman. Eikä haluja välttis. En tiedä. Toisaalta voisi polttaa noita pitkiä tähtisadetikkuja ja sitten ostin 10kpl perhosia maasta nousevia ilotulitteita. Kotona muka olla. Sitä on sitten vaihtoehtoja. Menen yhden perheen luokse,  takas missä olinkin jo viikon, tai yksin tai se baarireissu. Neljä äkkiseltään valita jotain

Kahdeksitoista matkustaa kaupunkiin kaveri täyttää vuosia ja halusi shoppailukaverin. Se ei tunnu löytävän liivejä koskaan. Jos jossain kahvit joisi. Sille on kortti ja suklaarasia. Laitoin siihen vittuillakseni (mun huumori) poliisi tarroja lisäksi, kun ne oli haastaneet sen että saisivat korvauksia, vaikka enemmän ne sitä mun kaveria runnoi. Kaikki sen naapurit enää ei tervehdi kun oli jokin välikohtaus. Se on melko avoin omasta mielenterveydestään aina suureen ääneen puhuu. Ihan sama jos muut karttaa kauempaa. Mä sanoin sille itsestäni päinvastaista ettei mun diagnoosi ole se kuka olen, vain jotain mitä mulla on, mutta se suuttui. Väitti että terapeutti olisi mulle syöttänyt pullamössöä. Mikään ole koskaan mun vika heh he mutta joutuu vastuun kantaa vaikka olisikin ollut psykoosissa jne joten ota tuosta nyt sitten... selkoa

Viattomien lasten päivä.

Ennen loppiaista ton mini kuusen vien takas säilöön.

Kaapissa olisi kinkkua, nakkipaketti, juustokakun loput, pari kananmunaa tällä päivämäärällä, ja ja... sit tota leipää riittäisi mut meikä on vetänyt konvehtia niin kuin ei muuta olisi. Syöminen on niin turhaa. Kuluu hampaat kun aina mässyttää. Rankka ylläpitää tätä massaa. Ruokahalu on sitä jaksaako syödä.

Epästressinpäästö

Kävelty 3km vaaleaa leipää ja perhosia uudeksivuodeksi muuten joulun kolmipäiväinen pyhä kolme ateriaa menu nostattanut 3kg painoa

Huomenna kaverin 50v. ja puhelua lähetettä jotain gyne/naistentaudit taas ettei vaivat kroonistu

Enää yksi satsi "ota kaksi tablettia kolmesti päivässä" lääkettä ja siitä ehkä pari päivää niin voi jo alkoholia (ehkä) maistaa mutta joulu meni ilman kotikaljaa ja punaviinia :/ Uusivuosi näyttäisi vähän samalta riippuen hoidon jatkosta

Varmaan ensi viikolla mennä kotiin mutta nyt sunnuntai vasta

Uutisissa joulun ruokahävikistä ja koronasta mutta ei mitään positiivista montako jouluvauvaa on syntynyt tai muuta kevyttä

Kyllä sieltä lumen alta jo kevät saapuu

Sanoin naapurinpojille kun ne sitä kolmatta kiusasi kun se antautui ja kieri maassa, etteivät heitä naamaan kun ei ole kivaa, mutta kaipa ne lumipesua jatkoi kun jätkä lähti kotiin siitä

Siis kun lenkillä karhunpoikia näin